-
Jen starej výdobytek tady může používat takový výrazy, jako clitoris. Na holce, která by mu mohla dělat vnučku. Tohle by si můj děda nikdy nedovolil. No jo, ne každému je shůry dána slušnost a inteligence.
-
Ano ano clitoris, dnes je sobota, protože zítra bude neděle.
-
No Yendo, ta hospoda s tím feťáctvím sedí spíš na tebe. Vy jste ta hospodská vožralská generace, jak už jsem to tady popisovala. Podívej se na video z tvého života:
http://www.youtube.com/watch?v=woltLU8CcjM&feature=fvst
Až dokoukáš, běž radši pohoupat vnoučata, Villiž zas svoje prapravnoučata a dejte pokoj! -
Ano clitoris, ve Vaších slovech je patrna Havlova láska a pravda. Co slovo to perla. A čím více slov, tím patrnější úpadek autora. Myslím si, že toť pravý obdivovatel Havla. Sám Havel by z takovýchto příznivců radost neměl. Ale co zasel to sklízí. Václave, tos to dopracoval s takovými humusáckámi obdivovateli. Samá hospodská chátra, buď vožralá nebo zfetovaná. Ony příklady táhnou. Tak sbohem clitoris, už mně nebaví číst sproťárny nějakého nevychovaného, nevzdělaného a nevědomého spratka.
-
Ty tady někoho moralizuj. Jed a nenávist máš v sobě ty a dáváš to tady sakra najevo.
-
Správně, nechat ji plavat, ať se sama užírá svým jedem, od Havla teda žádnou pravdu a lásku nemá. Moc tragické, když v člověku zůstává zášť a nenávist.
-
Jó,jó klitorisko, není všem dnům konec.
-
Za blázny bych označila jiné, pane Villiž. Ono se teprv ukáže, kdo je blázen a kdo ne, ještě není všem dnům konec.
-
Jistě Clarisko, máte pravdu. Každý, kdo má jiný názor než vy a Havel je komunista. Běžte si zuřivě kliknout na líbí, ať máte o jeden hlas více. Stejně jste tu za blázna sama.
-
Víte, pane Villižbaude, ten kdo je proti Havlovi, většinou bývá komunista. Tak to je. Prosím Vás, Vy tu mařenu už nehulte, škodí Vám to.
-
Pane Nachtigle, i když píšete velmi kladně o Havlovi, což nám souzvuk nedává, tak u Clarisky jste vždy komouš. Já si myslím, že ta osoba ani neví, co pojmy komunismus a kapitalismus znamenají. Tak co jí budete vysvětlovat. Lepší je nechat ji plavat.
-
Koukám, že Vy taky asi patříte do té psychicky zubožené generace, kdy byli u moci suprstrejdové Svoboda a Husák a rozdávali rozumy na všechny strany. Vezměte radši přátelsky za rameno pana Yendu a Villiho a běžte do parku krmit holoubky a u toho můžete tlachat, stěžovat si a plít hnus na Havla třeba do haleluja.
-
Vy jste asi spadl z měsíce, že nevíte, co byli soudruzi komanči zač...To se pozná. Nebo jste to všechno zaspal. Oproti nim je Havel světec. Když se někdo vzbouřil proti Havlovi, nic se mu nestalo. Když se lidi bouřili proti komunistům, draze platili. Blaze se měli jen ti, kdo se jich báli a zobali jim poslušně z ruky, jako třeba Yenda nebo Villi. Když někdo sebral odvahu se jim postavit, připravili mu peklo na zemi. Pak něco říkejte o Havlovi. Vy máte ve škebli hodně zatemněno. Přečtěte si román Temno od Jiráska, třeba se Vám rozsvítí.:-DD I když pochybuju....
-
Moc lituji toho, že tu Havel mezi námi není. Pro Vás je Havel něco jako bůh že? A není prokázáno, že bůh neřídí vše na zemi. Tedy Vás řídí určitě. A možná, že s Havelm se radí i bohové. Takže v podstatě s Vašim příspěvkem souhlasím. Ano komunisti jsou - tedy oni už žádní nejsou (těch pár důchodců nepočítám), ale byli, a byli hloupější než půl metru sněhu na Václaváku. Vždyť oni neuměli ani krást. Sem tam si nějaký úředník odnesl domů pár papírů a tužku a z továrny ukradli roboši pár šroubů. To byli žabaři. Ale dneska se to krade po stovkách milionů a po miliardách. Opravdu se mně Váš příspěvek moc líbil, je takový reálný, upřimný... Bůh Havel, no to mě nenapadlo.
-
Já bych zase řekla, že za to může Havel. Ten sesílá krupobití a déšť, ten seshora nabádá k vraždám a loupežím. Ten ovládá každého jedince a říká mu:"Běž vraždit". Tak je to přece nee? Kdeže komunisti...ty jsou bělejší než čerstvě padlý sníh.
-
Já si myslím, že Havel nemůže vůbec za nic. Za metylalkohol mohou komunisti. Za nezaměstnanost mohou také komunisti. Za bilionový dluh mohou komunisti.
-
Ještě bych se chtěla zeptat pana Yendy a Villibaude alias Bratrstva komunistické pracky - nemyslíte, že Havel může i za tu otravu metanolem? Řekla bych, že Havel tam nahoře na obláčku z nudy namíchal smrtící koktejl a pak ho spustil v proutěném košíku dolů, aby způsobil katastrofu.:-DDDD Myslíte si to taky??? :-DD
-
I takto lze překroutit pravdu. Zrovna Vy a Villibaud máte do toho co kecat. Když vidím tu starou komunistickou verbeš ve vašich letech, jak leze vožralá z hospod, na každou mladou holku to pokřikuje a myslí si to o sobě, jak je to atraktivní a in a že jim všechny dvacítky budou padat k nohám, tak se mi obrací žaludek. A když tahle stará komančská garda vystřízliví, tak je ještě natolik drzá a začne tady ostatní moralizovat a poučovat, co je dobrý a co ne. To je ta vaše škola života.....aneb co se v mládí naučíš. To je ta moudrost. Vylágrované mozky. Havel na rozdíl od vás něco dokázal...co jste dokázali vy? Jen blbě kecat a všechnu svoji ubohost a zdevastovanou morálku házet na jednu osobu. Jak primitivové. Ani se nedivím, že nás zahraničí pokládá za národ idiotů. Vy tady tomu dáváte korunku.
-
Pane kolego, dobře jste to tomu spratkovi napsal. Ty Havlovy slinty: "Pvavda a lafka svítězí". A teď to vidíte na lidech. Tolik nenávisti k jiným a vlastně jenom kvůli jinému názoru, tak to je havlova škola. Místo tolerance k alternativním názorům plije okolo sebe Clariska jed. Nenávidí starší lidi, ale o mnoho straší Havel jí nevadí. To co zde Havel zasel, to se bude sklízet ještě dlouho a dlouho se to bude napravovat. Hledám člověka, pravil Diogenes s lucernou v ruce. Běž jinam Diogene, tahy ho nenajdeš.
-
Ještě dotaz na pana Villibauda..Jak jste přišel na to, že nenávidím lidi? Kvůli tomu, že napíšu, že každý za svoje chování zodpovídá sám a že bordel dělají lidi, nikoliv Havel, který je už po smrti? Tohle je nenávist???? Ne, to konstatování holé pravdy, která se Vám nelíbí. Potrefená husa se vždycky ozve. Asi se to hodně dotklo Vašeho pyšného ega co?? Jinak byste takhle hloupě nekecal. A vůbec, dejte pokoj a neopruzujte tady, názory máte horší než malej kluk.