-
amulety pro jaderné elektrárny.
Zabývám se vyřezáváním symbolů do vaječných skořápek.Pro Japonsko mám zhotovený symbol jeřába popelavého s poplňujicími symboly skarabea,delfíny,lastur a hvězdice. Chtěla bych tyto amulety darovat do atomových elektráren pro jejich ochranu.Máte možnost tyto ochránce do Japonska doručit? Navštívila bych Vás v Ostravě 18.6.2011 v Librexu,kdy bych Vám tyto amulety předala.Význam symbolů mám zpracovaný v češtině, do japonštiny by bylo nutné je přeložit.Podrobnosti Vám mohu odeslat ze svého meilu, kde mám umístěná fota a významy této mé aktivity.Zapletalová -
naše budoucnost
Milý Tomio,
je mi téměř 68 a mohl byste být mým synem,proto Vás takto oslovuji.Avšak nejen proto,ale zejména proto,že jsem si před pár dny zakoupil obě Vaše knihy a narychlo zhltl jejich obsah.Musím říci,že oslovení milý mi už tak dávno nešlo hladce přes ústa a tak upřímně,že mě to samotného udivuje.Zde není tolik místa na dlouhé psaní.Abych řekl něco krátce a důležitého je to,že jste jeden z největších českých,moravských i slezských vlastenců a jste bezesporu inspirátorem a zakladatelem nového národního i občanského obrození v naší zemi.Nejméně 20 let hovořím jazykem Vaší knihy a musím říci,že všichni posluchači mě pokládali za fantastu.Prosím,pokračujte v této obrozenecké činnosti,která má dalekosáhlý dosah nejen v naší zemi.Je třeba návratu k hodnotám na kterých stojí slušná lidská společnost,která má být prosperující a spolupracující.Děkuji náhodě za to,že jsem si Vás více všiml a poznal.Klobouk před Vámi dolů,mladý muži!
Díky.Otto Turza -
Pane Okamura, kdo chce s vlky býti musí s nimi žíti.To není asi Váš případ. Vy by ste jim tam udělal větr a to přece nemúžou dopustit.
-
Vážený p. Okamuro, vzhledem k tomu, že jste byl vyřazen jako kandidát na prezidenta ČR, nepůjdu k příslušné volbě. Očekávala jsem přesně tento vývoj, byl jste totiž nejvíc nebezpečný a s tím se muselo něco "udělat". Na druhou stranu jsem se obávala toho skutečně, jelikož pro sbírání hlasů jste se rozhodl poměrně pozdě a nevím, zda vaši lidé vše ohlídali tak, aby nebyly chyby. To chce totiž skutečně svědomité a pečlivé spolupracovníky, pro příště se hlásím do jejich řad! Věřím, že není všem dnům konec, jste mladý a proto hlavně nezklamte v senátu a nepřijděte o rozum jako již pár lidí před vámi, ve které tento národ uvěřil. Myslím, že by bylo nejlepší se současné špíně kolem vyřazení kandidátů nebránit, lidem by to bylo asi sympatičtější. Buďte hrdý a nad věcí, váš čas ještě přijde! Úspěch a zdraví vám!!Ay
-
Vazeny pane Okamuro. Volil jsem Vas do senatu a chtel i na post prezidenta. Bohuzel to ale nevyslo,nevadi. Volil jsem Vas proto,ze Vas tak trochu znam,proto,ze jste odtut co i ja,ale i proto,ze verim ve spravedlnost a,cestnost a gentlemanstvi. Velmi rad bych s Vama pohovoril z oci do oci o vecech,ktere me moc zajimaji a na ktere bych rad znal Vas nazor a pohled. Jste mi lidsky sympaticky a to byl dalsi duvod meho voleni Vas pane Tomio. Byl bych moc rad,kdybyste aspon napsal par radek. Ani nevim,jak se k Vam dostat,ci se s Vami spojit jako volic,ktery by potreboval jakoukoli pomoc,ci radu. Dekuji predem.
-
PANE OKAMURO,nenechte se odradit ve svém počínání od lidí které lze opravdu nazvat
rasisty,protože každý normální člověk posuzuje ostatní lidi podle jeho názorů,,práce a postojů k ostatním lidem na této planetě.Jen člověk který nic nedokázal,sám se pere se svými mindráky, takhle na Vás útočí.Je nás mnoho,kteří se těšíme na Vaše další blogy .Podporujeme Vás,přejeme hodně zdraví,úspěchů.Je nás určitě víc, než - anonymních "belzebubů"
zdravím *3* *3* -
Pane Okamuro
Jelikož vás považuji za osobu schopnou řešit problémy našich CK,ptám se,jak je možné,aby CK s dlouholetou tradicí,jakou je Čedok,na kterou jsem ostatně dala i já při koupi letní dovolené,mi prodala zájezd Firo aniž mě o tom informovali,považuji to za podvod...
Kdybych chtěla zájezd s Firo tourem,s kterým nemám dobré zkušenosi,tak přece nebudu kupovat u Čedoku...
Samozřejmě,že jsem shledala na zájezdu řadu nedostatků,cena byla neúměrná kvalitě,samozřejmě jsem po příletu,napsala okamžitě reklamaci,ale mám obavy,že to nikdo nebude řešit,tak nevím,co si o tom myslíte vy? Děkuji a prosím poradte mi,jak se mám dále bránit. -
Chikako
Dobrý den pane Okamuroy. Před několika lety jsem provázela japonskou dívku po Praze. Bohužel jsem na ni ztratila kontakt. Mohl byste mi poradit, na koho se mám obrátit? Již jsem kontaktovala japonskou ambasádu, zatím nemám jejich odpověď. Dívka se jmenuje Chikako Nagasawa z Yamanoši. Děkuji za odpověď -
-
Re: Chikako
Dobry den,
Chikako Nagasawa byla mou korespondenci kamaradkou z Japonska asi 13 let, pred tim, nez poprve me prijela navstivit do Ceska, a od te doby jiz tady byla nekolikrat, a v soucasnosti by snad mela byt v Brne, predtim byla v Pardubicich. Dle vlastnich slov do Japonska se jiz natrvalo vratit nechce. Nemam ovsem na ni take zadny kontakt..
-
-
Pane Okamuro, teď můžete ukázat, že vše myslíte vážně. Podejte prosím jako senátor na Klause žalobu za vlastizradu. Většina národa Vám bude vděčná.
-
-
Text Vašeho příspěvku Co jsi zač, že máš tu drzost mluvit za většinu národa? Podle mě jsi jen nula, manky, anonym, který sám není schopen nic řešit, jen ponouká druhé, aby za něho tahali horké kaštany z ohně!
Když, tak mluv a piš jen sám za sebe!
-
-
Vážený pane Okamuro, poslouchal jsem Vaši dnešní diskuzi na Primě, na pozitivní diskrimanci romů není třeba zákona, ta protstě existuje. Vrátil jsem se z nemocnice po mozkové mrtvici, mladiství romové se do mne pustili jako hyeny od pokusu o vydírání po vyhrůžky, že pokud jim nezaplatím hodí mi kdosi do domu zápalnou lahev, to byla první skupina, stála mi tak 40 000, než jsem se obrátil na policii. Z druhé strany další rom, že pracuje u policie, že to monitorují a že mi pomůže nalézt gotický obraz, který mi byl zcizen vloupáním, no vymámil ze mne dalších 50 000. Policie Králův Dvůr zasáhla rasantně, ovšem na kriminálce v Berouně konstatovali co že chci, že jsem ty peníze dával dobrovolně a případ byl odložen. Jeden rom mi řekl, zda jsem si všiml, jak jim policajti jdou na ruku. Tomu říkám pozitivní diskriminace. A.Bedrich@seznam.cz