-
pro dášu
čau Dášo jak se máš?Já se mám docela dobře ,jsem teď ve škole a píšu ti dopis pdepiš čau -
marketa
cau markat ja taky catuju z jednym klukem z cech ale neznam ho je mu 15.dnesk jsem ve skole nemusel jit do zadn hodiny jebnomsedela na ofice a rozdavl dopisi a pomhal na ofice bylo to super v -
daja
Ahoj promin nemůžu moc psát, protože za 5min. zvoní. tak moc toho nenapíšu. jo na vyvolené se dívám a Magda chodí na myslím, že na pedagogické lyceum do Havířova. Chtěla jít na uměleckou , jako na výtvarku, ale to jí bohužel nevyšlo. No tak nic já už končím jo? Pa pá měj se A pozdrav mi je tam všechny a nezapomen čau!!!!!!!!!!!! -
K
JÁ UŽ SE TĚŠÍM JAK PŘIJEDETE .DOUFÁM ŽE ALE DOOPRAVDY.A JESTLI PŘIJEDETE TAK NA JAK DLOUHO.VČERA JSEM MĚLA TANEČNÍ TO BYLO BOLÍ MĚ Z TOHO NOHY.DAŠEN A JESTLI PŘIJEDETE TAK NEZAPOMEŇ VZÍT NĚJAKÉ KAZETY NA POSLECH.JÁ UŽ SE TĚŠÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! -
Dája
Ale prosímtě mě nemusíš nic nosit. Já nic nechci. Tak ty ses ostříhala? Ajakou máš barvu vlasů. Já mám , no dá se říct, že mám pořád stejné vlasy. Akorát, že jsem si před prázdninama přebarvila hlavu na růžovou no spíš pramínky, a to jsem si je dělala sama. A ted to mám do blond tak vypadám jak pi.. Víš co né. Tak čus všechno si povíme až přijedete. -
k
čus Dašen to tvoje tričko jsem našla tak ti ho potom pošlu až pro to příjde -
user je naprosto užasny dokonali maa peckaaa stil a nebečny hlas
......hahaha a jeho pisnička semi libi user cream nebespecna pisničku
uslišite tak zešilitééééééééééééé .............hahaha a . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *5* *5* *15* *1* *1* *7* *7* *7* *7* *7* bude se vam moc libit ...haha -
pro kelly::
A ty se jmenuješ Kelly????? Myslíš že jsem drzá?? Proč bych se za to měla stydět, já jsem drzá!!!!!!!!A hlavně na takový kravky jako jsi ty! -
irče::
Každej to tady čte?To jo no..KDYŽ TO JE PRO VŠECHNY!!! -
pro myu:::
hele, ptal se tě někdo jak se jmenuješ? A proč jsi napsala že se jmenuješ Karina??? Prosímtě....radši nebudu komentovat..