-
iriz
cau iriz dneska jsem delala test z matiky a skoro nic jsem nevedela byla to hruza . jo a l.laska chodi z jednou kundou . chcese mi fakt s toho brecet. potom napis -
katka
a ty si tam jeste -
DÁŠA
Tak co jinak nového u nás nic.Dašen napiš mi něco dlouhého,protože příští týden už je knihovna zavřena,tak ti psát nemůžu.V pátek budu asi naposledy u počítače,tak mi pozdrav Karču a všechny. -
me se libi vsechny a hodne yeah to je taky super pisnicka
-
iren
ja jsem ti napsal dopis a dala kaci at ti ho da to je fakt -
marketa
cau market ja vubec nevim jestli prijdem nebo ne uvidime .ja se ted musim ucit protoze to je nejdulezitezsi rok 9.a pak jeste par roku ale ja se chci ucit dlouho.a co iriz?to je ficak ten emil coale nevim jestli to hral nebo n ale podle me ne.ty se na to divas ze?a na co sla magda?chodis na diskoteki?ja jeste samozdrejme nemuzu -
m
jo zacina v 9 a konci 3.30 kazdy den . bavis se jeste s magdou nebo jenom trosku -
marketa
cau market asi vis kde ted jsem . tak uz vis ze asi prijedem ale nevim to na 100 procent.jinak a co ty chces ?ja jsem se ted ostrihalA NA kratko mela jsem hodne dlouhe vlasi ale co vlasi vyvorostou ze jo.a co ty jake mas vlasi -
market
cau market dojeli jsme dobre ale v londyne t neslo vijit . navim co mam psattak pozdravuj iriz babicku a atd -
Krasnej ...Skvelej Tanecnik a Zpěvák xP :) *14* *14* *14* *14* *8* *2*