-
julyy
ja mam vypnuty pocitac a nemuzu ho zapnout protoze jsme se stehovali tak ti napisu ja presne nevim kdy ale as to budeme mit zapnute tak ti hned napisu * -
D.KELLY.K
DAŠEN V PONDĚLÍ BUDU V KNIHOVNĚ OD 4 DO 5 HODIN PODLE NAŠICH HODIN NEVÍM ¨ KOLIK BUDE U VÁS,TAK JAK PŘÍJDEŠ ZE ŠKOLY TAK BĚŽ K POČÍTAČI.TENTO PÁTEK DO KNIHOVNY NEJDU,PROTOŽE VYSTUPUJEM V KULTURAKU TAK ČAU!!!!!! -
omg
jeho nový song je fakt hustej a ten klip *3* Usher je podlemně čím dál lepší *14* -
Všechno nej
Hodně zdravím štěstí a pohody. -
katku
cau katko az budes myt cas tak napis jo a zadny dopis jsem nedostala -
Všechno nejlepšíí krasavče <333 :D
-
d.kelly.k
tak si představ,že mě juráková pořád pomlouvá !!! ona říká,že sem se s ní přestala bavit ale když třeba za ní jdu tak jde někam jinam !! ona prostě neví co chce !!! jestli ti ještě nepřišel ten dopis tak se asi zblazdním no, ja ti zítra pošlu jiny :)) doufam že ti dojde tak čau -
iriz
potom neco napis -
D
Doufám že jste dostali ten balík i s mým dopisem.A co ti vychází z té matiky když jsi ted tu matiku napsala špatně,mě vychází z matiky 2 tak to mám dobré.Jinak kluci nic moc ted se mi akorát líbí jeden kluk ale já na něho seru stejnak to nemá cenu.Když tak mi ještě něco napiš na počítači,protože knihovna je otevřená až do středy. -
kdyz ho tak nesnasisi tak sem nezez ty cuzo