-
Prima jízda...
Ahoj Tome,vzpomínám na jednu reklamu na čok.tyčinku Snickers. Je to už dávno, ale mám pocit,že jsi to byl ty, kdo chtěl,aby měl den 25 hodin. Je to tak? Tvá nová kolegyně v Prima jízdě není zrovna dvakrát sympatická. Měj se a třeba odepiš. katkakr.@seznam.cz -
Tomášovi obdiv
Ahoj Tomáš.Dufam že to tu raz za čas čítaš,lebo dostat sa k tebe dalo námahu.Hraješ perfektne toho Adámka....Proste si mužský mojich ideálov...Vela uspechov a energie...Lucia zo SR. -
Tomaskovi este raz
To som zase ja...zabudla som ...PROSIM ta odpis na moju mail-adresu,nech som na chvilku najšťastnejším človekom na svete....Lucia,SR. -
Ahoj Tome,konečně jsem se odhodlala ti napsat,snad to budeš číst.Jsi báječný,jsem ráda,že jsi to dotáhl tak daleko.Přeju ještě hodně dobrých rolí.Zdravím Gábinu a hlavně mojí kámošku Lindu.Když bude mít chuť ať mi pošle e-mail.Pa.Aťka
-
Ahoj Tome, neměl bys zájem pokecat s prima hezkou holkou?No co aspon jsem to zkusila:-)). Jsi opravdu moc fajn e hezkej muzskej...
-
pro meho milacka
TOMÁŠKU,S DANIELOU JSTE V SERIALU HRALI BAJECNÝ PAR.STRASNE TI FANDIM.JESTLI POTKAS DANIELU,REKNI JI JESTLI BY NESLALA SVŮJ PODPIS A FOTKU A TY MŮŽEŠ TAKY.PA TOMICKU. -
Ahoj Tome
Ahoj Tome,zdraví Tě Katka z Českých Budějovic,možná si na mě pamatuješ,chodila jsem k Mormonům.Moc ti fandím v Ordinaci.Měj se fajn a pozdravuj ode mně Gábinu a svoje ratolesti.Katka -
tome
strašně se mi líbí jak hraješ v Ordinaci............... moc se mi líbíš *14* *14* *1* *1* -
Miluju tě!!!Tomášku, napiš mi!! *14* *14*
-
Čau Tomáši v Rodinných Poutech si hrál lepší roli než v Ordinaci v Růžové zahradě, protože ses tam víc usmíval.