-
sexy,krasnej ?
hey holky nic proti vasemu vkusu ale vy z neho delate Ronalda nebo co ne taky frajer ale beha dobre alE me se vice libi W.Dix -
Re: Re: Re: ten nej
my vzdy -
Re: Re: Re: ten nej
jnn -
Re: Re: ten nej
jooooo juuu my jsme upe ti NEJ! hahaaha nikdo jinej -
Re: ten nej
tjn mrte na ty jedny fotce sou nase ruce:* -
Usain je sladkej jko hnědá čokoláda:oD
jko nikdy jsem Usaina moc nemusela, ale od středy kdy jsem byla na Zlaté Tretře měním názor je božíííí ty jeho svaly mno prostě všechno slďoučkej černoušek *14* *4* *14* *1* -
ten nej
úúúú on nejlepší byla sem tam jůůů on dal mi autogram ůůůů on upe boží!! úúúú za rok znováá uuu já s ním vyfotím se uuuu a má mího plyšáčka *14* *14* miluju ho! -
<3Usain
Sem včera byla na zlaté tretře nejkrásnějšíí to bylo..a Usain?...Frajééér a moc sympatickej *14* -
you maybe
joooo konečně tu už bude a už v červnuuuu jupííí jej doufam že budu doma abych tam mohla jet a jestli ne tak to me vubec nezajim stejne do ostravy pojeduu se takkk těšííím konečně ho uvidííím a vyfotíím a budu mít podpisss a dam mu pusuu jooooo všechno já ho tak žeruuu *14* -
Re: NeJVíC
boltík je jen můj tak si to uvědomte *14* nikomu nedám a jááá jedu na jamaicu takže ho tam uvidim a i jeho rodiče všechno tyvle se tak těšim a vy si mužete jen o něm zdát *14* *14* *9* -
prosím
neíte nekdo jaká je adresa na usaina jako domů myslim! prosíííím napište jestli víte and my icq is 425801108 *3* -
Re: opička
Chlapče,běž si řešit svý mindráky ke svojí mámě *1* -
Re: opička
vetší traparnu sem fakt neslysela *1* *13* -
opička
opička jamajská 9:69 slušný opice běhaj rychle no má tak pěkný vlasy jak si je asi češe dolů nahorů nebo nahorů dolů
jo je fakt dobrej 30:31 na 200 metrů na 100 metrů 9:69 dobrý no ale dělá moc opičárny *3* *15* -
Re: Re: MUJ
tjn hooooodně dlouho -
Re: MUJ
Usain Bolt je megaaa Borec...dlouho nebude nikdo lepší jako on :) -
MUJ
on je proste boží krasnej nej sportovec nej všechno chci aby jel do česka ja ho musim videt on je tak suprovej ja ho proste miluju *14* *14* *14* *14* *14* -
:)
Bolt and Phelps....The best of the best :) -
Borec
Bolt je prostě machr. To, s jakou suverenitou vyhrál 3 zlatý na Olympiádě je neuvěřitelné. *5* -
YOU ARE SEXY!
Bolta prostě obdivuje celý svět a ti jedinci ,kteří mu to nepřejí sou fakt závisti¨ci ,protože ON si to vážně zaslouží! Je to BOREC a nikdo mu to němůže vymluvit! Je to normal kluk z Jamaiky,který je naprosto v poho a pěkný a SEXY je taky! A tu prdel co vždycky dělá na stadioně. Prostě YOU ARE SEXY USAIN BOLT! A neapomente dneska běží na ČT 2 GOLDEN LEAGUE A možná tam bude i BOLTÍK! *14* *14* *14* *1* *1*