Přejít na výpis diskuzí

Tomio Okamura

OSOBNOST 8.2.2009 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kniha

Dobrý den pane Okamuro, je mi 15 a právě jsem dopsal knihu, ale nemám sponzora, myslím si že vy jste rozumný člověk, který mě pochopí a určitě mi dokáže pomoci, prosím odepište mi na můj e-mail ze záhlaví. Moc děkuji.
  • Spd nevolit.Raději volit jiné strany.

• www.serge.cz

Vážený pane Okamuro,

Velmi se omlouvám, že Vás tímto zdržuji, ale dovolte mi, abych Vás informoval o následující skutečnosti.

Dnem 1.7. 2011 vstoupí na internetový trh nový celosvětový komunitní web Serge.cz

Jsem zakladatelem webu a součastně jsem i v partnerství se společností Erika a.s., která vytváří a spravuje projekt SERGE. Jsem obyčejným klukem, který se jen snaží o co nejlevnější komunikaci mezi lidmi z celého světa a být levnější než komunitní web Badoo.com, kde je registrováno 120 000 000 lidí. Badoo je podle mého názoru velmi drahý web pro prosté lidi a seznamování se s novými a "zabíjení nudy" prostřednictvím komunitních webů je dnes velký trend. Těch celosvětových je však zatím pouze 11

Po uvedení Serge.cz na trhu v "plné polní" se současně bude rozesílat 1 000 000 000 pozvánek, zejména do destinací jako je Amerika, Austrálie, Britské králoství apod. Postupně se bude Serge.cz zdokonalovat. Serge.cz už má zajištěný zajímavý marketing od 1.7. ze strany partnera Erika a.s. tudíž se je už i na co těšit. Dále, když se Serge.cz rozjede, věřím že ve spolupráci s partnerem zaujme i další partnery, kteří působí na obchodním trhu, marketingu nebo dalších společenských sférách.

Zároveň bych i velmi rád tímto oslovil Vás pane Tomio Okamuro, jako prezidenta Asociace českých cestovních kanceláří a agentur jestli by jste neměl zájem se podílet na projektu SERGE.

Zatím je jen pouze webová kostra. Nové komponenty budou aktivní až od 1.7 2011 http://www.facebook.com/apps/application.php?id=116537868430901

http://www.serge.cz

Poznejte nové lidi

Nejlepší místo k seznámení s novými lidmi z Vašeho okolí. Povídejte si,flirtujte, seznamujte se, dívejte se na sebe, ptejte se koho chcete, na co chcete, komunikujte, zkrátka žijte aktivně každý den, buďte mobilní. Prostě se bavte!

ještě jednou se omlouvám, že jsem si dovolil Vás touto formou obtěžovat

s pozdravem Hubka Tomáš
  • hudba jako prostředek komunikace mezi lidmi

Vážený pane Okamura,pozorně jsem si přečetla Váš životopis a na rozdíl od Japonska (mimochodem tuto zemi velmi obdivuji, byla jsem v ní několikrát s hudebními projekty )v České republice podle Vás lze vstoupit do byznysu s někým, kdo přijde z ulice.Jsem cellistka, pracuji na svém zajímavém hudebním projektu a ráda bych s Váma jednala o třeba společném byznysu, ikdyž jsem " z ulice ".Je pro mně totiž překvapením, že jsem nenašla žádnou Vaši aktivitu na poli hudby,která je výborným prostředkem komunikace mezi lidmi.Ráda bych byla mile překvapena Vaší odpovědí.S pozdravem a přáním hezkého dne M.Klepáčová
    O mně více na www.bardolinomusic.com
  • Když vám někdo pošle přihlášku a nedostane odpověd to je tedy strana.Děkuji už nemám zájem.
  • Vážený pane Tomio, ve Vašem věku a politickém vývoji bych prezidentské volby nehrotil a problémy se zákonem bych řešil až po volbách. Život nekončí.
  • Anonym vykvedlané klávesnice neopomente film pro pamštníky Ducháček to zařídí,kolik nrpoctivách co si vypujčili peníze a nevrátili.
    Takže český stát a nápady politiků znárodnění a obdoba bordel privatizace vyčleněný vlivnými soudruhy kteří předli potomkům nebo cizincům to v malých státech Evropy neměli takoví bordel aby těm kteří se měli v době komunistů dobře ještě předali i firmy v králostvích a knížectvích Evropy a nazvali to občanským forem privatizace
  • Vážený pane Tomio.Doporučuji Vám přijmout do hnutí ˇUsvit
    vedení radnice z města Boskovice.Bude to výhra jak pro Vás tak
    i pro EU.Ptáte se jistě proč?Uvedu nějaký příklad.Vedení města
    má rozpočet na stavbu 66 milionů a během půl roku ho dokáže snížit
    na 38 mil.dále je zadlužené minimálně na dva roky,ale zase během
    půl roku je v plusu 58 mil.
    Toto hospodaření by bylo "BOMBOU" jak pro náš stát tak i pro EU.
    Doporučte prosím tyto odborníky do Bruselu.
  • Dobrý den pane Okamuro,vím,že nejsem ani první,ani poslední kdo má na Vás takovou prosbu,ale přesto to zkusím.Přítelkyně byla na mateřské a jakožto kadeřnice přemýšlela,co bude až jí mateřská skončí.Přesvědčila mě,že bude nejlepší,když si postavíme na pozemku vlastní malé kadeřnictví.Vzali jsme si půjčku a těšili se,jak to hezky půjde.Byli jsme ale pořádně naivní,protože jsme chtěli vše udělat řádně a podle zákona,ale úřady nám jenom házely klacky pod nohy...samé obstrukce atd.Dnes už bych to udělal jinak,ale bohužel je situace taková,že se začaly dluhy nabalovat a na zahradě je rozestavěné kadeřnictví.Chtěl jsem Vás proto požádat o půjčku ve výši 700 000 kč na zaplacení dluhů.Mám hodně menších půjček a dohromady platím měsíčně částku,kterou už nezvládám splácet.Potřeboval bych půjčit na delší dobu,aby se mi splátka snížila.Nechci po Vás žádný dar,sepsala by se smlouva Vaším právníkem,byly by tam sankce za případné prodlení a měl by jste na konci zisk....takže žádná charita.Napsal jsem Vám,protože už nevím jak z toho ven.Za lichvářem nepůjdu a banky mi nepůjčí.Kdyby jste mi chtěl pomoci tak mě prosím kontaktujte na můj mail bob79@seznam.cz a domluvíme se co a jak.S přáním pěkného dne Martin Š.
  • *14* *4* *14* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit