-
Bolt je nejen nejlepší sprinter všech dob, ale i skvělej člověk, bavič a šoumen! A jestli skončil kariéru jako zlatý nebo bronzový na věci nic nemění! úcta!
-
Všechno nejlepší :D ♥
-
NENAHRADITELNÝ!
Myslim,že když se ted vynořil jako nový sprintrský objev i když předtím taky byl třeba v Osáce nebo tak ,ale to ještě nebyl tak znáímý,ale myslim,že bude dlouho trvat než se najde další takový borec *5* *14* jako je on! Protože BOLT je jen jeden ten pohodový,pěkný a ten ,který rád jAK už tady několikrát zaznělo BAVÍ LIDI! Bolte fandim ti a budu fandit ještě dlouho už se těčím na Golden League ve Švýcarsku doufám,že tam budeš a sAMOzdřejmě na další Golden League! *14* *1* -
YOU ARE SEXY!
Bolta prostě obdivuje celý svět a ti jedinci ,kteří mu to nepřejí sou fakt závisti¨ci ,protože ON si to vážně zaslouží! Je to BOREC a nikdo mu to němůže vymluvit! Je to normal kluk z Jamaiky,který je naprosto v poho a pěkný a SEXY je taky! A tu prdel co vždycky dělá na stadioně. Prostě YOU ARE SEXY USAIN BOLT! A neapomente dneska běží na ČT 2 GOLDEN LEAGUE A možná tam bude i BOLTÍK! *14* *14* *14* *1* *1* -
Bolt si vybral dobře. Nechce po svém boku žádnou zmalovanou modelku, která jakoby z oka vypadla Irence z filmu Dědictví (promiň Tomáši Berdychu), ale samostatnou, sebevědomou, úspěšnou a přirozeně krásnou ženu...
*1* -
sexy,krasnej ?
hey holky nic proti vasemu vkusu ale vy z neho delate Ronalda nebo co ne taky frajer ale beha dobre alE me se vice libi W.Dix -
-
Re: sexy,krasnej ?
to je atletický ronaldo *4* *4* -
Re: sexy,krasnej ?
a co jko já stim my s tim že tobě se libí nějakej wdix bo co jko mě to nezajíma tk to sem necpi -
-
Re: Re: sexy,krasnej ?
hej ty se holka trochu uklidni ne?? furt tady někomu nadáváš a nevim o co ti jde.. chováš se jako malé desetileté děcko.. tenhle profil tady je aby člověk vyjádřil svůj NÁZOR haloo!! *13*
-
-
-
nározký
všecko nejnejnej k 23 narozkám. jsi pro mě prostě to co mě drží když mám debilní dny a když se na tebe kouknu tk to je vše pryč prostě děkuju že jsi! miluju tě! nejvís -
všechno nejlepší *14* *4* a další super výkony *3* *4*
-
bolt
je to super klučíno...hlavně když byl malej kluk..to byl roztopmylej...bylo to super...moje nej. kamarádka s ním chce chodit ale to se jí může jenom zdát...to se jí asi neviplní...když bydláí na jamajce...no nic...to je vše...když něškdo neěco nového zjistíte tak mmi písněte jaď jí to můžu říct...papa kikinka *3* *3* *3* *3* -
-
Re: bolt
ona nemá net aby si sem zašla nebo co to určitě ti tady budu pro ní neco psát ne ani za muj život bb a at se s ním tvoje kam. rozloučí ahoooj těšilo mě :*
-
-
Všetko najlepsie