Přejít na výpis diskuzí

Usher Raymond

OSOBNOST 31.12.2006 
347 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katkonekdy potom napis
  • iriz

cau iren jak se mas j se mam dobre. ve skole mi to docela jde msnazim se vic.ja asipujdu na navrharstvi nebo mozna prekladatelka.jeste to nevim. a co ty?divas se na vyvoleni. ja jo je to super
  • nevim o cem hodit rec treba 1 tema kluci?ale prvni napis neco ty
  • dašenka

ahoj Daši , jak se máš? Já jsem zrovna ve škole, máme hodinu počítačů a před malou chvíli jsme dopsali písemku. A co ty chodíš do školy? No to mi všechno povíš až přijedeš. Protože všechno se napsat nedá že? Já jsem se dozvěděla že tě chtěl někdo zbít nebo co, že by z tebe byla nějaká bitkařka? To asi ne že? Díváš se na Vyvolené? Já jo to je hustý co. tak já už budu končit, protože už za pár minutek zvoní. tak pá pá a napiš mi taky čau PS:POZDRAV MI TAM VŠECHNY
  • markyza

to tky doufam jest nevim jestli prijdeme taky posli nejake fotky jestli ma.fotky poslem dnska prisla do skoly moje kaoska tak to je uper klavesnice mi nejk sipe.potom jeste napisu
  • marketa

cau markt jak se mas ja se mam dobre ted do skoly prisla moje kamaradka ceska je ji 15 ale sla domoji tridi a ja ji ted muism porad vsechno prelozovat le uz me to moc nebavi.ja nevim o cem mluvit treba ma uz iriz kluka nebo libi se ji nekdo.
  • jsi dobry spěvak a nejvic se my liby ta pisčka withou you *4* *4* *4* *4*
  • dáša

čau Dášo nemám čas, protože je malá přestávka, tak tě jenom zdravím čau. PS: Pozdravuje tě Irena
  • jeto frajer a moc joooooooo
  • Je to BŮH! *14* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit