Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Plekanec

OSOBNOST 15.5.2007 
38 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějak to není ono...vzít si pracháče...a po tak krátké době porodit...tyhle dva se k sobě nehodí....Ale tak už to v showbyznysu chodí...Asi nejbizardnější pár byl Michael Jackson a Debbie Rowe..On superhvězda s vyzáží figuríny,ona zdravotní sestra celkem normálního až obyčejného vzhledu...Ale svůj úkol splnila..porodila Jacksonovi děti (ač nebyly záměrně jeho biologicky) Teď svůj úkol splnila i Vondráčková.....
    • ale hodí.Ty žárlivče.
    • si v pohode*16* Lucka nie je nijaká pobehlica ak na to narážaš ! A mimochodom ona bola tehotná už pred svadbou ! A vydrží im to dosť dlho..
    • Myslím si ,že každý můžeme mít svůj názor,ale ten tvůj se mi moc nezdá...Lucka Vondráčková je úspěšná zpěvačka i divadelní a muzikálová herečka moc nechápu proč to přirovnáváš k Michaelovi Jaksonovi :D....Mají se rádi a mají náádherného klučinu,tak buďte všichni rádi ,že bude další talentované dítě :D *3*
      • Svatba byla po 11 měsících od seznámení..bu´d se jí zbláznily biologické hodiny..nebo šlo o peníze.. *6*
        • Měli jsme to stejně a jsme spolu 25 let. Nevidím v tom nic špatného myslím,že v tom je hodně velká láska. Třeba ji jednou taky poznáte a pak vše pochopíte. Hezký den
  • ..a souhlasím..Vondráčková se k němu nehodí a on k ní taky ne..
    • *16* *16* *16* *16* *16* *16* a ty se do nich neplet máš v sobě jen zlo a závist.tak se starej raději o sebe dík.OK? *5*
  • Já se narodila 31.10!;))
  • Všechno nejlepší Tomáši!!! *15* *15*
  • prosba

Vážený pane Plekanče,
    Na internetu jsem se dověděl, že jste si objednal moji knížku S devatenáctkou do Bernu. Moc mě to potěšilo, a jelikož jsem ješita, obracím se na Vás s tímto dotazem. Jak se Vám knižka za a/líbila? A za b( víte o některém jiném hokejistovi, který ji také četl?
    Za Vaše odpovědi Vám moc děkuji a držím Vám oba palce.
    Zdraví Vás
    Lubomír Man
  • ahoj Plekanec

omlouvám že ti tikám .
    se mám noví číslo tel mobil +420728593027 email michal.Kříž1976@seznam.cz .
    na šel jsem medaili co hledá jí mohu ti poslat na tvůj email oni hledají ?. mám ho doma skovaní ale řetízek nenašel.
    pozdravem Michal Kříž
  • Pleky je hustej
    • Prosim tě podívej se do zrcadla a pak něco říkej:)
  • ahoj Plekanec.
    jsem bej valí fanoušek. přeju ti do hokeje plní síli seti , dobře daří do života i v rodině . Hodě zdraví, štěstí , lásky , mám noví číslo tel už neplatí 720545376 pouze email micha.kriz1976@seznam.cz .
    jsem už fotograf pro sebe Michal Kříž .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit