-
iriz
cau iren jen sem ti chtela pripomenout abys hlavne nezapomnela najit to zelene tricko z napisem jamaica prosim najdi ho a dej ho dane az pride dolu prosim nezapomen jo a napis mi dopis a posli mi ho po dano jotak cus pro zatim -
Co děláte?????
Lidičky zlatý,tady nemáte psát o tom,že jste v knihovně,že máte prázdniny a co dělá vaše babička atd.Tady máte psát o tom,jak je Usher skvělej,nádhernej,jak krásně zpívá......Chápete vy slípky???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????? -
iren
kdy uz mi bude psat markiza odepis mi jo ty si ta na koho se da spolehnout cus a vyrit ji ze jsem ji napsala asi sedumkrat tak at si to prekce jo a rekni jak se ma babicka a jak se tam mate -
iren
cus iris jak se mas ja nic moc ale docela se tesim na vanoce protoze mi mamka koupi uplne hezky mobil vlastne se nemam tesit jo a koupi mi takovy hezky mobil ruzovy a dasena zarli protoze ona takovy mobil chtela a uplne mi zarli jak dostanu ten mobil tak ti hned dam moje cislo a kdy vlastne je konac prazdnin cetla si to jak mi ta zuzka napsala pry ze tady nemame psat ze mame psat jak je skvely usher a ja jsem ji vynadala a nevis co pry ze neumim psat to je co p..a , a nerikej mi karina a rikej mi mya tak mi vsude rikaji a me se to libi tak mi pis cus cus -
zuzka
co si dovolujes ty k...o ty py dostanes domaci kino jo to ja mam doma a mam doma pocitac a nemyslim si o sobe jak ty ty mrcho jo a vis proc jsem rada ze budu mit mobil protoze jsem stratila mobil ty a co si dovolujes mi rikat ze pry mam 11 nebo 10 roku a kolik je tobe ty mrcho bes tak 8 roku -
pro myu:
Připomeň mi, kdo říkal, že já neumím psát?? Vždyť se podívej cos napsala, do názvu mai-lu:o)))A to, že neumím psát! Ty ze mě šílíš??Wíc jsi mě potěšit nemohla! A proč mám být lesba??To jsi asi ještě kluka neměla, viď?? Ale do intimního života se vážně nikomu nepletu....Já odsud neodejdu. -
jordie-defeo
ale ja si nevymyslim jmeno jak ty to je moje prezdivka v moji ulici vis -
Usher prostě nemá chybu. Kam se na něho hrabou všichni zpěváci. Ten hlas, úsměv, tělo, no prostě nádhera... :-)
-
JULYYYY
JO -
july
kdyz mi nechces verit tak mi never ale ja ti verim jak ses mela ve skole ja nic moc a vis otom ze tady v anglii maji skoly az do 11 a potom si co chces a u nas je do devate ze a kdyz mi neveris tak mi se ucime francousky a spanelsky ja uz jsem tady dlouho pet roku tak uz docela zapominam cesky zase mi nebudes verit vit ale ja ti to nejak sverim tak se me naneco zeptej ale jenom zaklad umim a mam i francouskou rodinu ale jenom v belgii a jednoho anglicana strejdu cus cus