-
Bolt
Bolt je prostě Bůh..nikdo takové co on dokázal nedokaze.ja delam atletiku 6let a on musí mg makat ale má i hodne velkný talent.To co dokázal a dokáže tak už asi nikdo nedokáže.Rekordy bude překonávat on sám *3* *3* -
bolt
je to super klučíno...hlavně když byl malej kluk..to byl roztopmylej...bylo to super...moje nej. kamarádka s ním chce chodit ale to se jí může jenom zdát...to se jí asi neviplní...když bydláí na jamajce...no nic...to je vše...když něškdo neěco nového zjistíte tak mmi písněte jaď jí to můžu říct...papa kikinka *3* *3* *3* *3* -
nunu
ty fotešky jk tam někdo dal upe užasný! klasá! kde jsi je vzala? -
Re: xD
proč jko na upíry?? reflex ne?! -
xD
když ho vidím jak rychle běhá, tak se mi dycky do mysli vedřou myšlenky na upíry xD *1* -
Re: Jak dlouho?
od tý doby co jsem ho zalozila! no abych to upřesnila nějak kolem 2 roků! bb este neco? -
Jak dlouho?
peggy20 mám na tebe otázku, jak dlouho Boltovi fandíš? -
Re: jů
to ti verim *4* -
jů
to je tak krásnej pocit že sem konečně někdo začel psát! -
ble
by mě jko zajimalo proč ty fotky nbo videa co sem dám, dala sem. tu nejsou! -
Re: Re: Re: Re: Re: *
a ty si to představuješ moc růžově -
Re: Re: Re: Re: *
tebe nepochopim nikdy, štve tě že tak neběháš tak si myslíš že musí dopovat? dobře když si myslíš že to je o tom kdo má jakej doping tak se hádat nebudu je to tvoje věc, ale představuješ si to hrozně jednoduše -
Re: Re: Re: *
neboj se až vyrosteš tak to pochopíš -
Re: Re: Re: xxx
jo tk t ja te td tky nchp pž todle pise vetsina lidi kapi ha :D -
Re: Re: *
kecáš sám kraviny, že se nejdřív vyrobí doping tak už to je složitý aby se na to nedalo přijít za těhle podmínek, takže blbost aby dopovali, ty časy běhaj taky pro to že firmy co je sponzorujou co jim dávaj obuv extrémě lehkou opravdu na míru a podmínky vůbec se zlepšujou a když se objeví takovej talent co ještě k tomu hodně tvrdě trénuje tak ten čas je jakej je, hlavně jo když je ten doping tak pokaždý na to přišli hodně brzo, ale bolt už má z minulýho roku neuvěřitelný rekordy a na nic se ne přišlo tak kolik let chceš čekat co? -
..
ÚŽASNÝ VÝKONY!! ÚŽASNÁ PRÁCE...TAK RYCHLÝHO ČLOVĚKA JSEM NIKDY NEVIDĚLA xD -
Re: Re: Super
jj...ja jsem jen zirala *1* -
Super
Tohle je fakt úžasnej člověk...a jak mu zpívali k narozeninám to bylo fakt krásný a dojemný... -
Re: Re: Re: Re: Re: :D
jj děkuju ale prostě to nejde! on ani neví že má tk velkou fanynku největší na světě! a prostě chodí s nějakou jamajčankou(hnusnou) to není normální toto... ale za rok na tretře mu to pěkně nandám a vpálim do očí tohle všechno ten nebude mít ani slova.. no možná že je štastnej ale až se sní rozejde( doufám že brzo) tk si myslim že už nebude tk dobrej no... -
Re: Super
já jsem taky zpívala! ale ne na stadioně no! ale doma.. achjo