-
Řepinka
Řepka je skvělý!! Sparta forever!!!!! -
-
Re: Řepinka
Tomáš Řepka Forever !!!
Gratuluji dodatečně k narozeninám !!! ACS !!!
-
-
Řepa
Nejlepší český obránce a kapitán všech dob! *16* -
-
Re: Řepa
Souhlasim. Je to nejlepsi stoper a nejlepsi ceskej fotbalista. -
-
Re: Re: Řepa
když sem napíšu y love tomy repka tak to mluví samo za sebe *3* *3* *14* *14* *4*
-
-
-
Kladivo
V naší v ,,super,,gambáč lize na stoperovi nemá konkurenci !!! Nebýt trestu ..- tak jsme nemohli na Euro padnout s Turkama .... -
SPARTA 4ever
jj super fotbalista na něho v český lize nikdo nemá a dlouho mít nebude!!!!!!!!!!!!!!!!!Tomáš je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a SPARTIČKA TAKY!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* -
ACS
Koulela se Slavie, koulela se z vrsku, narazila na Spartu rozbila si drzku! *1* *1* *1* -
-
Re: ACS
Velmi inteligentní -
Re: ACS
*1* *15*
-
-
Tomáš Řepka
Já vím že nadávat někomu je jednoduchý.Myslíte si jaký jste frajeři že to sem napíšete, ale ne jste ubohý.Ten slávista Belaid zabil někoho autem a co nikdo mu nenadává naopak litujou ho .Zabil někoho Řepka? NEEEEEEEE!!!!!!!!!!Jenom bojuje za klub a noviny to pak rozmažou.Trochu pokory k soupeři!!!!!!!! -
:))
Řepka to je borec! *14* -
řepka je 1
Tomáš je nej borec, kdyby takhle vypadali všichni fotbalisti, to by byla jiná podívaná *8* -
-
Re: řepka je 1
to radši můžu chodit do zápasnický arény a bude to stejná podívaná -
Re: řepka je 1
TAK TO TEDA SOUHLASÍM!!!!JE TO NÁDHERNEJ CHLAP!SEXI A K SEŽRÁNÍ *14*
-
-
Titul NE ! - Marný boj !
Tome,
dnešního dne jsem rozhodl,že Sparta titul
letos nezíská !!!
A navíc Tvoji spoluhráči ani Ty, nemáte na dresu svoje šťastné číslo. Pozor tedy na nepříjemné zranění !!!!
*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
The Best!
Tomáš je jednoznačně nejlepší obránce ligy a jsem ráda, že máme ve Spartě takového hráče. Nejen, že skvěle řídí hru v obraně, tak je to také velký srdcař a má sparťanské srdce. Kdyby bylo víc takových hráčů! Ti, kteří mu tady (a nejen tada) nadávají, ve fotbale nedokázali nic a jsou silní jen ve sprostých kecech. Chtělo by to trochu úcty. Ani nemá cenu komentovat novináře, kteří se vyžívají v tom, když Řepka dostane náhodou červenou a oni to pak můžou donekonečna rozebírat a negativně o něm psát, to už je u nás klasika. Já mu vždycky fandila, fandím a fandit budu. TOMÁŠ ŘEPKA forever!