-
Sparta
Nepůjdeš do Sparty? -
Král
Kdy už budeš hrát? -
Bojuj!
Tome, proč nehraješ? *14* -
Re: Re: Re: ajojky Tomášku
nauč se psát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§
*2 0* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: ajojky Tomášku
ty si tak neuvěčitelně blbá ty si fakt myslíš že ti na to někdo skočí? každej ví že tomáš někoho má a když si tak naivní tak to běž do prdele *5* -
Re: Re: vánoce???
běž do pičeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee z nedvědem kurvo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! -
Re: ajojky Tomášku
Tak hele tomáš je můj a já už jsem s ním měla sex och och och *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *5* *16* -
Léčba
Tomáši, pokračuji i nadále v Tvé léčbě na dálku. Snad budeš mít pak i více pokory! *5* -
,m,
je on ma stejjne narozeniny jako ja -4.10:D -
genialita
jeden skvely Cech ktory krasnym futbalom ocaruva svet sa vola Tomas Rosicky...Tomas, si moj futbalovy idol....aj na Slovensku ma Tomas fanusikov... a ja som ten najvecsi!!!.....Tomas ides.....budes davat krasne goly este....len sa uzdrav.... *3* *3* *3* -
Re: sbírka (obrázky, články, plakáty..)
a za kolko by si predala tu zbierku?a aká je veľka? -
tomii ses upa uzasnej fotbalista(a taky mooc peknej:)) mooc ti fandim a uz se brzo uzdrav!! *3* -
Re: vánoce???
V repre to není ono vod tý doby co skončil Nedvěd. -
prosba
ahoj mužete prosím vsichni kliknout na nasledujici odkaz http://cz.buildstate.net/stat.php?n ick=tomikovice přidate my tím obyvatele prosím http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=tomikovice -
sbírka (obrázky, články, plakáty..)
prodám sbírku Tomáše Rosického, obsahem je i puzzle :-) kdyžtak sem na mejlu. -
vánoce???
tak snad se kolem vánoc dočkáme že by rosa uz mohl nastoupit....ja pevně věřím že už dřív...v repre je vidět že bez toma to není ono... -
FOTBAL
AOHJJ TOMASKU SI TEN NEJHEZCI A NEJSIKOVNEJSI FOTBALISTA NA SVETE ESI SI TO PREECTES TAK MI PROSIM POSSLI FOTKU Z PODPISEM PROTOZE SI NEJHEZCI A CELA NASE TRIDA (JAKO HOLKY) JSOU DO TEBE UPLNE BLAZEN *3* *3* *14* -
ajojky Tomášku
ajojky Tomášku mocinky se mi líbíš nemohl bys mi poslat pls. fotečku s podpískem si ten nejúžasnější kluk pusinku *14* moje adresa je Plíšková LUcie Libkova Voda 95 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...
úúúúúúúúúúúúúúúúpln ě nej nej nej fotbalista krásne úžasnej kluk komu se nelíbí tak je divnej a hraje dobře muck *14* -
Re: Re: diskuze
Tak, mě je jen 15, takže na jeho Sparťanskou jízdu si bohužel pamatuju jen dost matně..., když mi tehdy bylo 7 a on odcházel do Dortmundu... :D ale i tak to nic nemění na tom, že i já mu fandím a přeju mu hodně gólů!!! ...a výher :) Já jsem ale propadla rudé vášni, takže fandím FCL, ale Arsenal, je jeden z mých nejoblíbenějších klubů, takže do boje hoši :) (a maj taky docela pěknou hymnu :) ) *1* *3*