-
Prosim kolika bere na den vase slecna tedy společníce.??
-
-
A co je Vám po tom vy magore? *12* Najděte si vlastní, pokud nejste neschopný, škaredý, nebo impotentní. Nebo si *1* najděte vole hnusnou Mařenu, která bude jako VY!! *7* *14* *12* *16* *16* *1*
-
-
Pane Okamoro , prosim Vás - než začnete někoho obviňovat a linčovat zjistěte si objektivní skutečnosti (Kauza pana Saída - jeho syna). Vy máte vnášet do polityky nadhled , rozum a krotit emoce .. ( Vaše vystoupení v PS.) - a né nenávist k cizincům za každou cenu . (jestli takto naháníte politické body tak nemáte šanci do budoucna). Sám jste původem jiné národnosti , a můžete být vděčný že Vás česká zemně přijala. Děkuji s pozdravem Poruba R.
-
-
Pane Richarde,
než začneš někoho kritizovat,nauč se gramatiku.Dnes to máš za 5 !!!
-
-
to jsem bojoval venku abych potom všude četl a té žluté hubě?
co že by v děcáku...mám ho litovat?Jeho matka ho tam dala,že se narodil V Tokiu prohlašuje že je napul Čech????
PROČ?proč ne tu chce vládnou opice?rejžožrout?šikmoočko?přál bych Vám vidět jaké zvěrstva ONI páchají ....
to jste také ovce?že neumíte jednat???už jednu stranu položil...je to jen pozér....a hlavně není to ČECH!!!!!!tak proč si necháte radit???
no jednou si vzpomenete *11* *11* *11* *11*
Okamura patří domu.....jak jsem někde viděl fotku žlutáci makají a jeden má u huby vzkaz...Tomio pojd domu.....
letos mě bude 84let ale takhle zahnojit republiku umíte jen Vy......a ještě jste bratři s Okamurou???lezte opět Rusum do zadnice....ten jejich aspon něco řeší a nehoní si ego ve sněmovně......Vy kteří mu přitakáte???všichni se postavte ale nevěřte nepřátelum.....
jednou Vás stejně odhrne jako trus.... *8* *8* *8* *8* *8* *12* *12* Tomio tento smail jsi Ty *12* *12* *12*
poprosil jsem našeho bratrav domově aby toto za mě napsal...sám už bohužel nesvedu nic..ale za Vás jsem bojoval.....Vy?jen přitakáte praseti....
(pplk.) Tomáš ........... -
-
Nestačím zírat jak se chová a vyjadřuje prasácky čech tímto příspěvkem.To svědčí o inteligenci.
-
Ty už si moc nepamatuješ ale tahle republika je totálně rozkradená naše bohatost republiky atd.Ja takhle sprostě jak jsi mluvil ty nebudu ale víc už se nevyjadřuj,kdybych ti na to tvoje zastarale myšleni měl něco říci tak bys dostal infarkt a byl by od tebe pokoj maj.bob
-
-
Připomněl bych Okamurovy že hodnoty EU se musí chránit před fašismem. Před xenofobii a rasismem SPD.
-
Pane Okamuro nezlobte se,ale jste pro mne stále cizí občan a naše země má dost osobností,které by si zasloužily být presidentem naší země.To co říkáte říká 80% čechů jenže nemájí tu možnost vystoupit v televizi.Přiznáváte příjem až 400000kč a na kampaň nemáte peníze a teď nás chcete ožebračit o cca 23000000kč jen,aby jste se zviditelnil.Jak chcete svou práci dělat jste už předvedl v senátu.Zkuste uplatnit svůj vliv v Japonsku v zemi kde jste se narodil a je s lidmi jako jste vy zacházeno naprosto nedůstojně.V této zemi si musí pořádek udělat sami češi.Činnost,kterou děláte,dělate asi dobře podle vašeho mění,ale na pesidenta se nehodíte.
-
už mají všechno boháči i tchána lékařem nemocnice plné UKrajinců euforyje revoluce na české ůtraty zdravotnictví a MUDR Mann má sice lékařský dům ve Zlíně o třech podlažích,ale nic mě laserem neodeoperoval ,měl moc lidí v čekárně spoždění prohlídek placených nad padesát,takže to nikomu nevadí ani nikomu nevadí že jsou vedle pouze Baťovi domky ,tak třípodlažní dům lékařské mafije nevadí mezi OKresním národním výborem a čtvrtí památkové rezervace Batových domků hnusná dvojkrychle krychle lékařského domu Jelínek Mann a Bůh ví které mafiji lékařů patří,když součástí je mafije lékaren ,když soukromý lékařský dům nedělají nic pro pacienty a nemají zhola nic k operacím .
jen plno luxusních aut lékařů před oním domem o třech patrech pochybného vzhledu stupídnosti dvou krychlí.
Brachtl Antonín -
Tomio,
jsi peknej krivak.Kdyz ti to tvoje "financnikovani" tak vydelava,proc se snazis se vecpat do politiky?
Chces pomahat lidem,jo?
To urcite!Chces ji jednodusse nahrabat,kdyz vsichni kolem tebe taky kradou,ne?Chces se vyhoupnout mezi ty dulezite a mocne,tim,ze nas zacnes okradat,stejne jako tvy kamaradi Vondra,Paroubek a Kalousek,kteri ti byli za kmotry na krestu tveho "bestselleru".
Na tebe se taky vari voda,ty nenazranej vepriku. *16* *12* *16*
P.S. Platis si lidi,aby ti psali vychvalne komentare ve vsech socialnich mediich.To si myslis,ze ti to nekdo sezere?Mam uz dost placenych pazat s jejich "Vazenym Panem Okamurou",opravdu,chce se mi z toho zvracet.Arogantni a vyzranej japonec za prezidenta?Dekuji ale ne.Vrat se radsi do Japonska,jsi tam narozeny a do tehle doby dokonce ani neznis jako Cech.Tam ti to ale nezrali,co?Tam nejsou takovy natvdli troubove jako tady,takze jsi tam delea popelare.Uz se kurv* ztrat ,ty vyzranej,hypokritickej veprovej ksichte. *12* *16* *12* *16* -
Pane Okamuro,byl jsem Vaším velkým fandou ať na funkci senátora nebo prezidenta,nemohu však naprosto pochopit -a nejen já sám- Váš krok -také Michálka,Veleby a Vágnerové,dát se do spolku s Čunkem,to také potřebujete dvě občanky,chodit si na pracák pro přídavky a při tom ušetřit milion ?,rád jsem četl Vaše glosy i poslouchal videa, kde jste pranýřoval nepravosti tohoto státu,nyní snad za vidinou vyšších zisků a lepšího koryta jste se dostal do vleku té "správné" partaje,a to je spolek který se pro svůj zisk spojí třeba s čertem, když dříve nestačila podpora komunistů, které nyní nenávidí.Fláterníci jsou tak čistí a poctivý,že kdyby zítra čekali Číňany tak již dnes budou mít pro jistotu šikmé oči.Bohužel je mi Vás líto i když vím,že Vám to bude jedno.
-
Pane Tomio,nemáte šanci a tímto se vystavujete jen posměch a opovržení.Děláte ostudu jen sobě.
-
Říká to ,co chce národ slyšet,ale já mu nevěřím ani trochu.