Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Řepka

OSOBNOST 31.12.2006 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraje někde na vesnici.

• Hraje za vesnici.

• V minulosti se opakovaně choval špatně.

• Řepka je druhořady fotbalista špatný člověk a kriminalnik a blbec kterej sedel ve vezeni. 

• Druhořadý fotbalista.

• Druhořadý fotbalista.

• Druhořadý fotbalista.

• fotbalista

• fotbalista

• fotbalista

• fotbalista

• fotbalista

• arogantní a druhořadý fotbalista.Dluží peníze Michalovi Vejsadovi.

• Tomáš Řepka dluží peníze Michalovi Vejsadovi.

• Tomáš Řepka dluží peníze Michalovi Vejsadovi.

• Dobrý večer pane Řepko. Jestli nevadí,tak bych Ti tykal, Tome.Jsem sice starší o 9 let a jsem Brňák,ale vždy jsem si Tě vážil, hlavně po fotbalové stránce a byl jsi i můj vzor. Terry, Ramos, Puyol, s těmi jsi se mohl a měl srovnávat. Já to dotáhl do divize v Brně, pak to na 3 roky přerušil a končil v 1 A třídě,jako kapitán několik let,kde jsem v 37 letech musel skončit kvůli nemoci srdce.Pak již po mě ani pes neštěkl,ale to znáš.Zápasy mezi námi Brno-Sparta jsem prožíval hlavně kvůli Pražským bratrancům, Sparťanům a to Brno,v tu dobu umělo zahrát.Hrál jsem stopera,pak v záloze a končil v útoku a nebylo to zlý.Fotbalový život je všude stejný a proto se nedivím,jak to dopadlo.I já se kvúli fotbalu rozvedl.Taky jsme měli stejný oslavy v ....a peníze nebyly překážka,ale nesrovnatelně jiný.Že to doma dopadlo,tak jak to dopadlo, se nedivím, Erbová,to se dalo čekat a Gulaši dopadne stejně, i když je teď z Brna a v euforii, ale hlavně vám přeji,ať vám to vydrží s Kačkou.Fotbal je asi už pase, ale máš Kačku a začnete znovu a i s dětmi.Tvoje knihy samozřejmě čtu a na každou jsem se těšil.Přeji tobě i Kačce to nej a ať jste šťastný pár a o kterém se bude psát jen to nejlepší.Samozřejmě i rybářské úspěchy,taky chytám.Pokud napíšeš,budu rád a potěší to,ale chápu,že nejsem jediný.Měj se a přeji Ti jen to super.Měj se. Zdenál Kraj.
  • Nevychovaný křupan, který jde z bláta do louže. Nevím která je horší: Erbová zlatokopka nebo Kristelová psychopatická slepice. Čím horší ženská,tím horší chování.
  • Pane Řepko , dostal jste se do pozice hřebce - pepiniéra ,o to stojíte?
    A jednou skončí i tohle .Žádné poučení,žádná moudrost,je mi vás líto.
  • Ať se ti daří bojovníku a ty hloupé hejtry ani nečti.AŤ si každý udělá pořádek sám u sebe!
    *1*
  • Všechno nejlepší....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit