Přejít na výpis diskuzí

Usain Bolt

OSOBNOST 11.6.2008 
181 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: vdsvds

teda chtela jsem rict me neni 12
  • Re: vdsvds

delam si srandu,me mě neni *1*
  • Re: Re: vdsvds

to je sice super,ale koho myslis ? *7*
  • Re: vdsvds

dost trapný čas
  • vdsvds

Coze?On ubehl 9:58 sekund?To je sranda?Ja totz ubehla 10:13 a to je mi 12!Ten ondras55 si dela srandu ne? *13* *13* *13* *7*
  • peggy20

miluju

¨mááám tudle vonavku!! no už hodně dlouho ale teprv ted jí prosazuje bolt!! tkže nejlepšííí
  • peggy20

Re: lala

i kdybych něco věděla! vim toho hodně tak ti nenapíšu!"pápá"
  • kikinka.panda

lala

ahoj kdo ví něco více o boltovi tak ať mi písne na icq 374932628 nebo na skype magdalenka.magdalenka99 nabo na vzkazy...díky papa
  • tyna09

Borec

Ten jeho včerejší běh v bruselu na 200m byl uzasnýýý!!! moc ho obdivuju!!!:-) *14*
  • Re: sexy,krasnej ?

to je atletický ronaldo *4* *4*
  • tichulka

Re: Usain is cool:)

souhlasim stebou je fakt jedinečnej
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: xxx

to vůbec no! inteligence= šprti! a šprty já nesnášim kapi? tk su vsr vko..!
  • Usain is cool:)

Usain je vážně super:))..aspoň podle mě..neříkám že je pro mě nejehezčí nebo tak ale vážně ho obdivuju..nedokážu pochopit jak může tak skvěle běhat:D a taky ty jeho vtípky:D prostě RESPECT Usain:)
  • Re: Re: sexy,krasnej ?

hej ty se holka trochu uklidni ne?? furt tady někomu nadáváš a nevim o co ti jde.. chováš se jako malé desetileté děcko.. tenhle profil tady je aby člověk vyjádřil svůj NÁZOR haloo!! *13*
  • Re: Re: Re: xxx

Milá češtinářko, v dnešní době bohužel inteligence národa klesá. To se samozřejmě projevuje i ve vyjadřování určitých jedinců, kteří se zmůžou jen na urážení druhých. S tím ty nic nenaděláš. *9*
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: xxx

mrtě ty grmel!
  • peggy20

Re: Re: Re: xxx

no tvl 20. letá a nezná to tk z toho nemužu no a jestli máš nakej problem se mnou jak pisu nbo neco podobneho tak za mnou s tim nechod bb tk jko cožžž
    ???
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: Re: *

:*
  • zipp

Re: Re: Re: Re: *

ja prostě jen nechápu kde bereš tu jistotu že dopuje když máš jen tu svou teorii s tim dopingem, my co veříme že nedopuje tak k tomu máme důvod alespoň ty testy kterými prošel a to že ani z minulýho roku mu na nic nepřišli
  • peggy20

Re: bolt

ona nemá net aby si sem zašla nebo co to určitě ti tady budu pro ní neco psát ne ani za muj život bb a at se s ním tvoje kam. rozloučí ahoooj těšilo mě :*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit