-
tomasku prosim
TOMÁŠKU poslal by jsi mi prosím tě tvoji fotku s podpisem na email?Prosím,prosím moc moc moc děkuju jsi fakt nejlepší držim palečky jo a muj emal je lucka1212@seznam.cz mocinky moc dekuju *14* *14* *4* -
Hej...lidii...
Soory...lidi...já taky obdivuju Toma Rosickýh...a s vašema pozitivníma komentářema souhlasím...aleím...že je zbytečný..aby jste si sem psaly o podpis!!Tohle neni nějakej chat s nim..bo jeho email!!Pokud chcete podpis..napiste mu treba na email!!Zdar a mejte se!! *1* *14* *3* *1* -
Kunda
Jsi kunda !!! *9* -
Re: Rosický
A kde jsem nejlepší - v posteli ???
*3* *4* *9* -
Rosický
Tomáši si nejlepší ze všech.. *14* přeju aby si byl ještě lepší než si teď... si zlatíčko.... *14* -
tomáš rosický
Jsi Tome nejlepší a seš fakt moc krásnej!!Byla sem včera na tvým zápase v Liberci a byl si skvělej.Díky za ten podpis co od tebe mám díky -
Co ty šlapky?
No Tome co to bylo s těma šlapkama.My tě doteť zbožňovaly. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Pa pa pa pa pa pa pa *8* *8* *8* -
Re: Knedlíci
Zůstaňme u těch knedlíků :
J. Masopust = těžkotonážní knedlík !!! *15* *8* *1* *9* -
Knedlíci
Knedlíček = Rosický
Knedlík= Nedvěd
Knedla = Nehoda Zdeněk
Špek = J. Masopust
*15* *3* *16* *8* *5* -
Malý knedlíček
Ty jsi takový můj malý český knedlíček !!!!! *14* *3* *3* *16* *15* *8* -
Rosa
Rosický to tak to je borrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ecccccccccccccccccccccccccccccccccc jen nechapu jak může chodit s tou krávou:)miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *16* *14* *14* *14* -
Pls
Prosim at je proti Kypru 28.3 Prosiiim *7* -
rosa je nejhezčí a taky nejlepší
*14* *14* -
nikdo na tebe nemá ROSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
je nejlepší na světě ty vaše keci o tom , že neumí hrát v Arzenálu ,nevíte co říkáte parchanti *3* *5* *14* *4* *3* -
Rosa je nejlepší
Jsi prostě borec,a přeju ti aby se ti dařilo.pa *3* -
Rosa je bůh
Rosa má nejkrásněj¨ší n a *3* *3* -
miluju
Ahoj Tome prosím tě moc jestli bys mi poslal Fotku a tvůj podpis moc a moc tě prosím tady je má adresa JanaHrůzová Sídliště 636 Rotava 35701 pošli mi jí moc tě prosím děkuju Jana posílám pusu *14* -
miluju
Ahoj Tomášku musím ti říct že jsi nádhernej a že ti moc fandím mám tě moc ráda a pozdravuj Radku ať vám to vydrží!!!!!!
*4* -
žádost o podpis
Ahoj Tomáši. ´Jmenuju se Aleš Slapnička a je mi devět let.Na ms 2006 Česko-Usa byl tvůj první gól byl jsi hvězda zápasu. *4*Žádal bych tě o podpis na papír poštou.Kolešovice 249 27002 Aleš Slapnička *3* -