Přejít na výpis diskuzí

Usain Bolt

OSOBNOST 11.6.2008 
181 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stephani

Super

Vite co bylo nejlepsi jak mu cely stadion zaspival k narozeninam to bylo tak nadherny *1*
  • stephani

Re: Re: Re: Re: Re: :D

presne tak souhlasim ja treba zboznuju Kimiho Raikkonena on uz je zenatej takze jen slintam *1*
  • Re: *

Další člověk který tomu absolutně nerozumí. Teď zopakuji co jsem napsal níže: Tak to se mýlíš, protože doping je vždycky dál než antidoping. Nejprve se musí ''doping'' vyrobit a pak teprve zkoumat jak na něho přijít. Z toho logicky vyplývá, že teď mu nemusí doping v těle najít, ale za pár let ano.
  • _t_e_r_u_s_k_a_

*

Nejlepší on... a mimochodem jsem ho viděla na živo na Zlaté Tretře v Ostravě !! =P
    Jo a k těm dopingům , ti co si myslej že bere doping je idiot. Protože každýmu sportovci před vekým závodem MUSÍ udělat testy ... a navíc je to Jamaičan , a ti jak známo jsou nejlepší sprinteři ...
  • Re: Re: Re: Re: :D

On má holku?:(...No ale tak přece nebude sám...hlavně že je šťastnej nééé?:D
    Jinak nevšímej si těhle poznámek co ti tu někdo píše a nadává ti,klidně si řikej,že je Usain tvůj apod...každej má nějakýho svýho vysněnýho koho nemůže mít;-)
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: Re: Nevim, co tu řešíte...

tkže podle tebe tda jk to čtu berou všichni! no tk to je tda dost drsný no ale tk je to tvuj nazor ja ti to neberu
  • peggy20

Re: Re: Re: :D

joo ale dneska jsem si koupila noviny pže tam byl bolt a.... neměla sem si je kupovat pže sem zjistila že má holku! dement achjo dneska je nejhorší den! :(
  • stephani

Re: Re: :D

peggy: ty jsi VELKA fanynka Bolta ze jj *1*
  • stephani

Re: Re: :D

*3*
  • Re: Re: xxx

Milá peggy20, poradila bych ti, aby ses nejprve naučila česky a pak psala do diskuzí. Něco jako tk, jk,dcl a tvl neexistuje. Vždyť to nejsou žádná slova! Tyhle manýry mladých asi nepochopím. A to je mi teprve 20. Doufám, že z toho jednou vyrosteš :D *1*
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: Re: Nevim, co tu řešíte...

njn ok tady v tom se já fakt nevyznám tk se uvídí teda za pár let jk říkaš
  • Re: Re: Re: Re: Nevim, co tu řešíte...

Tak to se mýlíš, protože doping je vždycky dál než antidoping. Nejprve se musí ''doping'' vyrobit a pak teprve zkoumat jak na něho přijít. Z toho logicky vyplývá, že teď mu nemusí doping v těle najít, ale za pár let ano.
  • peggy20

Re: Re: Re: Nevim, co tu řešíte...

myslim že ty co dělaj ty testy na doping jsou hooodně vybavení na to zjistit jestli někdo dopuje! tkže to je váš problém když si to myslíte mě už to je dcl jko jedno
  • Re: Re: Nevim, co tu řešíte...

Já zase nemůžu z těch, kteří jsou tak naivní a myslí si že nedopuje.
  • peggy20

Re: :D

velké díky ode mne pro tebe *kiss*
  • stephani

:D

Je to vtipny cist nejaky komentare od vas no aspon jsem se zasmala....takze vsechno nej a at ti to bezi dal jsi jednicka a vsechni to vedi kdo ne je blazen *1*
  • peggy20

Re: Doping

jsi tam změnila slovo ne 99% ano.... *1* *1*
  • peggy20

Re: Nevim, co tu řešíte...

tvl prej doping no tvl já z tebe nbo z těch co si to myslej fakt nemužu!
  • peggy20

Re: Re: xxx

blebleblebleble
  • peggy20

Re: Re: xxx

jo jsem na něm závislá a jko koho to zajímá? vás by nemělo ted tady budete psát tvl když sem to psala sem už před rokem tkže bey

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší