-
moc vam fandim konecne clovek ktery vi co je treba s tym vsim udelat jen se bojim o vas rad budu ten kdo vas bude chranit a pracovat a prat vam vse nejlepsi nelze mlcet a doma nadavat musime znovu do ulic ne v hospodach tam se nic nevyresi tam maji jen dobre pivo jsem vas diky vam pekne vanoce vam a cele vasi rodine preji za celou moji rodinu pane okamuro diky za vasi uprimnost diky
-
Vážený pane Tomio, nedejte se mluvíte za řadu živnostníků, tady v čechách není dovolání.
-
Pane Okamuro,
sledoval jsem Váš dnešní pořad v TV.
Je mi 82 let. Obdivuji neohroženost a Váš radikální volební program. Nazýváte věci, nepravosti, zavedenou státní a stranickou zlodějnu i zloděje pravým jménem. Doufám pevně, že prosadíte svůj návrat mezi prezidentské kandidáty a budu Vás volit. -
Pane Okamuro nezlobte se,ale jste pro mne stále cizí občan a naše země má dost osobností,které by si zasloužily být presidentem naší země.To co říkáte říká 80% čechů jenže nemájí tu možnost vystoupit v televizi.Přiznáváte příjem až 400000kč a na kampaň nemáte peníze a teď nás chcete ožebračit o cca 23000000kč jen,aby jste se zviditelnil.Jak chcete svou práci dělat jste už předvedl v senátu.Zkuste uplatnit svůj vliv v Japonsku v zemi kde jste se narodil a je s lidmi jako jste vy zacházeno naprosto nedůstojně.V této zemi si musí pořádek udělat sami češi.Činnost,kterou děláte,dělate asi dobře podle vašeho mění,ale na pesidenta se nehodíte.
-
Naprosto souhlasím s příspěvkem miroslava, je to od tebe Tomíku nehorázná drzost uvažovat o kandidatuře na prezidenta ČR. Tvoje výstupy v médiích, kdy všechny poučuješ, jak mají co dělat a zejména pak pořad v TV, jak jste s několika dalšímima "chytrolínama" uvažovali o účasti na určitém podnikatelském záměru, byl na zvracení. Stavíte se do role spasitelů, kteří nedělají chyby. Jsi kašpárek, kterej přišel k penězům. Je mi z tebe špatně.
-
Pane Tomio,nemáte šanci a tímto se vystavujete jen posměch a opovržení.Děláte ostudu jen sobě.
-
Pane Okamuro, již Vaše kandidatura na prezidenta je od Vás nehorázná drzost.
Proto Vám doporučuji, aby jste dál pouze komentoval věci okolo cestovek, i když ani zde Vás některé nepovažují za svého mluvčího.
Byl by výsměch pro celý svět, aby taková figurka dělala prezidenta po V.H. a V.K. Útěcha pro Vás, nejste jediný komik, který kandiduje, ale vy jste s těmi řečmi o vyřazení NEJVĚTŠÍ.
Dalo práci se vyjádřit slušně, protože by bylo nejlepší jen napsat Okamuro jsi ..... ! -
Vážený pane Tomio,
fandím Vám, ale ústavní stížnost nepodávejte. Všíchni víme že nemáte šanci stát se v těchto volbách prezidentem. Stížností byste jen zkomplikoval již tak zamotanou přímou volbu, jiný výsledek by Vaše stížnost neměla. Možná byste naopak ztratil sympatie mnoha lidí.
Jste senátor, zviditelněte se v této politické funkci, abyste při dalších volbách měl větší šanci na zvolení prezidentem.
S přátelským pozdravem Luděk. -
-
Ja to tak nevidim,mohlo by se hodne zmenit,jinak se dostanem do sracek a bude nam uzko.
-
-
Určitě mě mrzí, že jste byl vyřazen z kandidátů na presidenta. Zachytil jsem informaci, že je mimo jiné i zmiňována verze, kdy listy k podpoře byly vyplňovány jednou rukou. Já jsem byl osloven při cestě z práce v Kyjově mladým mužem s dotazem, zda bych podpořil Vaší kandidaturu - věřte, byl jsem rád, že smím podpořit právě Vás. Přiznávám, že jsem byl ale zaskočen, že onen mladý muž se nabízel, že vše napíše sám a tedy jsem mu jen dal své iniciály (ač jsem projevil snahu)- už tehdy jsem odcházel s tím, že by to tak asi nemělo být a že člověk, který ve snaze pomoci vlastně připravoval půdu k možnosti zpochybnění. Mrzí mě to.
-
Vazeny pane Okamuro. Volil jsem Vas do senatu a chtel i na post prezidenta. Bohuzel to ale nevyslo,nevadi. Volil jsem Vas proto,ze Vas tak trochu znam,proto,ze jste odtut co i ja,ale i proto,ze verim ve spravedlnost a,cestnost a gentlemanstvi. Velmi rad bych s Vama pohovoril z oci do oci o vecech,ktere me moc zajimaji a na ktere bych rad znal Vas nazor a pohled. Jste mi lidsky sympaticky a to byl dalsi duvod meho voleni Vas pane Tomio. Byl bych moc rad,kdybyste aspon napsal par radek. Ani nevim,jak se k Vam dostat,ci se s Vami spojit jako volic,ktery by potreboval jakoukoli pomoc,ci radu. Dekuji predem.