Přejít na výpis diskuzí

Tomio Okamura

OSOBNOST 8.2.2009 
204 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omlouvám se za hrubku měkkého iY - P.H.
  • Pane Okamuro, nikde jsem nenašel Váš mail, abych Vám jen osobně mohl napsat to, co musím jen touto cestou. A sice :
    sleduji na internetu stream Vaše občasná vystoupení. Oceňuji vaše podnikatelské úspěchy a souhlasím i s mnoha Vašimi výroky či myšlenkami (bohužel ve většině až příliš všeobecně moralizujícími).
    Za co jsem Vás ale dnes rád mít přestal, je Vaše VELICE TRAPNÉ odvolávání se k Ústavnímu soudu. Proč? I kdyby se hlasy vašich příznivců spočítali podle jakékoliv metody, jste venku ze soutěže o prezidenta tak jako tak. To víte sám. Takže zbývá jediné, že jste se rozhodl celou volbu torpédovat, a to dost sprostě. Jsem přesvědčen, že toto se Vám velmi vymstí i ve vaší další podnikatelské budoucnosti- a dokonce Vám to dnes i přeju. Projevil jste se dnes jako obyčejný buran. S úctou Pavel Hanuš Praha (pavel@ekoenergie.cz)a ne jako Vy, kterýsvůj mail nezveřejníte, že. P.H.
    • Na podání žaloby k ústavnímu soudu má právo KAŽDÝ!!! Copak, někomu je odněkud nasypáno, aby bránil neomylnost ministerstva vnitra a strkal rypák, do čeho mu nic není?!
      Kvůli takovému idiotovi, který se tu tak duchaplně projevil, je opravdu lepší si svoji mailovou schránku a soukromí chránit. *3*
  • Pane Okamuro, moc Vám fandím, avšak vyčistit český Augiášův chlív bude obtížnější, než vystoupit na horu Niitaka. Myslím, že by jste měl pomýšlet na vlastní stranu. Potřebujete spolupracovníky a spojence.
    Ti ostatní se Vás bojí!!!
  • Dobrý den pane Okamuro,
    nevím zdali tento příspěvek budete číst,ale chci Vám napsat že si moc vážím toho co jste ve svém životě svojí pílí a vytrvalostí dokázal.Věřím že celá věc okolo sčítání hlasů se vysvětlí a Vy budete moci řádně kandidovat na prezidenta ČR.Budem Vás volit,celá moje rodina.
    Přeji hodně zdaru,štěsí,zdraví a vytrvalosti.
    S pozdravem Vl.Čuřín
    P.S.Rád bych se zůčastnil Vašeho setkání s voliči ale nevím kde a kdy.
  • marcela.spurna
    Včera jsem byla hodně zklamaná, že vyřadili osobnosti, co bych chtěla volit . Kdybych měla jak, taky bych dala podpis. Nevím, koho teď volit za presidenta. Potetovaného nechají a reprezentativní typy vyřadí, protože se jim nehodí. Tohle se mi tady v tomto státě vůbec nelíbí a věřím, že měl pan Okamura hlasů dost a pravých, velké zklamání je to pro nás.
  • Doufám, že budete zvolen. Z.Hnik
  • Pan Okamura je osobnost-selfmademan. Fandím mu, protože ví, že od práce bolí ruce, ne zadek. A ví, co je bída. Vzdělání dosáhl sám. Jeho životní zkušenost je značná. Není to napudrovaný panák, jako všichni ostatní.Ví,co je třeba pro naši zplundrovanou rozkradenou zem.
    Z. Hnik
  • Tomyo Okamura je nejlepší kandidát na prezidenta,Miloš Zeman ani Fischer si toto místo ale vůbec nezaslouží,má smysl pro spravedlnost a nebojí se všem nešvarům postavit,,,,proto volme Okamuru,,,,
  • Dobrý den, pane prezidente, jednoznačně Vás budu volit. Věřím, že se mi podaří se s Vámi setkat 13/12 2012 v Plzni. Reflex č. 45 jsem bedlivě prostudoval. Je to "Vrtěti psem". S pozdravem Václav Toman, maly.strom@seznam.cz.
  • Dobrý den!
    Je vidět z příspěvků , jak reaguje vzorek českého národa na různé věci.
    Pokud se některá z věcí člověka přímo netýká , tak se o ni nezajímá , ale toto jsou pouze zdánlivá tvrzení.Problém v jakém je nyní česká republika je veliký a každý by měl začít sám u sebe.Lidé by se měli k sobě chovat hezky,nezávidět si ,prcovat na sobě ,vzdělávat sebe i svoje děti a věřím ,že bychom se měli lépe.Moc si vás pane Okamuro vážím , že chcete tento národ pozvednout a dát mu šanci ,aby měl znovu svou vlastní
    identitu.Lidé se kterými jsem každý den ve styku se bojí říci svůj názor
    díky každodenním zastrašováním ze strany naší vlády a vůbec netuší ,že se na tom podílí svou nečinností sami.Přestali jsme se k sobě chovat jako lidé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit