-
Re: diskuze
já ho zaregistrovala už když byl ve Spartě... Rosa nám moc chyběl když nehrál a vždy bude pokud nebude na hřišti!!!! Snad se mu v Arsenalu příští sezenu bude dařit, a já pevně věřím, že po adchodu alexandra Hleba, bude dávat s Ceskem Fabregasem ještě víc gólů než v uplynulé sezóně *3* *3* -
diskuze
Jejda..., tady to docela žije :D Teda lidi řeknu Vám, že Rosovi fandim už vod doby co začínal v Dortumndu, první fotbalista, kterýho jsem si oblíbila a pořád ho mám moc ráda. On a Nando Torres jsou mí nejoblíbenější fotbalisti na kulatý Zemi. Doufám, že se zase do další sezóny znova nezraní! Byla by škoda, kdyby zase musel chodit vo berlích! Upřimně doufám, že se mu v Arsenalu povede. Na ME nám moc chyběl na tom hřišti... Tak hodně štěstí přeju!
Joa a mimchodem, vážně myslim, že je zbytečný sem psát o fotku s podpisem, bylo by sice hezký, kdyby se tu Tomáš občas stavil, ale upřimně o tom pochybuju, dyštak děte na jeho oficiální stránku! Třeba tam bude nějakej kontakt..., já sice zatim nic nenašla, ale to je jedno... :D -
Tankista
co vám to chytá za tankistu? Neměl by dostat červenou kartu? *9* -
Re: Malej Mozart
pravda -
tomášek
tomas je nejlepsi -
Re: Malý prd
Tomáš je začarovanej....!!!!! *13* *3* *9* *13* *5* -
Tomášhek
Tomášhek *14* můj oblíený hráš lawkuju tě miluju Tomášhka *14* *14* *14* *4* *14* *14* -
Malý prd
Seš fak takovej malej prd- ani si pořádně
neuprdneš na EURU ! -
Začarovaný Rosa
Znovu píši! Tomáši jsi Z A Č A R O V A N Ý !!! A může Ti to třeba znovu webmaster vymazávat. Nic s tím nenaděláš!
*3* *8* *8* -
tomáš nemocnici
ahoj Tomaši včera jsem tě potkal v nemocnici motol na sonu a chtěl bych vstoupit do tvého fanclubu hraju také fotbal a hrozně moc sleduju Anglickou ligu i tvoje zápasy zatim ahoj a ozvi se fanoušek Kubík 10 let -
*IN LOVE*
..NeJLEpŠííí,nEjUŽasNěJšíí í...FotBaLIstA nA sVěTě *14* -
Re: NEUMIS
cože on umí hrát tak bud potichu *16* *8* *8* *8* *8* -
Tomášek:o*
MOCINEČKY SKWĚLEJ FODBALISTA *14* *14* A MŮJ NEJ FODBALISTA TOMÁŠEK *4* *1* *14* *14* *14* I LOWE YOU TOMÁŠ A HRAJEŠ SKWĚLE FODBAL *14* -
cau
Tome jen tak dál detito dobře.
odepiš pavel.smarik@centrum.cz *3* -
Nejlepší
Hey lidičky Rosa je nejhezčí a nejlepší fotbalista na swětě!!!!(teda aspon pro me)...Je zkratka THE BEST!!!!!! *1* *14* *14* *14* *14* *4* -
Re: Kunda
jdi do hajzlu ty krávo je to kořen!!!!!§§ *16* *5* -
Nej klučina
Ahojík Tomík je nej fotbalista a taky moc pěknej kluk a jestli na něj máte nějaký kontakjt pošletemi ho please děkuju moc......(tomáši jsi te nej fotbalista na s¨Světě) *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
!!!NEJ!!!
Tomášek je nej fotbalista a je moc hezkej no prostě ideál.... *14* *14* *14* -
Boreček :-)
Tomáš je prostě supr fotbalista, je moc hezkej atd. atd. *3* -
NEJ NEJ NEJ
TOMASI JSI TEN NEJLEPSI FOTBALISTA NA SVETE MAM TE STRASNE MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC HROZNE RADA A MOHL BYS MI POSLAT FOTKU S POTPISEM *14* *14* *14*