Přejít na výpis diskuzí

Usain Bolt

OSOBNOST 11.6.2008 
181 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: dewd

Nemusi no,peggy20,jak chces je to tvoje vec ze se chovas jak krav*.UZ TI NEBUDU ODPOVIDAT,JEN ZTRACIM CAS!Ahoj a doufam,ze v budoucnu budes mluvit slusneji a BUDES slusnejsi.
  • Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jasne!PROJDI SI CELOU DISKUZI A PAK NECO RIKEJ!
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: Re: dewd

m tk nadávám a co jko tebe to tda fakt zajímat nemusí
  • peggy20

Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tk n to sem nenadava mno ae tk jak myslíš....
  • Re: Re: Re: Re: Re: dewd

no jasne,peggy20,ze nechces,kdybyses zamyslela,tak bys jenom videla,jak na vsechny nadavas *1*
  • Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kdybys nadavala na nekoho kdo pise:Bolt je blbej a ja nevim co,tak dobre,chapu te,ale koukni se na vsechny sve prispevky,ty nadavas i na nekoho,kdo treba napise,ze s nim ma fotku!TO NENI NORMALNI!
  • Re: Re: Re: Re: Re: miluju

Jo?A proc?To jsem zvedava jestli mas nejakej ROZUMNEJ duvod a ne jenom nejaky: protoze blablabla
  • peggy20

Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jko možná nadávám ale to by nadával upe kadej když sem někdo píše jkej je bolt...... atd tkže jko nwm co se tady hadáš kdybys byl někoho fanoušek tk nadáváš upe stejně jk já! jasný? doufám e jo pže už sem na tebe nenapišu ani jedno slovo! bb
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: miluju

mě tebe víc
  • peggy20

Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to né no! nemůžu a tky mě to už neba víš co
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: Re: dewd

hey ani nechci..
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty si proste nemuzes priznat,ze kdyz se ti zachce,tak na kazdyho nadavas,ale kdo ti udela to samy,jo tak to ti vadi a zacnes vyvadet jak trilete DECKO! *9*
  • Re: Re: Re: Re: dewd

Jo,takze mo je nazory jsou hnusny?A co ty tvoje nadavky?Ty jsou nejhezci na svete co?ZAMYSLI SE NAD SEBOU!
  • Re: Re: Re: miluju

me muze byt ukradeny,jestli kupiruju nebo ne a ostatnim taky,ale ostatnim URCITE NENI UKRADENY,ze tu na KAZDYHO NADAVAS! *13* *8* JSES TRAPNA! Je MI TE LITO! *9* *13*
  • peggy20

Re: Re: Re: dewd

přesně víš co respect! :D jasný no každej má svuj nzor ale ty hnusný názory... adt to sem psát nemusej!
  • Re: Re: dewd

To je ale zajímavý. Ty si můžeš mluvit jak chceš a ostatním to zakazuješ? Každý má přece právo napsat sem svůj názor.
  • peggy20

Re: Re: miluju

nekopíruj!
  • peggy20

Re: dewd

heh! víš co jko ty tvoe rady mě ani nezajímaj já si mužu mluvit jk chci a ty se přestan navážet! bb
  • Re: miluju

no a co mi s tim?jdi se vycpat!

P.S. jenom ti oplacim,co uz dlouho delas na ostatni! *5*
  • dewd

A Peggy20,prestan nadavat,jak si ctu tvoje prispevky,tak to vypada,jako by ti bylo 7(sice ti je 14,ale nechovas se na 14...)!VETSI DOJEM BYS UDELALA,KDYBY SI MLUVILA NORMALNE! *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit