-
Re: Re: Re: Re: Re: Hanička
mas se docela -
leni15
tymhle nic neziskas vermi jak davas tak te budou psat same nesmysli vermi ja to uz zazila -
ĺeni15
ahojky tyno prosimte napis mi na tento imael Feebe.le@seznam.cz tak se vsechno dozvis ja jsem taky zpevacka ale nanic se neptej ja hledam nekoho -
er
476-220-699 *15* *15* -
myslis???????
myslis ze 5angels jsou bohati??? *7* *9* -
5angels-sara
No tak já znám 5angels osobně.Tak mně kontaktujte na email:sarca.beruska@seznam.cz *4* *3* *3* -
Re: klárka kudryová
ahoj hale mas to icq jestli jo das mi ho ja znam tynu -
Prosím týnko
Moc si Týnky a ostatních 5 angels vážím a mám je ráda ne jen proto že jsou slavný *13* ani bohatý a že super zpívaj *13* ale proto že sou to dobří lidé a proto bych chtěla Týnko abys my dala tvůj email nebo icq děkuji moc *14* *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Hanička
ahoj lidi . . . ste tu *1* -
Re: Re: Re: Re: Hanička
ahojjjjjjjjj.......... *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
tet sem se dozvěděla
ahoj holky nehádejte se tady!!!!!!!!!jo a jestli tu budeš Týnko já sem se ted o tobě dozvěděla asi fakt dobrá já s míma kamarádkama bych chtěla taky takovouhle skupinu!!!!!!SI DOST DOBRÁ *14* *4* *10* -
5angels
good holka tyna -
?
To je zase jedno komerční děcko, jehož rodiče se ho snaží protlačit do světa...docela je mi tý holčiny líto, v takovejch 12-17 to bude mít dost těžký. *8* -
Re: Re: Re: Hanička
Není to pravda není to Týnka *16* -
14. 20
HELE A POZDRAVUJ NÁŤU JÁ JSEM TAKY NÁŤA *1* *1* *1* *3* *3* *3* -
14.20
AHOJIK TÝNKO HELE KDE SE KUPUJÍ VAŠE CD A DÁŠ MI TVOJE ČÍSLO NA MOBIL MÁŠ HO PROSÍM AZ MI HO POŠLEŠ TAK JÁ TI DÁM MOJE PROSÍM JSTE NEJLEPŠÍ SKUPINA KTEROU ZNÁM. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Hanička
Ahojky týnko!!!TVŮJ E-MAIL A ICQ JE NEPLATNÉ! *7* *7* *7* *7* -
klárka kudryová
ahoj týno dala bys mi taky tvoje icq a taky kdybys mohla diany niky nikoly a krystýny a kdy tam ses na icq no a chci se zeptat jestli tvuj email je tynkaslingrova@seznam.cz protože já ti něco pošlu a vono to nejde tak jestli bys mi nedala ten praví děkuju klára kudryová pa pááááááááááá *14* *14* *1* -
prooosiiiim!
ahojky Tynko *3* hele das mi prosim tvoje icq prosim kdyztak i nikoly niki kristyny diany a jesli mas tak i terky *3* moooc te o to proooosiiiim!!!! *14* jo a jeste mi prosim napis kdy tam tak ses.... a jeste tvuj email..... moooooooooooooooooooooc dekuju!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *1* *1* -
Re: Re: Re: Hanička
jj jen to pravda ami e-mail jí nejde tak tady nikomu ty hano pitomá n necpi někomu keci *16* *8*