-
SuperTom
Tomáš Řepka je jeden z nejlepších obránců ne světě.Málo kdo přes něj projde!!!!!!!!! V české lize NIKDO!!!!!!!!!! SPARTA 4ever -
Titul NE !
Tome,
Slavii jste sice porazili, ale přesto mistrovský titul NEZÍSKÁTE !!!!
*13* *13* *13* -
Řepka
Tomáš Řepka je bobec.Máš pravdu když dostane červenou tak je z toho hned afera.nebo sem nemohla kdyz bylo ve zpravach to parkovani ze stal dvema koli na chodniku.to mi prislo smesny vite kolik policajtu za den vidim stat na chodniku nebo kde je zakaz zastaveni.skoro kazdej tak parkuje.UZ SE TESIM NA PONDELI PROTI TEPLICIM.POJDTE TAKY VSICHNI. A DO KOTLE!!!!!!!!!!!!!!JE TO TAM V POHODE AKORAT TAM NEKDY TY LEMRY NECHTEJ FANDIT.TAK V PONDELI VSICHNI DO KOTLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* -
Má to zapotřebí ?
Fotbalista super, ale má zapotřebí takou negativní reklamu s Erbovou? Erbová hledá jen peníze a muže, který jí je dokáže dát. Je pro ni
jednodušší nadbíhat někomu, kdo je známý, zajištěný a umí se otáčet. Jinak
by "lásku a oporu" hledala i v jiných vodách. A možná by si Řepka měl
uvědomit, kdo při něm stál, když ještě nebyl tam, kde je a nemyslet jen
poklopcem. Co se mu může líbit na Erbové, která již kdekomu ukázala vše. Má
zapotřebí se zahazovat s takovou profláknutou cikánkou? A co ona s dcerou
vyvádí by už mělo zajímat lidi na sociálce. Když už je Řepka machr na hřišti, proč si svou image takhle ničí i v osobním životě a trapně se znemožňuje. -
-
Erbová cikánka není, ale nemá do ní daleko!!!! Taky ji úplně nesnáším, čůzu.....
-
"Name" plne s tebou suhlasim!!! neviem,co viac by som este k tomu napisala...vsetci sa zamiluju do modeliek,ktore su navyse "svatice" a potom su tahanice za rozdelovanie majetkov,vsak? navyse Erbovu neznasam,je to čúza a hotovo *12* *11* *10*
-
Re: Má to zapotřebí ?
jestli Erbová je Rómka,tak já jsem Eskymák
-
-
Co si zapamatujeme lépe?
Řepka maká, aby mohl co nejdéle dělat to, co umí a v čem je fakt dobrej. Až skončí s fotbalem určitě mu bude milejší, když se o něm bude mluvit jako o božském obránci, než jako o někom, kdo se tahal s Erbovou. Po ní za chvíli neštěkne ani pes. Zatím se Řepka do podvědomí dostává více se svými zálety než fotbalovými výkony. Jestli si myslí, že je takhle IN, mohlo by se mu stát, že bude za chvíli k smíchu i Těm, pro které je zatím ještě vzorem. -
Ahoj kámo, zdraví Tě svět. rekordman- žonglér z Prahy. Napiš ! *3* *13* *3*
-
-
Re: liga mistrů
Tome nejsem velkým příznivcem Sparty,ale jako Čech samo fandím každému mančaftu co bojuje za ČR.To jak jsi ,ale včera chtěl dohrát ten zápas bylo fantastické.Jsi hráč s velkým srdíčkem a já ti přeji brzské uzdravení.Michal
-
-
fandím
Tomovi fandím pořád a za všech okolností ať mu třeba dají 10 čevených..více takových srdcařů do ligy!! -
4ever!!
Tomáš je absolutní jednička *14*! Nikdo neumí líp se hádat, řvát a hrát jako on! Kdyby měla Sparta všechny hráče jako je Řepka, vyhrajou každou ligu *1*a nevím proč si na něj pánové z deníku Blesk zasedli!! Tomu se říká závist, chlapci!!! *13* *4* -
ČÁST ROZHOVORU S PANÍ ERBOVOU. OBRÁZEK SI O NÍ UDĚLEJTE SAMI: PÍŠE SE ROK 2009 ...
V poslední době média informují o vašem mileneckém poměru s fotbalistou Tomášem Řepkou. Co je na tom pravdy?
Úplná blbost. S Tomášem Řepkou jsme známí, ani nemůžu říct, že kamarádi. Celá kauza vznikla tak, že nás někdo viděl pohromadě v jednom baru ve Špindlerově Mlýně. Byla jsem ve Špindlu v porotě soutěže Miss Mokré tričko, nejela jsem tam s nikým randit. Úplně náhodou jsem se v noci v baru potkala se známým fotbalistou Tomášem Řepkou a dali jsme si panáka. To je vše. Rozhodně jsme spolu neskončili na pokoji.
Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová je jiná a žádaná nejen kvůli svému poprsí, ale také svým ultra krátkým vlasům.
Jak ale vysvětlíte, že jste už před čtvrt rokem fotila kampaň pro jeden autosalon a pózovala u Řepkova auta? Prý vám kampaň zajistil on.
Tak to vůbec není. Než jsem fotila pro autosalon, ani jsem nevěděla, že nějaký Tomáš Řepka vůbec existuje. Volali mi majitelé firmy. Auto pana fotbalisty vybrali oni, ne já. Tomáš chtěl být u focení, chtěl mít auto na očích, aby se mu nepoškrábalo, neponičilo. Je to auto za hodně miliónů, ani se mu nedivím.
Co na kauzu Řepka říká váš muž?
Je normální a ví, o čem je bulvár a že to není bible. Věří mi. Nemám důvod svému manželovi lhát. Řekla jsem mu, že to je pitomost, a tak to taky bere. V tuto chvíli je Řepka asi můj čtvrtý bulvárem přidělený partner a ani jeden se mnou lože nesdílel. -
-
magor ale borec
Přestože jsem sparťan, musim uznat, že jeho zkratyjsou ostuda sparty i českého fotbalu. nebejt jich, byl by to ale bezkonkurenčně nejlepší český stoper za posledních pár let. Chtělo by to radši před každým zápasem injekci sedativ.