-
Tomio je levičská špína.My nevystoupíme z NATO,a ani z EVROPSKĚ UNIE.My se nepřiblížíme k Rusku ani k Číně,my patříme na ZÁPAD k USA.-Naše země je a bude KAPITALISTICKÁ.
-
hyde park 16.3
Dobrý večer,
veliký obdiv a veliký úsměv - třebaže s tragickou příchutí na pozadí strašlivé katastrofy. A zejména veliký dík za Vaše slova, jež mají co říci - dnes večer v Hyde Parku.
... a samozřejmě soucítění se všemi postiženými tragédií.
Vše, co dnes večer zaznělo, sedělo, není co dodat. Máte mé sympatie. Tříska -
Dobrý den, pane Okamuro nadchl mě Váš názor na změnu zákona o exekutorech. Neslyšela jsem ho celý, ale mám katastrofální zkušenost s insolvenčním soudem a správcem a totální zničení rodiny nemá nikde odvolání. Bylo by možné se přímo na daný problém s Vámi poradit?
-
Jsem Váš fanda, i když vidím, jak jste vedle s komunisty, jejichž programem je opět převrat a znárodnění všeho, z lidí udělat poslušné roboty a neposlušné trestat. Neprošel jste tím, takže nemáte pojem o realitě, která byla. Co se týče nadhledu nad otázkami víry a církví, budoucnosti civilizace, přečtěte si knížku Realita VESMÍRU /kosmas.cz/ napsanou už před 6 lety, je tam dost zajímavého z oblastí, ve kterých se dosud téměř nikdo nezorientoval, proto ta tápání i kritiky. Jinak bych si přál Vás jako prezidenta, protože nejste straník bez empatie ke všem ostatním. Vyrostl jste odspodu a to se cení. Dokážete až na výjimky dobře analyzovat problém, takových bohužel v politice moc není. Zatímco v senátu byste mluvil k prázdným židlím, jako prezident byste určité výhody měl. A raději se budu dívat na vyvěšený obraz Vás, než na zbabělého komunistu, který tam vstoupil po obsazení okupačními armádami a souhlasil s tím.
-
Vážený pane, po shlédnutí všech 9 ks kandidátů na prezidenta ČR jsem zjistil, že mi ani jeden nevyhovuje. Žádám o radu. Je lépe nejít k volbám? Nebo do volební urny hodit obálku s neplatným volebním lístkem, ale s Vašim jménem. Domnívám se,že hlavním úkolem prezidenta je dosáhnout vyššího koncenzu mezi koalicí a opozicí. Třeba nutností schválením zákonů minimálně 3/4 poslanců. Dále je třeba větší informovanost o dění v EÚ případně z centrálních orgánů např. z Bruselu. Je třeba hlídat prostřenictvím státních orgánů ekonomiku státu jak státní tak soukromý sektor. U zakázek nemůže být hlavním ukazatelem jen cena, ale je třeba zahrnout zaměstnanost českých pracovníků. Pŕípadně další výhody (nevýhody) pro Česko.
-
Pane Okamuro, přidáte se ve své volební kampani k vyděšeným politikům, kterým došly argumenty a začnete také také házet špínu na pana Babiše?
-
Tomio,
jsi peknej krivak.Kdyz ti to tvoje "financnikovani" tak vydelava,proc se snazis se vecpat do politiky?
Chces pomahat lidem,jo?
To urcite!Chces ji jednodusse nahrabat,kdyz vsichni kolem tebe taky kradou,ne?Chces se vyhoupnout mezi ty dulezite a mocne,tim,ze nas zacnes okradat,stejne jako tvy kamaradi Vondra,Paroubek a Kalousek,kteri ti byli za kmotry na krestu tveho "bestselleru".
Na tebe se taky vari voda,ty nenazranej vepriku.
P.S. Platis si lidi,aby ti psali vychvalne komentare ve vsech socialnich mediich.To si myslis,ze ti to nekdo sezere?Mam uz dost placenych pazat s jejich "Vazenym Panem Okamurou",opravdu,chce se mi z toho zvracet.Arogantni a vyzranej japonec za prezidenta?Dekuji ale ne.Vrat se radsi do Japonska,jsi tam narozeny a do tehle doby dokonce ani neznis jako Cech.Tam ti to ale nezrali,co?Tam nejsou takovy natvdli troubove jako tady,takze jsi tam delea popelare.Uz se kurv* ztrat ,ty vyzranej,hypokritickej veprovej ksichte. *16* *12* *16* *12* *16* *12* -
Pane Okamura pozor na pomstychtivého populistu Kcharla Schwarzenberga! Už odchází z funkce a kope kolem sebe němčour jako maniak. V poslední době se Vás snažil několikrát shodit. To jen, že jste ho podporoval při volbě. Vzpomeňte na to! Sajónara *7* *3* *2*
-
Vážený pane senátore Okamuro,
prosím, seznamte se s mým otevřeným dopisem mosteckým soudcům, poslancům a senátorům, který dostali všichni senátoři ještě před Vaším zvolením. Uvítal bych Vaše veřejné hodnocení obsahu. Zdravím, R. -
Dobrý den,osobnosti jako je Tomio Okamura fandím a souhlasím s ním.Ráda bych ho podpořila alespoň svým podpisem(a nejen já),ale nevím,na koho se obrátit.Myslím,že kdyby bylo víc takových lidí,muselo by dojít ke změnám nejen v sociální oblasti!!!!Krásný zbytek dne.