-
Naprosto souhlasím s příspěvkem miroslava, je to od tebe Tomíku nehorázná drzost uvažovat o kandidatuře na prezidenta ČR. Tvoje výstupy v médiích, kdy všechny poučuješ, jak mají co dělat a zejména pak pořad v TV, jak jste s několika dalšímima "chytrolínama" uvažovali o účasti na určitém podnikatelském záměru, byl na zvracení. Stavíte se do role spasitelů, kteří nedělají chyby. Jsi kašpárek, kterej přišel k penězům. Je mi z tebe špatně.
-
vacek.jesenice@quick.cz
Dobrý den pane Okamuro
Prosím o radu kdy nás nejprve oklamal
pan Fischer a potom i pojišťovna UNION
Za zájezd pro čtyří osoby v ceně 112000Kč
nám pojišťovna vrátila 13000Kč za skrácení o jednu třetinu,zájezd původně
na patnáct dní zkrátila pojišťovna
na deset dní,nemohu pojišťovně vysvětlit
že za 13000Kč dovolenou na MOLLORCE ve čtyř hvězdičkovém hotelu inclusive pro čtyří lidi nemohu sehnat.Proto prosím o radu jak v této situaci postupovat.
Děkuji Vacek Petr vacek.jesenice@quick.cz -
okrádání zaměstnavatele
Vážený pane Okamuro,
nejsem člověk, který by okrádal svého zaměstnavatele.
Jen na vysvětlenou, proč to snad někteří zaměstnanci dělají: mají patrně pocit, že svému zaměstnavateli dávají formou práce pro něj mnohem víc než dává on jim. A že tedy - on je jakžtakž živí, ale především oni dobře živí ho: tím, že jsou za svoji práci nedostatečně ohodnoceni, on z jejich práce tyje.
S pozdravem Lenka -
Pane Okamuro,nestydíte se a spíte v pohodě (?) - to Vám závidím
-
hledám práci
Dobrý den,
mám takový skromný dotaz, hledám práci pro svoji dceru, která vystudovala cestovní ruch, ale bohužel nemůže sehnat práci, nevíte o něčem? -
poděkování
Vážený pane Okamuro,Vaši knihu Český sen jsem přečetl jedním dechem.Je moc pravdivá,hlavně co se týká našich politiků.Jsem delší době na neschopence a dnes jsem se dočetl v novinách,že jste byl včera u nás v Šumperku,mrzí mně,že jsem si nemohl nechat Vaši knihu podepsat a získat i Vaši kartu.
Tak ať se Vám daří a moc Vám fandím. Josef Šerý Šumperk dne 27.05.2010- *4* -
prosba o pomoc
U cestovky Čedok jsem si zakoupil zájezd do Londýna.Oznámil jsem že cestuji s přítelkyní která má Vietnamský pas mající trvalý pobyt v Česku.Na to mi prodávající oznámila že má li trvalý pobyt v Česku tudíž v Schengenu může bez potíží do Anglie vycestovat!Samozřejmě nás na hranicích vysadili a nyní ona tvrdí že nás informovala o vízové povinnosti a navíc si vymýšlí že u toho byla u její kolegyně-což myslím že si snadno oni můžou zjistit kdo měl směnu ale nečiní tak!Myslíte že s tím můžem něco dělat?
pokud chcete podrobnosti rád vám je zašlu,jinak moc děkuji za odpoveď či i radu jak postupovat dá!
děkujem Ladislav Macho
Thu Ha Pham -
Dobrý a hezký den Vám přeji,
Pane Okamuro, chtěla bych Vám jen nějakým způsobem vyjádřit, že si Vás velmi vážím.Osobně Vás neznám, ale sleduji Vaše rozhovory, články, to co se o Vás píše, věřím, že je to pravda, co říkáte a jak se veřejně prezentujete.Jen je škoda, že takových lidí co do srovnání postavení, úspěchů a charakteru je tak málo.Přeji Vám hodně zdraví, úspěch v práci a štěstí v osobním životě. -
Je to vocas
Je to vocas............. *5* -
Psychologie pro ZŠ
Znám ho osobně a s klidem prohlašuji, že takovýho zakomplexovanýho frustranta, povýšence a obratnýho manipulátora jsem v životě nepotkal.. Dodám snad, že znám i lidi, kteří mají majetek možná i větší, ale jsou to především KVALITNÍ LIDI..