-
prosba o pomoc
U cestovky Čedok jsem si zakoupil zájezd do Londýna.Oznámil jsem že cestuji s přítelkyní která má Vietnamský pas mající trvalý pobyt v Česku.Na to mi prodávající oznámila že má li trvalý pobyt v Česku tudíž v Schengenu může bez potíží do Anglie vycestovat!Samozřejmě nás na hranicích vysadili a nyní ona tvrdí že nás informovala o vízové povinnosti a navíc si vymýšlí že u toho byla u její kolegyně-což myslím že si snadno oni můžou zjistit kdo měl směnu ale nečiní tak!Myslíte že s tím můžem něco dělat?
pokud chcete podrobnosti rád vám je zašlu,jinak moc děkuji za odpoveď či i radu jak postupovat dá!
děkujem Ladislav Macho
Thu Ha Pham -
poděkování
Vážený pane Okamuro,Vaši knihu Český sen jsem přečetl jedním dechem.Je moc pravdivá,hlavně co se týká našich politiků.Jsem delší době na neschopence a dnes jsem se dočetl v novinách,že jste byl včera u nás v Šumperku,mrzí mně,že jsem si nemohl nechat Vaši knihu podepsat a získat i Vaši kartu.
Tak ať se Vám daří a moc Vám fandím. Josef Šerý Šumperk dne 27.05.2010- *4* -
hledám práci
Dobrý den,
mám takový skromný dotaz, hledám práci pro svoji dceru, která vystudovala cestovní ruch, ale bohužel nemůže sehnat práci, nevíte o něčem? -
nápad
Pane Okamura, nevím jak bych měl začít a už vůbec né jak pokračovat.
Jsem kuchař a nosím v hlavě nápad. Ano, takových lidí je hodně, ale myslím že má myšlenka není špatná a mohla by i Vás zajímat. Rád bych ji popsal blížeji, ale jen Vám.Dalo by se to nějak?
Nezlobte se jestli Vás obtěžuji, ale věřte že .....nejse blázen.a věřím že Vás alespoň zaujme.
Přeji hezký den. Kokie -
okrádání zaměstnavatele
Vážený pane Okamuro,
nejsem člověk, který by okrádal svého zaměstnavatele.
Jen na vysvětlenou, proč to snad někteří zaměstnanci dělají: mají patrně pocit, že svému zaměstnavateli dávají formou práce pro něj mnohem víc než dává on jim. A že tedy - on je jakžtakž živí, ale především oni dobře živí ho: tím, že jsou za svoji práci nedostatečně ohodnoceni, on z jejich práce tyje.
S pozdravem Lenka -
vacek.jesenice@quick.cz
Dobrý den pane Okamuro
Prosím o radu kdy nás nejprve oklamal
pan Fischer a potom i pojišťovna UNION
Za zájezd pro čtyří osoby v ceně 112000Kč
nám pojišťovna vrátila 13000Kč za skrácení o jednu třetinu,zájezd původně
na patnáct dní zkrátila pojišťovna
na deset dní,nemohu pojišťovně vysvětlit
že za 13000Kč dovolenou na MOLLORCE ve čtyř hvězdičkovém hotelu inclusive pro čtyří lidi nemohu sehnat.Proto prosím o radu jak v této situaci postupovat.
Děkuji Vacek Petr vacek.jesenice@quick.cz -
nabídka
Dobrý den pane Okamuro
Dovoluji si obrátit se na Vás s nabídkou na spolupráci.V současné době připravujeme výstavbu takzvaných Pyramidových Domů.Nevím zda jste se o účel a využití těchto domů již zajímal,rád Vám o nich,v případě Vašeho
zajmů,sdělím více.Informace jsou též
dostupné na www.domypyramidove-mb.cz
Domnívá m se,že PYRAMIDY jsou natolik
prospěšné lidskému zdraví,že mohou být
velmi zajímavým doplněním nejen naší,
ale i Vaší podnikatelské a obchodní
činnosti.Vzhledem k tomu,že v současné době hledám partnery pro spolupráci,
obracím se na Vás,neboť jsem přesvědčen,
že právě cestovní ruch je oblast,kde
najdou tyto domy rozsáhlé využití.
Věřím,že Vás má nabídka osloví a budeme
moci jednat o naší spolupráci.
S přatelským pozdravem
J.Hůlka -
-
Dotaz
Pane Okamuro, jaký máte názor na to, že člověk, který je sám a chce letět na dovolenou musí připlatit za druhého člověka. Nejeví se Vám to jako diskriminace nás starších samotných lidí, kteří žijí jen z důchodu? Zatím jsem se nesetkal s cestovkou, která by tohle nějak řešila. Děkuji. Klímek
-
-
dotaz
Dobrý den pane Okamuro,
chtela jsem se zeptat na jednu vec, ma vubec cestovni kancelar právo žádat zaplacení příspěvku za nocleh na dvouluzkovem pokoji, kdyz probehne zaplaceni za dve osoby, ale tento poplatek je pry za to, ze 2luzkovy pokoj budu mit (maji 1, 2 i 3 luzkove pokoje).Prijde mi to jako vydridusina....Dekuji J. -
pozvánka k nám
pane Okamuro, jsem Váš příznivec.
Zvu Vás do svého podniku ,kde nebudeme
vařit ani řešit politickou situaci atd.
nabídka je pouze turistická.
proto s sebou - dobré boty a náladu
dám ubytování a sebe /průvodce/
prosím dejte na sebe konkakt a bude sr...
těší na Vás Hostinec a Penzion POPRDA -
saké
Dobrý den,
můžete mi říct z jaké rýže se dělá saké, jestli se dá u nás koupit a jestli se dělá ze syrové nebo vařené. Děkuji. *7*