-
nema na pluscenka
tak na pluscenka johnny weira nema ne ne ne a na pljuscenka ha ha ha dovol abych se zasmala *8* -
Tom
Tomovi moc fandím.Sice se mu teď moc nedařilo,ale to nevadí. *1* -
ME
Tomášek je na ME 10. Mno to newa přiště jim to natře.1.je ten francouz tag papa *14* *14* *14* *14* *9* *9* *9* *9* *9* -
do toho
Tome moc moc moc ti držím palce at dobře natrenuješ a na OH 2010 jim o pořadně všem ukažeš a hlavně Pluščenkovi *1* *1* dřžim ti palce!!!!!!!!! -
vládce ludu
byla sem neska na vladci ledu:-) vubec sem netusila jak je verny bezva a hrooozne hezkej!!! sice ho nas peta ton neska prehral ale i tak bylo super:)
con gratulation tom *3* -
:)
ahoj Tomáši...v pátek jsem byla na králech ledové arény a bylo to vážně moc pěkný *4* moc ti fandim a přeju ti aby si jak na MS Evropy,nebo světa a hlavně na OH porazil Pluščenka *1* *1* -
tomas
Ahoj Tomasi přeji ti at ti to jde dobře ve skole at všechno doženeš hodne stestí ti přeji s planováným nové sezony a hodne stesí s letní přípravy Blanička.Tak exibice je opravdu v t mobile arene -
Bez vas to byla nuda!!
Skoda ze jste nejel exibici,protože tam chyběl pořádný šoumen jako vy!!Přesto vám velice deukuju za to jak ste nas doposud reprezentoval *3* -
My ti věříme
Dobrý den pane Vernere.velice vám fandím a držím palce at naberete dalsi silu na dalsi jezdení,protoze si myslim že to že jste neobsadil medailová umístění na Ms není zádná hrůza,protoze pusobite na lede jako super clovek a divat se na Vas je fakt nádhera a bezva zazitek.Diky Vam se o krasobruslení zacala zajimat i má 5 letá sestra a kdyz vidi krasobruslení tak sedí a ceká jestli reknou vase jméno.Dekuji za celou mou rodinu za to j jak nas uzasne ve svete reprezentujete.preji mnoho uspechu ve sportu i mimi nej *3* -
Krátký program
Dobrý večer Tomáši,
děkuji za krásný zážitek z povinné jízdy, zdá se mi, že Vám rozhodčí trochu ubrali, zřejmě to zavinilo i vylosování pořadí jízd. Ale hlavně mi moc chybělo Vaše šoumenství v programu závěrečné exibice - nemělo to prostě ten šmrnc.
Držím Vám palce a těším se upřímně na Vaše další sportovní souboje.
Přeji Vám mnoho dnů laskavých na slova a dobrý plášť do deště.
Srdečně zdraví Marie Manlová