-
Když nevíš, tak nemluv...
Nechápu, jak pořád tolik lidí považuje mormony za sektu. Většina, co to píše, o tom neví ani Ň! Tak příště, prosím, až budete něco psát, nejdřív si najděte informace a potom můžete nadávat jak chcete. Já se přiznávám a nestydím se za to: Já jsem MORMON a jsem ráda, že Tomáš je takový dobrý příklad pro naší Církev! Tak ZDAR!!! *3* -
Tak zaprvý herec i moderátor je to vcelku shitovní. Je mi líto ale jen kvůli jeho kráásnejm očím se na hereckou tragédii s názvem "Rodinná pouta" dívat opravdu nešlo. Ordinace se (pokud při ní vypnete mozek) sledovat dá, tam alespoň někdo z herců opravdu hraje. V Krejčířově moderování mne nejvíc irituje ta jeho snaha být vtipný opravdu za každou cenu. Docela se bavím, když Doležalová ve snídaňi po Krejčířově trapném pokusu o žert zapomene nasadit 'milý' pohled. (Poté je prakticky nemožné nevšimnout si jejího pohledu ála 'proboha to je ale blb') Ale zas na druhou stranu vás dámy/slečny celkem chápu že ho tu tak uznáváte. Ono kdyby si pan Krejčíř ještě trochu vymakal svou docela dobrou figuru hmm... taky bych si dala říct (vtipkuji) Ale ted' mě vlastně napadá že místo borce s megabicáky už v českém showbiznysu obsadil Ivánek Vargů nee? *1* *1* *3* PS: pokud jsem svým příspěvkem někoho urazila: sorry nebylo to v plánu *3*
-
bohužel
bohužel nechci sem psát sprostě ale znám toho troubu osobně a je to normální ču...! lituju jeho manželku a hlavně kolegy ze snídaně.maj to moc těžký -
-
kdyby to byl čů... a podváděl manželku, už by ho dávno ,,vykopla" (viz. paní Stella Zázvorková a pan Miloš Kopecký). Pan Kopecký (nechci pomlouvat bohužel již zemřelou osobu,nýbrž jen porovnat) měl více žen,ale jako herec dobrý a na jeho profilu taky nikdo nepomlouvá. U mně je pan Krejčíř i Kopecký fajn
-
Re: bohužel
Nwm, ale do dneška sem pomalu ani nevěděla kdo to je, ale shodou okolností sem ho včera potkala a strávila s nim více méně dnešek a přišel mi jako docela vpohodě člověk.. -
Re: bohužel
do kolikate tridy chodi jeho dcera odepis
-
-
Rodinna pouta
Ahojky,myslim si ze pan Tomas Krejcir hraje fakt dobre...moc vas prosim jestli mate kontakt na pokracovani serialu Rodinna pouta ozvete se mi. Diky! -
Jo Rodinný pouta jsou skvělý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
uber
Už delší čas pozoruju Tomáše v Prima jízdě a chybí mu ta energie co zněj vždy vyzařovala.Dnes se dokonce omlouval ,že není schopen složit pořádne vetu na hosta.Jako by v tom křesle pospával. -
Tomasku
Jeste to porad tahnes s Klarkou Jandovou? Ze Te hanba nefackuje. -
Charisma
nevim, zda si tyto zpravy Tomas nekdy vubec cte..., nicmene je to pro me velmi charismaticky clovek, ktery musi byt skvelym manzelem i otcem:) preji Tomasovi dobro, ktere on nasledne prenasi i na nas - faninky:) -
-
Re: Charisma
ty krávo ty seš ale pitomá
-
-
Tomášovi
Co máš společného s Adamem Rubešem??? -
Rodinná pouta
Kdysi jsem měl pouta rád ,ale ted moc né protože je tam spousta herců,třeba Marie ta je uplně trapná co vy na to?