Přejít na výpis diskuzí

Usher Raymond

OSOBNOST 31.12.2006 
347 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrush__

Blahopřání

Všechno nejlepší lásko moje :-)
    • Re: Blahopřáníčko

vše nejky Ushere.. <3
  • katku

katko i kdyny my nejakej dopis poslala tak ja tokova vubec nejsem ze se s tebou nebudu bavit . a za druhe me jurka zklamala dost krat nezvidim ti zubar.
  • ale za to jake jsou na tebe budu ja na ne ti ses moje nej kamoska pamatujsi to a me jen tak nekdo muze rict nejake drby
  • kelly

Už zase jsem u počítače,hned ze školy jsem šla do knihovny jen abych ti mohla napsat.Dneska je úplně škaredě,pořád jenom prší a prší.Štefanek má v sobotu narozeniny,tak už se docela těším.V červenci si s tebou už nebudu dopisovat,protože jsou prázdniny a knihovna je zavřená,takže ti nemůžu jak psát.Když tak ti napíšu dopis.Pavla tu je se mnou tak tě pozdravuje.Jinak mi napiš co nového a pozdrav mi Karču a řekni ji až mi napíše dopis.Pavla říkala že ti něco napíše na počítači.Za chvíli ti zas něco napíšu,protože se jinak nudím víš co dělám doma když se nudím,poslouchám písničky.Přijdu domu a hned si pustím písničky,já bez písniček bych nevydržela,však to znáš.Ty jsi asi dole zapomněla kazetu s písničkami,tak tu kazetu pořád poslouchám ta kazeta je úplně dobrá.Babička vám bude něco posílat tak ti tam napíšu i dopis řekni Karči že ji taky napíšu.jinak se mi moooooooc mooooooc stýzká tak mi napiš kdy asi přijedete doufám že brzo.Až přijedeš tak se spolu podíváme na tu videokazetu.V pondělí máme nějakou přednášku o drogách,to zas bude.Už budu končit,protože tě ten dopis určitě přestává bavit.POTOM TI ZAS NAPÍŠU ALE AŽ ZÍTRA.Jo a víš jak je ted to nové superstar tak už zůstal jenom Horvát a Bende tak jsem zvědavá kdo vyhraje ale mohl by vyhrát Horvát.TAK TED UZ FAKT KONČÍM.
  • iriz

cau iriz no vydis co si ty uzivas moji kazety tak ja ji muzu hledat kazdy den jo karyna se te pta jestli si dostala jeji dopis ona ti ho totiz poslala uz hodne davno . ted je pekne . jo a co ve skole . pozdravuj pavlu
  • katku

cau katko az budesmyt cas tak se ozvi
  • DÁŠA

ČAU DÁŠO !!!mam jeden zpusob jak si dopisovat aby si to nemohl přečíst někdo jiny ale je to trošku složitější tak mi napiš jestli chceš nebo ne . čau
  • iren

iren nekupuj nam nic protoze ja mam cely pokoj harapadi tak uz se sanzim nic nekupovat tak mi jen kup margotku to je vse to nedela pordel to snim hned jo a s katkou ju. se nebavim protoze vis 1 den pred odjezdem jak tam byla tak rekla ze mi donese plakat samer a nedonesla ale odesla s mackovou a nevim jestli ji tu zradu jen tak rychle prominu . mozna nekdy jo a ted kvuli tomi ze se nebavi s katkou s. tak ji rekni at se s ni bavi. a potom ji to mozna prominu . me se taky mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoc styska . napis potom dopis jestli mi ti dojde protoze dopis co mi katka napsala neprisel
  • PRO DAŠENKU

Tak víš co já ti koupím tu margotku a řetízek .řetízek totiž nedělá bordel.Jinak si to radši s tou Katkou vyřid sama,já se vám do toho nebudu vůbec plést.jimak škola dobré na vysvětčení budu mít asi 4 dvojky a jinak samé jedničky a co ty.Víš co mamka koupila Štefankovi na narozky,takové malé hrající housle a babička to chce koupit i Nicolaskovi.Jo a jsem taky ráda že vyhral Horvát.
  • iriz

tak sorry ale ja ti rikala bid s nama . ja mam jeste 3 tydny skoly a potom hura prazniny potom napis

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit