-
PRO D.KELLY.K
ČAU JA MOC NESMÍM NA INTERNET :( JE PRAVDA ŽE PŘIJEDEŠ O VELKYCH PRAZDNINACH ??? JA DOUFAM ŽE JO !!! PŘEDSTAV SI ŽE UŽ SE ZASE BAVÍM S MICHALOU ALE JENOM TROŠKU PROTOŽE SI MYSLÍM ŽE BYCHOM SE ZASE POHADALY !!! ALE STEJNĚ TO JE KRAVA !!! ONA JE TEĎ NEJ. KAM. SE SANDROU !!! A CO JURAKOVA , NAPSALA TI DOPIS ??? PŘEDSTAV SI ŽE TY FOTKY POŘÁD NEMÁM :( ALE FAKT NEVÍM PROČ TI TEN DOPIS NEPŘIŠEL . UŽ TI MĚL DAVNO PŘIJÍT !!! ČAU :)) -
KATKU
CAU KATKO jak se mas ja se mam dobre to je dobre ze se aspon yrochu bavis se michalou . dopis jsem denostala . jurka mi neposlala dopis. cau potom napis nevim jestli prijedu -
Usher
*1* *14* *15* *14* *14* *14* -
iriz(rocky)
cau iriz je mi smutno ted jsem si trosku nabarvyla vlasy ale nejde to moc videt tak cau pozdravuj -
Usher is Best
Usher je nejleší - OMG , There goes my baby , U Remind my , Burn , můžu poslouchat furt dokola a skvělej tane čník. *5* -
D.KELLY.K
ČAU DASO!! JAK SE MAŠ ??? JA CELKEM DOBŘE !!! A CO L.LASKA POŘAD SE TI LIBI ??? KDY MUŽEŠ NA INTERNET ??? ČAU :)) -
Happy Birthray
Všechno néééééééééj Ushere *3* *7* -
ja porad nemaqm co delat no l.laska je to hruza skoro nikdy ho nevidim a na internetu jsem od asi tak 5.10 na vas cas ja chodim domu v 5 na vas cas a co michala . dopis jsem nedostala az ho dostanu tak napisu tak prozatim. jestli tam jest si tak napis stiska se mi hrozne
-
Narozky
Všechno nejlepší!!!! *14* *14* *14* -
D.KELLY.K
TAKY SE MI STYSKA :)) ČAU :)))))