-
pozvánka k nám
pane Okamuro, jsem Váš příznivec.
Zvu Vás do svého podniku ,kde nebudeme
vařit ani řešit politickou situaci atd.
nabídka je pouze turistická.
proto s sebou - dobré boty a náladu
dám ubytování a sebe /průvodce/
prosím dejte na sebe konkakt a bude sr...
těší na Vás Hostinec a Penzion POPRDA -
saké
Dobrý den,
můžete mi říct z jaké rýže se dělá saké, jestli se dá u nás koupit a jestli se dělá ze syrové nebo vařené. Děkuji. *7* -
Kde byla chyba
INVIA.cz, s.r.o. mi při prodeji zájezdu 25. 8.odmítla sdělit jméno leteckého přepravce, já jsem smlouvu podepsala s tím, že jsem vyslovila požadavek, že jím nesmí být výslovně SKY EUROPE. Bohužel to SKY EUROPE byla, to jsem se dozvěděla až po podpisu smlouvy. Měla jsem snad štěstí, zkrachovala už 2 dny před odletem, ale i tak mi to zkazilo dovolenou a na novou dovolenou nemám peníze. Byl postup CK INVIA správný? Co mám dělat? -
-
Re: Kde byla chyba
Bože můj...kam jste dali soudnost...napůl čech....hrůza.Je to normální kamikadze.Japonec,který má potraviny a strká nos do všeho...platí si novináře a získává popularitu neustálou kritikou a češi mu to žerou.Kam jsme dali svoji hrdost?
-
-
Ahojky
Jdeme na večeři?:-) *7* *14* -
TOMIO OKAMURA ODKAZ
odkaz .tady, www.facebook.com kniha tvaře
přihlašte jse k podnikatelum.je tam aj on.ano *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jak dál:
Má prezentace v ČT1 nebyla dobrá důvodem
byl pocit ,že lokální záchranný pro ropné
plošiny je zbytečná investice.Systém není
patentován a uvedení do OBRAZU bylo málo
k pochopení,tento projek měl finančně po-
krýt hlavní projekt a to 3x TSUNAMI.budete mít zájem vědět Více není
problém,nabízel jsem spolupráci univerzitě v KJOTĚ -bez odezvy.Pani Macuko z Japonska mi pomáhala sehnat kontakt nenašla vhodného zájemce. -
TOMIO OKAMURA
,važenej tomio okamura pane.chci.jse vas zeptat..................jaky to bilo pořadu vyvolenich. ................ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
TOMIO OKAMURA
znam.s pořadu
Den d.
..........je nejjjjjjjjjjjjjjj..supr bajo.užas..............v profilu mam jeho fotku..jo
a.pořadu vyvolenich.bil . povidal.jsi sněma..hmmmmmmmm *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14**14* *14* *14* -
Poděkování
Dobrý den pane Okamuro, chtěl bych Vám poděkovat za precizní vyjádření k problémům některých nádrodnostních menšin v souvislosti se znovuzavedením víz do Kanady dnes odpoledne na ČT 24. Kanadě se nedivím, že se brání přijímat lidi, kteří krom zneužívání sociálních podmínek nejsou schopni společnosti nic přinést.
S úctou Jan Koláček -
-
Re: Poděkování
Také jsem to dneska sledoval s jakou vervou a razancí pan Okamura hájil české turisty a cestovky. Je to zkrátka muž na svém místě!!!!
-
-
TOMIO OKAMURA
proboha nech toho kiliane
tomio okamuru napokoj vždyt je nejjjjjjjjjj
.................ja ho zbožnuje....... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: TOMIO OKAMURA
A znas ho osobne? Ja ano, takze vim, co rikam. :o)
-