-
pro d.kelly.k
kdybys tu byla tak bycom mohly být nej kam ale ty tu nejsi (škoda) :(( mamka mi nechce dovolit abych za tebou přijela (asi se o mě bojí ) ale třeba ji někdy překecám !!!!!!!! dneska byla školní akademie (vystoupení) kromě pár vystoupení celkem nuda!!!!!!!!!!!! PS: michala je krava !!!!!! čau!!!§ -
pro katku
cau katko chapu tvoji mamku ale nekny stejne prijedes a az budem velke tak budem cestovat spolu ale jeste jsem tvuj dopis nedostala.jak neco budes chtit napsat tak napis tady ja jsem tu kazdy den -
pro iriz
pokusim se byt na pocitaci zitra ale nejsem si moc jista protoze jdu ke kamosce zitra v 11 a asi potom nekde nakupovat ale stejne neco napis protoze jsi to portom muzu precist -
kareena
aha a já jsem si myslela že jsi na mně zapomněla . Je to love.peggy a hned mi napiš jo?? A kdo je to ten Laďík -
D.KELLY.K
Ahoj Dašen,kdybys viděla jaké tu je vedro normálně až 34 stupnů.Včera jsem byla u Pavli se koupat v bazéně ,tak jsem trochu opálená.V sobotu jedeme do Polska s tanečním.tak už se těším.Já jsem zapomněla že každé pondělí chodíte nakupovat,tak jestli můžeš,tak bud ve středu u počítače zase ve3:30.A abych nezapomněla tak mi pozdrav Karču a řekni ji že se ji omlouvám že jsem ji nenapsala.Tak čau. -
usher
tak to je ten šoumen je hezkej je k zbláznění jóó je fakt sexi chtěla bich s nim pokecat -
Frajer
Tohle je prostě borec. Strašně mě dojal na pohřbu Michaela Jacksona... -
-
Re: Frajer
To jo, to bylo dost smutný... Je to frajer. Taky řekl, že nebýt Majkího, tak by nikdy nezpíval. To bylo fakt pěkný :-) -
-
Re: Re: Frajer
Taky mě tam strašně dojal ale prosiiiiiiiiim říkejte rozlučkový ceremoniál a né pohřeb.Ale jak se na konci podíval na tu rakev tak jsem se poprvé během toho ceremoniálu naplno rozbrečela *9*
-
-
-
D KELLY.K
BABIČKA SE MÁ DOBŘE ALE DIVÍ SE ŽE VŮBEC TETA DÁŠA NEVOLÁ.TED JSEM VE ŠKOLE A MOHLI JSME JÍT NA INTERNET,TAK JSEM SI ŘÍKALA,ŽE TI NAPÍŠU.ZE ŠKOLY JDU DO KNIHOVNY NA POČÍTAČ.TAK ŽE JESTLI MŮŽEŠ TAK BUD VE 2 HOD. NA POČÍTAČI. -
D.KELLY.K
DAŠEN NAPIŠMI POTOM NĚCO JÁ SI TO POTOM PŘEČTU V PÁTEK.JINAK NEVÍM CO MÁM NAPSAT.POTOM TI JEŠTĚ NAPÍŠU. -
Happy Birthday
Happy Birthday Usher seš skvělej -
-
Re: Happy Birthday
nák tak všechno nej nej nej....máš pravdu je skvělej pstě dokonalej krásnej........ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-