Přejít na výpis diskuzí

Václav Havel

OSOBNOST 16.10.2010 
1412 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No kdo má v hlavě na.ráno nebo je sám kapitalista, tak si to může myslet.
  • Já si myslím, že kontroverzní podnikatel je daleko menší zlo než ta hnusná sebranka bolševická, která zbrzdila vývoj naší země o 50 let.
  • Ano, češi se pánobuho nepovedli. Je to lokajský národ. Ale každý národ má své vůdce a jedním z nich byl Havel. Také lokaj, němců a amíků. A náš problém je v tom, že to opravdu neumíme říci otevřeně a nahlas. A tak drškujeme doma v kuchyni a na internetu. Proč? Protože zde žádná svoboda a demokracie není. Zkus jít na staromák s hrstkou lidí a říci něco nahlas. Tak vás zavřou za pobuřování, poškozování dobrého jména nebo dokonce řeknou, že to byla hrstka lidí pod vlivem omamných látek. Jako jedinci takto můžeme houby. Musí přijít nějaká osobnost kterou jen tak nezavřou a která řekne nahlas svůj názor. A taková osobnost která by řekla národu že Havel byl a je náš problém tady zatím není. Ale bude. Dřív nebo později pravda a láska zvítězí. Ale ne ta Havlova.
  • Naprostý souhlas. Tak o čem se vlastně dohadujeme? Snad jenom o tom, kdo je zodpovědný za úpadek naší země. Zcela jistě všechno začal Havel. Krmil nás nesmysly a lží. A zaštiťoval to pravdou a láskou. Prodal nás západu. Do mocenské struktury zařadil své kamarádíčky, kteří byli stejně neschopní jako on. Ale naprosto odlišný názor mám na větu, po 23 letech tu naprosto beztrestně běhají komunisti. To je asi na další diskuzi. Já bych spíš řekl, že po 23 letech svobody a demokracie tu naprosto volně a svobodně běhají kontraverzní podnikatelé, vexláci, mafiání všeho druhu, gaunerští politici pedofilní kněží.... TO JE PROBLÉM. Ne těch pár komunistů, co na nic nemají vliv.
  • Ano, to je pravda, nedokážeme držet při sobě. Ale kdo? Ti bohatí pravičáci, tak ti ve strachu o své majetky to umí. A pravda, Havel už není náš problém. Náš problém je havlismus. Podvádět masy, lhát jim a všechno to zaštítit pojmy "pravda a láska", "svoboda a demokracie". A měně inteligentní občané to po nich papouškují. Pravda a láska. Ale žrát nemají co.
  • Náš problém není pan Havel, ale my sami. Jako národ stojíme za ..., nedokážeme držet při sobě, necháme si všechno líbit a doma na všechno nadáváme.
  • Nechápu,co je na tom ubohého. Vy jako realista byste měl realitu vnímat. Je jasné, že jsou země vyspělejší než jsme my,ale pokud se jako národ vzepřeme, uděláme konečně pořádnou revoluci místo těch neškodných nadávek od gauče směrem k televizi a vyházíme všechny ty zloděje z vlády,kde se i po 23 letech beztrestně promenádují komunisti a podobnej humus, pak se tu můžeme mít o 100% lépe.
  • Opravdu ubohý pohled. Běžte se cate Mydláři podívat do Skandinávie. To se máme po 23 letech budování Havlova kapitalismu srovnávat s Afrikou? Havel nám sliboval že nezaměstnanost nebude. Klaus sliboval, že do 20 let dosáhneme úrovně západu. A vy teď milý cate navrhujete srovnání s Afrikou? Až sem to dopracovali havlovi pravdoláskaři. Zničili naši zemi a ještě k tomui mají hloupé řeči o svobodě a demolracii.
  • Jestli u tebe vítězí lež, nenávist, zloba a pokrytectví, tak tě lituju. U mě vítězí láska, pravda a milosrdenství nezávisle na jiných lidech.
  • Pro ty, co si furt stěžujou na Havla a na tu údajnou bídu: Jeďte se podívat třeba do Afriky a zjistíte, co je to pravá bída!!! My tu máme všechno a stejně si toho nikdo neváží. Co by za to Afričani dali, kdyby mohli mít aspoň půlku obsahu vaší ledničky. Je mi z vás blbě.
  • No vždyť říkám, komouš.
  • Tebe se modrá žumpo nikdo neptal.
  • Mluví k tobě, jelikož ten článek sem kopíruješ, tak se s jeho obsahem ztotožňuješ. Ano, jako komouš.
  • Zahradníku, to mluvíš ke mně co jsem tam dal příspěvek citovaný z Parlamentních listů nebo mluvíš k autorovi toho příspěvku?
  • neplivejte pořád kolem sebe všichni
  • Buďto jsi fašoun nebo komouš což je v podstatě jedno a to samé.
    Chceš li někoho mučit nebo zavraždit nech se najmout do cizinecké legie a prosím už nikam nepiš své hovězí výlevy.

Buď dlouho zdráv a vesel *14*
  • Konečně se začne mluvit o chrchlovi pravda. Citace z Parlamentních listů:

VLASTIZRADCE, SUGAR, 12.12.2012 22:31:44
    Havlovo polistopadová totalita, rozeštvala národ, atomizovala společnost, deklasovala morálku a z lidí dělá zvířata bojující o přežití. Lidé přejímají zvířecí chování i od psů. Spravedlnost do polistopadové totality nepatří. Příroda ji nezná "silnější zvítězí" a současní politici přijali stejné principy. Havel ohlupoval národ svými hesly " pravda a láska zvítězí" a ve skutečnosti realizoval zcela opačné principy. Zvítězila zloba nenávist, nesparvedlnost, lež a pokrytectví
    reagovat
  • Ale soudruhu, nech už toho masírování.....
  • Pro psychicky méně zdatné jsem napsal, že to je citace z Parlamentních listů. To není důvod k urážce ne? To je důvod k diskuzi. A jestli je Tvoje diskuze na úrovni lejna, tak to je Tvá úroveň, ne má.
  • A ty jsi asi jedno z nich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit