-
pro myu
ahoj..jsi tu? -
Usher is the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! if you dont think so you are a loser
-
je nádhernej.nikde nemůžu sehnat písničku my boo.......... *7* *9*
-
JE SLADKEJ
JELA SEM JAKO OPERKA DO KRASNY ZEMNE KRASNA ZEMNE TOMU RIKAM KDE JE UUUSSSHHHEEERRR SLA SEM NAKUPOVAT A JA HO POTKALA!!!JE TAK SLADKEJ PRALA BYCH VAM ABY STE HO POTKALI JE TAK SSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 005 -
jully
cau promin ze jsem ti nepsala dlouho protoze jsem si psala ze sestrenicemi doufam ze vis co myslim a na usher si asi nebudeme psat tak si budeme psat na neco jineho treba ludacris znas ho ja jo on zpiva s usher yeah doufam ze ho znas ja znam vsechny pisnicky s usherem a kdo je ta katka ty ji znas . -
Usher je nej nej nej nej nej nejlepší zpěvák jakého znám.
Miluji ho! Moc bych si přála aby koncertoval v Praze! *3* *14* *14* *14* -
-
Happy Birthday Usher!!!!! *14* *14*
-
Tak to by jsem si taky přála,ale asi se toho nedočkáme. *4*
-
-
D.KELLY.K
ČUS DAŠEN CO NOVÉHO A CO L.LÁSKA.V SOBOTU JSME BYLY V POLSKU ALE KLUCI NIC MOC.MAŽORETKY JSME ÚPLNĚ SPLETLY.JINAK TO TAM BYLO SUPER.NEVÍM CO MÁM PSÁT TAK TI POTOM NAPÍŠU -
D.KELLY.K
ČAU DAŠO ! TAK SI PŘEDSTAV ŽE SE SEMNOU JURKA S MACKOVOU NEBAVI NEVÍM PROČ !!! A BARČA S KRISTOU VIDĚLY JAK JURKA PÍŠE DOPIS (PRO TEBE) A POMLOUVÁ MĚ (V TOM DOPISE) NO JA NEVIM CO TAM VŠECHNO NAPSALA ALE NĚVĚŘ VŠEMU !!! (TŘEBA TI TEN DOPIS ANI NEPOŠLE) NO, MICHALA NIC NOVEHO !!!ZÍTRA DEME K ZUBAŘI TAK ČAU !!!!!!!!!!!!!:)) -
KELLY
V PÁTEK JEDEME NA VÝLET TAK TI TAM NĚCO KOUPÍM ALE NEVÍM CO ,TAK MI NAPIŠ CO TI MÁM KOUPIT.TY JSIS NABARVILA VLASY TAK TO MÁŠ DOBRÉ,PROTOŽE JÁ SI VLASY NABARVIT NESMÍM VŠAK TO ZNÁŠ.DOUFÁM ŽE O VELKÝCH PRÁZDNINÁCH PŘIJEDEŠ -
kelly
Ahoj Dašen babička ti vzkazuje,že ti koupila bravo,křížovky a ty nějaké oplatky,tak se tě ptá jestli to je všechno a jinak se tě babička ptá jak se máte a co nového u vás.Jinak jsem žádný dopis nedostala.Řekni Karči,že ji Darina pozdravuje a mamka vás taky pozdravuje.Jo a abych nezapomněla tak Katka Juráková ti vzkazuje,že se s tebou baví a že se nebaví ted moc se Katkou a kvůli tomu že se ted nebaví s katkou se s ní nemusíš bavit.Dašen já ted nevím co to máte za neshody ale dám ti radu bav se s oběma Katkami.Jinak se vám do toho nebudu plést.jinak se mi moc a moc stýzká.Jo a ještě jsi mi nenapsala co ti mám koupit Karči se taky zeptej co ji mám koupit.