Přejít na výpis diskuzí

Tomio Okamura

OSOBNOST 8.2.2009 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavla.liskova.1213
    vážený pane ráda bych vás požádala o pomoc jsem po mozkové příhodě na vozíčku a protože jsem obyčejná ženská od rodiny potřebovala bych nový vozíček abych se mohla vůbec pohybovat nedokážu si představit jak mě syn 11 let nosí ponáměstí zkuste prosadit že potřeby se mají opravdu dávat podle potřeby a ne podle tabulky nejsem zastánce rozbíjení věcí abych měla novou ale pokud potřebuji vyhovující vozík nemusím snad čekat až tímto co mám tři roky propad nu prosím o pomoc vozíček je pro mě životně důležitý

děkuji LIŠKOVÁ PAVLA MLADĚJOV NA MORAVĚ 28 56935
  • Zajimavá investice!

Specifikace projektu: Velkoobchod se zvířaty určenými pro zájmové chovy(akvarijní ryby,dovoz od přímých choveltelů ze zahraničí)formou e-shopu
    Termín realizace: dle domluvy(ihned)
    Výše požadované investice:cca 750.000kč

Další informace:Jedná se o realizaci výše uvedeného projektu,ve výší 750.000kč na provozní ivestice(napr.akvarijní sestavy,nakup zboží,zřízení webových stránek,nákup hardwaru a softwaru a jiné,vice v příloze "Finanční přehled").Samotný prodej bude probíhat formou webových stránek ve virtulním velkoobchoním skladě,počas povinné karantény by měli proběhnout úhrady faktúr bezhotovostním převodem za objednané zboží,a po ukončení karntény následně proběhne v periodě čtrnáctí dni,samotnej celorepublikovej rozvoz k odběratelům,a tito si mohou objednat další zboží pro nasledující rozvoz.Oba rozvozy v měsíci jako i všechny ostatní budou zcela zdarma za splnění podmínek uvedených v zápatí nabídkového listu.Taktéž se do budoucna předpokládá expanze na německý trh,za zatím ještě neupřesněných podmínek,avšak se stejným druhem zboží a službami pro potencionální zakazníky.Cílem je uvést na oba trhy stejné avšak levnější a kvalitnějši "zboží",zárukou kvality a nizké cený na obou trzích je dodržování karantény,nákup a dodávky zboží od přímých chovatelů za prvoceny které si sami určily a za které je nabízejí.V přílohách přikládám přílohy k nahlédnutí,v tomto pořadí:Příloha č.1:Ekonomické tabulky(předpokladaný roční přehled výnosů,nákladů a zisku z hlediska daňového.Příloha č.2:Nabídkový list,přehled cen a sortimentu.Příloha č.3:Finanční přehled,nutné finanční a materialní zabezpečení na provoz.Akceputuji výši úroku investora,a nabízím možnost nasledujíci dohody,změna výše úrokové sazby na cca.10% a podíl ve firmě do 25% po smluvenou dobu půjčky.Tento projekt byl schválen u ČMZRB(projekt "START",podpora malých a středních podnikatelů),ale na samotnou realizaci finančnímu institutu dle vyjádření nezbyli finanční prostředky.Těším se na společnou spolupráci.
    Mám připraveny všechny přílohy k odeslání,v případě Vašeho zájmu Vám je zašlu emailem.Přeji hezkej den,a s přátelským pozdravem Jozef Mišo.
  • Dobrý den, vážený pane Okamuro, dosud jsem Vám fandil, považoval jsem Vás za velmi úspěšného a chytrého člověka. Vaše společenské a podnikatelské aktivity a úspěchy byly hodné obdivu. První šrám na duši jsem utrpěl, když jsem na Vašem nedávném vystoupení na hradě ve Strakonicích nevěřícně zíral, jak jste si "pozval" do svého pořadu soudruha Vojtěcha Filipa. Byl jsem natolik rozhořčen, že jsem nemohl vydržet a odešel jsem. Když jste oznámil kandinaturu na presidenta ČR, ještě jsem Vám "fandil". Ale jak jste se vyjádřil k problematice s Komunistickou stranou Čech a Moravy, totálně jsem Vás "zavrhl" a jsem velmi rád, že jste vypadl z nominace na presidenta. Nezlobte se na mě, ale Vy nemáte vůbec tušení, co jsou komunisti zač. Tyto myšlenky můžete hlásat možná v Japonsku, ale ne tady. My, co zde více než půl století žijeme a moc dobře víme, co jsou komunisté zač a co tomuto národu způsobily, nejsme moc zvědavi na výplody Vaší mysli. Jste chytrý člověk, to ano, ale úvahy na téma KSČM jste si mohl odpustit. Tam jste bohužel na dost tenkém ledě. Dnes jsem velice rád, že jste vypadl z nominace na presidenta ČR. Přeji Vám úspěchy v podnikání a vše dobré. Václav
  • Pane Okamuro, již Vaše kandidatura na prezidenta je od Vás nehorázná drzost.
    Proto Vám doporučuji, aby jste dál pouze komentoval věci okolo cestovek, i když ani zde Vás některé nepovažují za svého mluvčího.
    Byl by výsměch pro celý svět, aby taková figurka dělala prezidenta po V.H. a V.K. Útěcha pro Vás, nejste jediný komik, který kandiduje, ale vy jste s těmi řečmi o vyřazení NEJVĚTŠÍ.
    Dalo práci se vyjádřit slušně, protože by bylo nejlepší jen napsat Okamuro jsi ..... !
  • RADA

Dobrý den p. Okamuro,

chtěl bych se na Vás touto cestou obrátit s dotazem, kam bych se mohl obrátit s konzultací svého zamýšleného záměru.

Jsem drobný živnostník, který je hlavně soudný a než se do něčeho pustí tak se snaží zvážit veškeré možnosti.

Nevím jestli by na konzultaci stačil schopný účetní, ale budu doufat že mne alespoň nasměrujete.

Děkuji za Váš čas a přeji pěkný den.

Pavel Burget
  • kdy je mitink tomia v Ostavě ma byt zítra neví někdo kde a v kolik
  • dovolená

Vážený p.Okamura,máme zaplacený zájezd od 26.2 do Hurgády od Karma tours.Jiný termín nemůžeme akceptovat.Po dotazu na ck.Nám řekli že pan majitel tvrdí že je tam bezpečno.Smlouvu nemáme jen potvrzení o zaplacení.Chceme zájezd zrušit.Jde to vzhledem k situaci bez poplatku?Pokud ne. kolik je storno poplatek.Buďte tak laskav a dejte nám vědět na E-mail.Velmi děkujeme manželé Jirákovi
  • oznam

Dobrý den!
    Pane Okamuro, pokud je mozne nabizim ubytovani pro mensi rodinku, pokud by meli zajem se nejak dopravit sem do Ceska!
  • dovetek

Zapomel jsem doplnit! Samozrejme zdarma!
  • Vyjádření sympatii

Vážený pane Okamuro, chtěla bych Vám říct, že když v pořadu Den D, ty dvě ženské neustále číhají na každé Vaše slovo,které hned překroutí a namíří proti vám, že jsou tím jedině trapné a Vy získáváte čím dál více sympatií, protože ,kdybyste nebyl člověk s tak vysokým IQ, už dávno byste jim řekl něco od plic, jak by si zasloužily.To jejich vyrypování už není ani zajímavé, ale dost trapné.Asi Vám závidí a nemůžou se srovnat s tím, že jste nohem chytřejší, sympatičtější, šikovnější, přímější,daleko rozvážnější a rozumější.Nejen já ,ale spousta mých z námých jsme mnohokrát říkali, že kdyby byla přímá volba prezidenta, volili bychom vás a jsme přesvědčeni, že by to pak v téhle zemi mohlo postupně začít vypadat trochu jinak a postupně bychom se zbavili nálepky, že jsme národ zlodějů a .....Kdyby aspoň třetina politiků, kteří v téhle zemi rozhodují o bytí a nebytí obyčejných lidí, byla jako vy, vypadalo by to podstatně jinak. Velmi Vám fandím a moc si Vás vážím.Simona

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit