Přejít na výpis diskuzí

Tomio Okamura

OSOBNOST 8.2.2009 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tomio hochu z Tokija myslím si že Japonsko je ostrovní stát,kde staří Japonci si vážili vždy přírody i jídla a rozhodně nemají chaos jako na Haiti,kde po zemětřesení a přes miliardové sbírky staví stejně špatně jak řekl Haitan v televizi,a černošky bylo vidno krásné ženy,Zajímavé je že v Japonsku ostrovním státě funguje život a na Haiti jsou mrtví naskladovani ve skladech doků.
    Islám,křestanství,židovství je stejné nábožství šířené apoštoly jen apoštol Mohamed se oženil sbohatou vdovou a tu si vážil i když žil s mladšimi uvedli to arabové z Meky v televizi a nedovoluji si žerty proti žádnému náboženství.
    MNoží s ejen tajní BIs spekkulanti podvodnícimprodej zbraní zavili i čeští tajní,neb vyváželi zbraně hlavně tam do islámských států.
    Na zraněné koleno jsem si musel koupit masti Betligengasse Wien,Dolgit Bonn a Ibalgin Praha suma velká pojištovna nehradí su cyklista starý a nemám politický příjem finanční ,ženy nemají být vůbec v uřadech v takovém množství ani ty vaše přítelkyně spekulantky z Doupěte TV,ten pořad byl velmi hnusný,obdobná blbost reklama mInistra zemědělství Ano na dopisovou vystřihovánku českých výrobků stála třicet milionů nákladů které si vykázali a výherkyně vyhrála fabiji s množstvím nákupu jak za auto francouzské Renault s kosočtvercem ještě by ušetřila pětistovku i vystřihovaní a uzené sele druhá cena,pro uředníky ministerstva třicet milinů pořadatelství dotace Slováka Ministra zemědělství člena ANo,toho jste měli vyloučit.
    • To jsou neskutečné bláboly a sraččky pane Brachtl.Psát neumí více lidí,ale tohle je maglajs,který se jen tak nevidí.Vy jste takový hatla matla,že???
  • TOMIO OKAMURA

znam.s pořadu

Den d.
    ..........je nejjjjjjjjjjjjjjj..supr bajo.užas..............v profilu mam jeho fotku..jo
    a.pořadu vyvolenich.bil . povidal.jsi sněma..hmmmmmmmm *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14**14* *14* *14*
  • TOMIO OKAMURA

,važenej tomio okamura pane.chci.jse vas zeptat..................jaky to bilo pořadu vyvolenich. ................ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Pane Okamuro, nezlobte se, ale váš přístup ke křesťanství není na správné úrovni. My křesťané se sice držíme toho, že nemáme nikomu ubližovat, ale naše víra spočívá na osobě Ježíše Nazaretského, Syna Panny Marie, kterého zároveň uznáváme jako Syna Božího, a který pro nás umřel na kříži, jehož krví byly smyty hříchy celého světa. Vaše pojetí křesťanství je nejen zcestné, ale doslova demagogující.
    Jsem přesvědčena, že jako ostatní "politici" chcete zasahovat do sfér, kterým vůbec nerozumíte, anebo jim nechcete rozumět.
  • Pane Okamuro, nikde jsem nenašel Váš mail, abych Vám jen osobně mohl napsat to, co musím jen touto cestou. A sice :
    sleduji na internetu stream Vaše občasná vystoupení. Oceňuji vaše podnikatelské úspěchy a souhlasím i s mnoha Vašimi výroky či myšlenkami (bohužel ve většině až příliš všeobecně moralizujícími).
    Za co jsem Vás ale dnes rád mít přestal, je Vaše VELICE TRAPNÉ odvolávání se k Ústavnímu soudu. Proč? I kdyby se hlasy vašich příznivců spočítali podle jakékoliv metody, jste venku ze soutěže o prezidenta tak jako tak. To víte sám. Takže zbývá jediné, že jste se rozhodl celou volbu torpédovat, a to dost sprostě. Jsem přesvědčen, že toto se Vám velmi vymstí i ve vaší další podnikatelské budoucnosti- a dokonce Vám to dnes i přeju. Projevil jste se dnes jako obyčejný buran. S úctou Pavel Hanuš Praha (pavel@ekoenergie.cz)a ne jako Vy, kterýsvůj mail nezveřejníte, že. P.H.
    • Na podání žaloby k ústavnímu soudu má právo KAŽDÝ!!! Copak, někomu je odněkud nasypáno, aby bránil neomylnost ministerstva vnitra a strkal rypák, do čeho mu nic není?!
      Kvůli takovému idiotovi, který se tu tak duchaplně projevil, je opravdu lepší si svoji mailovou schránku a soukromí chránit. *3*
  • Ahojky

Jdeme na večeři?:-) *7* *14*
  • Kde byla chyba

INVIA.cz, s.r.o. mi při prodeji zájezdu 25. 8.odmítla sdělit jméno leteckého přepravce, já jsem smlouvu podepsala s tím, že jsem vyslovila požadavek, že jím nesmí být výslovně SKY EUROPE. Bohužel to SKY EUROPE byla, to jsem se dozvěděla až po podpisu smlouvy. Měla jsem snad štěstí, zkrachovala už 2 dny před odletem, ale i tak mi to zkazilo dovolenou a na novou dovolenou nemám peníze. Byl postup CK INVIA správný? Co mám dělat?
    • Re: Kde byla chyba

Bože můj...kam jste dali soudnost...napůl čech....hrůza.Je to normální kamikadze.Japonec,který má potraviny a strká nos do všeho...platí si novináře a získává popularitu neustálou kritikou a češi mu to žerou.Kam jsme dali svoji hrdost?
  • pozvánka k nám

pane Okamuro, jsem Váš příznivec.
    Zvu Vás do svého podniku ,kde nebudeme
    vařit ani řešit politickou situaci atd.

nabídka je pouze turistická.
    proto s sebou - dobré boty a náladu

dám ubytování a sebe /průvodce/
    prosím dejte na sebe konkakt a bude sr...

těší na Vás Hostinec a Penzion POPRDA
  • Omlouvám se za hrubku měkkého iY - P.H.
  • nabídka

Dobrý den pane Okamuro
    Dovoluji si obrátit se na Vás s nabídkou na spolupráci.V současné době připravujeme výstavbu takzvaných Pyramidových Domů.Nevím zda jste se o účel a využití těchto domů již zajímal,rád Vám o nich,v případě Vašeho
    zajmů,sdělím více.Informace jsou též
    dostupné na www.domypyramidove-mb.cz
    Domnívá m se,že PYRAMIDY jsou natolik
    prospěšné lidskému zdraví,že mohou být
    velmi zajímavým doplněním nejen naší,
    ale i Vaší podnikatelské a obchodní
    činnosti.Vzhledem k tomu,že v současné době hledám partnery pro spolupráci,
    obracím se na Vás,neboť jsem přesvědčen,
    že právě cestovní ruch je oblast,kde
    najdou tyto domy rozsáhlé využití.

Věřím,že Vás má nabídka osloví a budeme
    moci jednat o naší spolupráci.

S přatelským pozdravem
    J.Hůlka
    • Dotaz

Pane Okamuro, jaký máte názor na to, že člověk, který je sám a chce letět na dovolenou musí připlatit za druhého člověka. Nejeví se Vám to jako diskriminace nás starších samotných lidí, kteří žijí jen z důchodu? Zatím jsem se nesetkal s cestovkou, která by tohle nějak řešila. Děkuji. Klímek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit