-
Já si myslím, že jste. .)
-
:) *3*
-
Orsíno je postava, kterou hraje Měcháček na Hradě na slavnostech. Nejste pan Měcháček? *16*
-
Poradím vám, zkuste zjistit kdo je Orsíno? Pokud na to vaše literární znalosti stačí...
-
Milé dámy, zjistěte si, kdo jsem, pokud to zvládnete. Mohli byste přestat žárlit a urážet dívku, co prý údajně chodí s Měcháčkem. Jestli by vám udělalo větší radost, kdyby byl single....jste ubozí.
-
Proč bulvár? Ten mu dává pokoj. Jste jako malé. Vy snad máte důkazy, že je sám? Vy ho znáte a chodíte s ním na pivo? Několik lidí ho vidělo s holkou, tak to tak je a nežárlete. Spí s ní - spí, tak co.
-
Bulvár je všude. Je to blbost. A nevím, proč bych měla jít číhat někam na nějaké náměstí. Nejsem stalker.
-
Jaké důkazy? Mně to připadne normální, že v televizi ji tají před médii a fanynkami a v Praze je potkáš, když asi spolu někam jdou a já se zrovna o nic nesnažím, tak si vyprošuji nějaké napadání...vím, co jsem viděla a když tak tak jděte číhat na Mírák
-
Je hrozně zajimavé, že jí v televizi tak tají a venku se k ní (jak tu někteří píšete) ,,tulí''..... Kde máte nějaké důkazy? ... Nikdo vám tu nevěří ani slovo, tak o co se tady všichni furt snažíte?
-
Jo ták, hmm
A chodí tam často? -
Já ho potkala přímo u MÍráku.
-
Aha, to je zajimavý, ja tam bydlím, a ještě jsem ho tam teda neviděla.
Proto jsem se ptala, taky bych ho chtěla vidět -
Já na Vinohradech. Ulici nevím.
-
A mohu se zeptat? Kde ho furt tak potkáváte? ☺
-
Třeba to byla jen předehra.... *14*
-
Líbali se a dotýkali, že jsem myslela, že bude hůř....:)
-
Zdravím všechny fans. Hele já potkala Měchiho taky s nějakou brunetkou v letních šatech, vedl ji za ruku...vypadala mladší než jen on. Kdo to je? *10* *16*
-
uklidni se laskavě, a vubec?.. k vám nemluvím. dejte si voraz. nic vám do toho není. tak se neozývejte.
-
Raději se vzpamatuj, puboško nikdo ti tady ani prd nerozumí. To sem píšou samé základkou povinné?
-
To máš pravdu, právě kvuli těmto nesmyslným lidem.