-
Prosím o sdělení koho budete Tomio VOLIT 25.-26.1.2013, abych měla na Vás pohled do budoucna, protože jste byl muj kandidát na prezidenta ČR. Děkuji
-
Pane Okamuro nenechte se odradit od těch závistivců co sem píšou... Jsou to většinou frustrovaní lidé popřípadě lidé schizofreničtí a maniodepresivní :)Chudáci zklamaní sami sebou a životem. Jste na začátku své cesty a hodně vlivných lidí se Vás bude snažit zničit. (Jako třeba Dr. Sládka, Dr. Rátha, pana Čunka a dalších...) Vaše šance jsou velké i strany Úsvit přímé demokracie. Bohužel kmotři, tuneláři a jiná verbeš se jen tak nevzdá! Proto musíte vytrvat, aby tato zem nebyla nadále v moci lobbistů, korupčníků a dalších prasat u koryta!!!! Chapadla chobotnice, de fakto Krakatice jsou tak obludně prorostlá ČR jako rakovina v posledním stádiu! Hodně štěstí do života osobního i politického Vám přeje člověk, jemuž není jhostejná neustálá zaprodanost zdejšího státu. Národní suverénnost není přežitek. *8* *3*
-
Hydra po matce!
-
Díky, pane Tomio Okamuro
Pane Okamuro,
se zájmem jsme si přečetli Váš životopis. Je pro nás v dnešní době obzvlášť příjemné vidět Vás v televizi s věcnou argumentací a s přesným pojmenování problémů dnešní společnosti.
Patříte k lidem s ohromnými charakterovými vlastnostmi, kterých je v dnešní době jako šafránu.
Svou angažovaností, zdravými názory i svými jasnými postoji, jste vzorem i světélkem naděje v dnešní nemocné zkorumpované společnosti a to zejména pro mladé lidí, že slušnost se vyplácí.
Kdyby těmito vlastnostmi disponovala většina našich politiků, byla by to opravdu jiná společnost.
Mnoho zdraví, úspěchů v práci a zůstańte takovým, jaký jste, Vám přejí
Ing. Ervín a Mária Czadernovi -
-
jen alibistické řeči, cílené...k čemu? To umí kaýdý...
-
-
Zdravím Vás pane Okamuro,Také jsem vás volila v Jihlavě.Nevzdávejte se a vydržte do příštích voleb.Prosím Vás jestli můžete jako senátor něco udělat s tím,že když firma zkrachuje a její majitel si v pohodě založí novou se stejným sortimentem,ale reklamace ho nezajímají,tak to člověka naštve.Co s tím máme dělat? Děkuji za odpověď veverovam@seznam.cz Mějte se hezky a vydržte!!!!!!
-
Tomio:Blbci jsou na celém světě a my nejsme vyjímkou.Nenech se zviklat ve svých postojích a jdi po ttěch co neustále spekulují a vymýšlí,jak věci neřešit a nebo ,jak je vyřešit k svému prospěchu.Ta banda posměváčků nikdy sama nic nevymyslela a tak potřebují terč do koho se trefovat a odvést pozornost od stěžejních problémů,nahrazovat je různýmy lízátky atretkami.Belzebub je vykastrovanej kreten,pro něho není v našem bohatém slovníku příměr.
-
Hlavně lidi nevolte tuto nejhorší možnost,samozřejmě po komárech! Buďte rozumní a nedejte svůj hlas dobytkům!
-
Dobrý den p.Tomio Okamuro,chtěl bych se zeptat na jedinou věc. Proč nějaká z těch nových stran nenavrhne snížení odchodu do důchodu tak jak to bylo kdysi před revolucí. Kdo vydrží dělat do 65-70let.Třeba takový zedník,tesař,havíř a jsou i jiné profese že ten člověk je rad že se vůbec udrží na nohou. Staří lide by si v klidu užívali života a mladí by měli práci. Nikdo neví kdy zemře. Lide po padesátce už nejsou tak vitální jako za mlada. Hodně jich onemocní třeba mozkovou mrtvičkou, infarktem z přechozeních angin,chřipek,stres a dalších nemocí. Dnes si člověk nemůže dovolit jít ani na nemocenskou. Protože je tak mala že by to rodina neutáhla a za další že ji dostane až za 3 měsíce. Proč vláda a další tam na hoře můžou mít 100%tní nemocenskou a mi obyčejní ne. Jaký je mezi námi rozdíl(nemyslím tím vás).Tady se to řítí do velké propasti a spěje to od 10 k 5 ...Proč s tím už konečně někdo něco neudělá. Tady na Opavsku má ženská asi 8.500-9.500kč plat a muž asi 12.500-15.000kč,to není žádná sláva když celorepublikový průměr je asi 26.500kč.Chceme byt jako na západě dobře,ale buďme také ocenění tak jako oni .Proč tady bere prodavačka 8.000kč a na západě 1200euro a dělají stejnou práci. A takhle by jsem mohl pokračovat do nekonečna Budu končit protože toho ještě mam hodně na srdíčku a není na to už čas. Fandím vám,ale vy sám s tím nic asi neuděláte. Přeji příjemní den. Luboš...
-
Vážený Tomio,
rád bych se svým příspěvkem připojil,ke všem těm kteří Vám svými příspěvky vyjadřují svojí podporu. V poslední době často čtu a poslouchám Vaše argumenty, kdy přesně a výstižně nazíváte věci pravími jmény, týkající se problému dnešní společnosti a především zákonům, které často nejsou na straně nás obyčejných lidí, ale jsou postaveny tak, aby vyhovovali jen těm vyvoleným a hlavně možnosti je snadno obcházet na úkor nás všech ostatních. Mylím, že zde není dostatek prostoru k tomu bych vyjádřil všechny své pocity především nespokojenost se zdravým fungováním tohoto státu.
nedávno. V současné době právě řeším záležitost týkající se podezření z diskriminace související s původem uchazeče a přijetím do zaměstnání. I přesto, že se věc netýká přímo mé osoby, rozhodl jsem se v této věci jednat za osobu mě blízkou. Napsal jsem tak dopis na vedení příslušní instituce, kde mi bylo sdělěno, že ve věci příjímacího řízení nedošlo k žádnému pochybení s odvoláním na listinu práv a svobod ( což je často porušováno) a že příslušní zařízení není povinné sdělovat důvod nepřijetí i přesto, že uchazeč splnil všechny podmínky přijetí pro daný výkon povolání, které mu bylo na základě jediné osoby ředitele zamítnuto bez udání důvodů. Rád bych Vás s tímto případem seznámil blíže a současně se s Vámi poradil jak v této věci postupovat dále a dotáhnot věc do zdárného konce, případně žalovat stát. Byl bych rád potěšen Vaší odpovědí S pozdravem Vilém Hrunek Hrunvill@seznam.cz -
-
Pan Okamura má jistě práce a svých starostí víc, než je běžné a není právník. Obraťte se na právníka a nechte jej dělat o co se snaží pro všechny.
-
-
Informace
Vážený pane Okamuro,jste můj"oblíbenec",který deseti slovy vysvětlí problém na který ostatní potřebují čtvrt hodiny a nic nevysvětlí. Dotaz:Existuje ve Francii zákon nebo pojem "zkažená dovolená"a eventuální možnosti náhrady?Díky za odpovědˇ.I bez ní vás stále budu zdravit.Dušan