-
sys
máš rád tupaca a nevíš že to byl rasista????:D:D:D:D:D:Dtak vidíš jaký ste vy trubky,dyt ani nevíš co v těch trackách řiká.já ti to neberu že ho máš rád,ale nechápu za co.Biggie byl o dost větší rapper než on. http://www.zvraceny.cz/video/5031-hip-hop-je-to-hruza tady máš ten shit,to si řikáš fanda tupaca?:Dtakových haterů je plná ČR. -
Re.fg
Tak kdyz se kamaradil s madonnou tak si asi predstavoval ze je cerna nebo co!!! -
pac
Jo a jak si prisel na to ze tupac byl rasista?ja 2paca budu navzdy uctivat proto ze mam rad jeho rap a on toho tolik dokazal co jiny ani za sto let nedokazou!!! -
2pac
Máš pravdu Tupacovi se někdo nikdy nemuže vyrovnat 2pac je legenda.FUCK G UNIT -
qwííík
tuupac inda juuga *5* *5* *5* *5* -
MAKAVELI
viděl sem jenom juice a za branami pekla, a je hodně dobrej herec, ale jako raperovi se mu už nikdy nikdo nevyrovná!!!! -
-
Re: MAKAVELI
kdes je shlídnul?????
-
-
Re:Jitka
No jo uz to tak vypada ze 2pac zije.pane boze jak jsi na tohle prisla Tupac uz je 12let po smrti. -
2PAC
Tupac byl dobrý rapper už jste nekdo vydel naký film s Tupacem ja jsem vydela vsech 6 filmu co natocil a musim rict ze to byl sakra dobry herec.Tupac Love Forever!!!!!! -
Jikka
kdyby něco napište mi vzkaz *5* -
TUPAC ŽIJE!!
Tupac žije!!