Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Měcháček

OSOBNOST 22.10.2013 
223 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co sem vytahuješ nějakou tvojí kamarádku? Koho to tu jako zajímá? Tahle diskuze je o Tomášovi ne o nějaký kamarádce. A asi ta tvoje bývalá kamarádka měla nějaký důvod.
  • Zdravím, takže čím bych tu začla. Je mi uplně putná kdo jste, ale toto už není možné, moc vám děkuji :) že jsem kvuli vám přišla o nejlepší kamarádku.. a víte proč?.. hned vám to řeknu, protože jste tak BL*Á ALE TAK BL*Á, že to svět ještě neviděl, to už jako děláte na schvál nebo co prosímvás?.. baví vás to?.. baví vás řešit cizí život?.. kde by jste nebyla tak BL*Á!!. tak jste tu mohla si přečíst předešlé komentáře ohledně Tomášové přítelkyně ty NÁNO!. Jestli to chcete vědět, tak se pana Měcháčka zeptejte a neproste tu jiné lidé, kteří o tom určitě ví totéž velké PRD! a akorát si tu z lidí střílí. Ano chápu, nikdo tu znás neví, kdo to zrovna píše. Ale teda sorka ty kokso, že už toho mám dost!..Přestan te se tu sr*t do tomášového soukromí a rozebírat tu to. nechci tady nikomu vyhrožovat, ale jesli jsem ještě někdo něco napíše ohledně soukromí Tomáše Měcháčka a nebude to pravda, budu KONAT JINAK!..já vás chápu, že jste zvědavá ale to mé kamarádce je jedno, jelikož si myslí, že Tuto DEBILNÍ OTÁZKU jsem psala já, takže vám mocinky děkuji!!! *16* *16* Je mi uplně jedno, jak se tu tedka znemožním, ale já SVÉ KAMRÁDSTVÍ ZACHTÁNIT CHCI. PS: Vzpamatujte se!..
  • To ty budeš Orsino. Čuchám, čuchám podrázek....
  • Jo tak. :)
  • Jeho přítelkyně se jmenuje Olívie, literární barbare!
  • Klidně si to nechte...aspoň křestní jméno byste mohli.
  • Víme, ale nepovíme *12*
  • Prosím nevíte co je zač ta jeho přítelkyně?
  • Vypadá strašně zamilovaně, teda on.
  • Tak jsem žena, ale není škaredá - je hezká, měla krásné šaty a postavu hezkou. Mohu říct, že bude i chytrá....určitě to nebyla nějaká buranka, spoustě věcí ze Shakespeara rozuměla....jsou hezký pár, souhlasím.
  • A kočka je? Já to říkám, že jsou hezký pár a s tím klukem..nádhera.
  • Dobrý den. Jsem docela ctitelka Tomáše, ale jako vtipného chlapa. Včera jsem potkala jeho asi přítelkyni na Pražském hradě - byla tam za ním je taková zvláštní - v dobrém, šarmantní. Vůbec se nechovala arogantně, usmívala se a bylo vidět, že je na Tomáše hrdá, že má k němu obdiv. On úplně zářil...strašně jim to přeju. Je málo párů, kde se to dá říct, ale nějak k sobě pasují jako puzzle....
  • Holky, neříkejte, že nežárlíte na tu jeho? Ale pravdu...
  • No, tak co tu řešíme? :)
    Je fajn, ma pěknou postavu - všechno, miluje ji.
    Nemusíte tu rozebírat jeho život a soukromí ne?
  • Dokonce mu to přejeme i my a to bychom ji sami chtěli.
  • No úplně, hochu, ja jsem vdaná, nemám důvod závidět..Tomáš je fajnový, a o té jeho jsem nic zlýho neřekla. Jen aby jste nevěřili všemu, co se dá libít na první pohled. Ano, třeba je fajn holka, ať je. Ale pokud vím, tak toto je ve všem věc názorů. Ať je přeciž štastný. Já mu fandím :)
  • Jen závidíš. Jak můžeš říct, když je hezká, že je zlá? Znáš ji? Já co doteď četl postřehy, tak je normální a člověka pozdraví...kdyby si jen holky tak nezáviděly. Pomáhá mu se synem...proč by měla být zlá? Raději mlč a nech si to od cesty.
  • To je sice hezký, alee.. :) nesudťe ji hned podle toho jak vypadá, i za tou krásnou tváři a krásnou postavou se skryvá něco zlýho. Neříkám, že je zlá..ale většinou takové holky jsou. Znám (zkušenost).
  • Tak tak - já ji taky viděl a bral bych ji. Hned!!!!!!!!
  • Marie Horká - pravda, že bysme ji chtěli oba. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit