Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Řepka

OSOBNOST 31.12.2006 
70 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řepinka

Řepka je skvělý!! Sparta forever!!!!!
    • Re: Řepinka

Tomáš Řepka Forever !!!
      Gratuluji dodatečně k narozeninám !!! ACS !!!
  • Řepa

Nejlepší český obránce a kapitán všech dob! *16*
    • Re: Řepa

Souhlasim. Je to nejlepsi stoper a nejlepsi ceskej fotbalista.
      • honzik1893

Re: Re: Řepa

když sem napíšu y love tomy repka tak to mluví samo za sebe *3* *3* *14* *14* *4*
  • Kladivo

V naší v ,,super,,gambáč lize na stoperovi nemá konkurenci !!! Nebýt trestu ..- tak jsme nemohli na Euro padnout s Turkama ....
  • matygo

SPARTA 4ever

jj super fotbalista na něho v český lize nikdo nemá a dlouho mít nebude!!!!!!!!!!!!!!!!!Tomáš je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a SPARTIČKA TAKY!!!!!!!!!!!!!! *4* *4*
  • ACS

Koulela se Slavie, koulela se z vrsku, narazila na Spartu rozbila si drzku! *1* *1* *1*
    • Re: ACS

Velmi inteligentní
    • sarahf38

Re: ACS

*1* *15*
  • Tomáš Řepka

Já vím že nadávat někomu je jednoduchý.Myslíte si jaký jste frajeři že to sem napíšete, ale ne jste ubohý.Ten slávista Belaid zabil někoho autem a co nikdo mu nenadává naopak litujou ho .Zabil někoho Řepka? NEEEEEEEE!!!!!!!!!!Jenom bojuje za klub a noviny to pak rozmažou.Trochu pokory k soupeři!!!!!!!!
  • :))

Řepka to je borec! *14*
  • řepka je 1

Tomáš je nej borec, kdyby takhle vypadali všichni fotbalisti, to by byla jiná podívaná *8*
    • Re: řepka je 1

to radši můžu chodit do zápasnický arény a bude to stejná podívaná
    • sarahf38

Re: řepka je 1

TAK TO TEDA SOUHLASÍM!!!!JE TO NÁDHERNEJ CHLAP!SEXI A K SEŽRÁNÍ *14*
  • Titul NE ! - Marný boj !

Tome,
    dnešního dne jsem rozhodl,že Sparta titul
    letos nezíská !!!
    A navíc Tvoji spoluhráči ani Ty, nemáte na dresu svoje šťastné číslo. Pozor tedy na nepříjemné zranění !!!!

*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • The Best!

Tomáš je jednoznačně nejlepší obránce ligy a jsem ráda, že máme ve Spartě takového hráče. Nejen, že skvěle řídí hru v obraně, tak je to také velký srdcař a má sparťanské srdce. Kdyby bylo víc takových hráčů! Ti, kteří mu tady (a nejen tada) nadávají, ve fotbale nedokázali nic a jsou silní jen ve sprostých kecech. Chtělo by to trochu úcty. Ani nemá cenu komentovat novináře, kteří se vyžívají v tom, když Řepka dostane náhodou červenou a oni to pak můžou donekonečna rozebírat a negativně o něm psát, to už je u nás klasika. Já mu vždycky fandila, fandím a fandit budu. TOMÁŠ ŘEPKA forever!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit