-
JDFJJDJSL 22059+9
JVHIQUCJ M;D X EWFGQL FHOQFHŮFZ JHJKHVIUIORIKQDF JHAJHKHIORUIOIS2232333SGKJKE SCJJKJAQJE SLADKEJ
JELA SEM JAKO OPERKA DO KRASNY ZEMNE KRASNA ZEMNE TOMU RIKAM KDE JE UUUSSSHHHEEERRR SLA SEM NAKUPOVAT A JA HO POTKALA!!!JE TAK SLADKEJ PRALA BYCH VAM ABY STE HO POTKALI JE TAK SSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 005ktera z vas si mysli ze tiziano je lepsi nez usher?ja teda ne ale holky co pisou na diskuci tiziana jo.KRASAVEC
kDYBYCH BYLA STARŠÍ ... MÁ NÁDHERNÝ TĚLO A HROZNĚ HEZKOU PUSU A URČITĚ I ŠIKOVNÝ JAZYK... JSEM NA ČERNOCHY A NA ČERNEJ HIP-HOP.usher
jsem homouš a miluju USHERA!! Rád bych se snim setkal a polaskal ho!!! Jeho fotky miluju!!! Je SEXY!!!USHER
je nadhernej a sexy,ma ma hustejhlasTo je lepší GOTHnus !!!
!!! FUJ !!! Nesnášim !!! Zdravi všechny bleeee!!!!!Usher
Mě se to líbí!!! Ne všechno,ale něco jo!!Usher is the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! if you dont think so you are a losermmm
i love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!usher
je bezvadnej žeruhoAhojky vsichni co milujete Ushe tak jako já!!! Podle mě je to ten nej zpěvák na světě!!!!!!!!!!! Když začínal hrozně mu to slušelo a byl strašně roztomilý což mu vydrželo dodnes a doufám že ještě dlóuho vydrží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!usher miluju te
posilam ti pusu milacku je jenom mujushr je nejlepší ze všechjestli chcete jeho fotky tak já vámj je polu přes email a ten je hoskenzi@quick.cz prosím pite a posílejte new foty pá monikano usher je nej je nádhernej moc se mi líbí.a Erny mu je podobnej(ale usher je o hodně hezčí)Usher je nej!!!!!:-)))
Usher je prostě nejlepší zpěvák jeho písničky jsou skvělé a jeho pohyby jak tancuje taky!!!!I když něco pochytil od jiných zpěváků.Nemá prostě žádnou chybu a to je to nejlepší !!!!!To jo je to drsný týpekUsher prostě nemá chybu. Kam se na něho hrabou všichni zpěváci. Ten hlas, úsměv, tělo, no prostě nádhera... :-)miluju ushera nejviccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc