Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Řepka

OSOBNOST 31.12.2006 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tomáši, nevím, jestli čteš tyto příspěvky, přesto se Tě chci zeptat, jestli jsi neměl dědečka (pradědečka?) jménem Karel Řepka z Čakovic u Prahy. Dělal jsem s ním v Avii. Podoba s Tebou je fascinující, jakož i povaha, grimasy, láska ke všem ženám. Byl to příjemný parťák a liška podšitá. Ráčkoval. Měj se dobře.
  • Nevychovaný křupan, který jde z bláta do louže. Nevím která je horší: Erbová zlatokopka nebo Kristelová psychopatická slepice. Čím horší ženská,tím horší chování.
  • Vůbec se nedivím že Řepka takhle dopad, nemá smysl tady psát romány,manažeři klubů maj jasno a jen bláhový blázen by angažoval tohoto blázna tod vše *12*
  • HELLBOY

Panathinaikos neni soupeř! Je to jen slavie v přestrojení! mi máme TOMÁŠE!!! 2+29 JE NEPŘEKONATELNÁ DVOJICE!!!Lets go SPARTA!!!Lets go!!! *5* *4*
  • přání

Všechno nejlepší k narozeninám!!! *3*
  • Kdy už si národ začne vážit lidí,kteří zachraňují životy dnes a deně, a berou zato minimálně 10 krát méně než ty celosvětové primadony, které s koronic neumí.Je to názor jedince, který v ČR stává v 5.15 hodin do práce, je dobrovolný hasič v kategorii III. Vždyť je to veřejná diskuse a moc mě nenadávejte.Kdo by to za ty prachy nedělal? Že.
  • fotbalista

• fotbalista

• Blbka jadna Řepkovaná

No to se elita národa ukázala,seřvat malýho kluka za faul a jak sprostě!Hlavně že ten její živitel hraje tak čistě! Z toho jejich mazlíčka vyroste jednou stejný blb jako jsou oni dva!
    • sarahf38

Re: Blbka jadna Řepkovaná

No,na tebe nikdo nemá,nechceš si místo psaní takovýchto kravin jít hrát radši s Barbínama?! *9*
  • HELLBOY

Tomáš je fotbalista. Tak posuzujte jak hraje a ne co dělá v soukromí a co píše bulvár!Mě taky každej posuzuje jak dělám svou práci a ne co dělám v soukromí!!! Řepka je bůh.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit