-
ty budeš mlít nesmysly i když budeš mít milion důkazů že se mýlíš,pokud si inteligentní tak si najdeš vše najdeš na netu
-
To je zase demagogie!
1. Havel sice nikoho nebombardoval, ale bombardování veřejně podpořil a oslavoval jej!
2. Hodně velký nesmysly o začátku války. Válka v Jugoslávii začala v roce 1991 v důsledku toho, že púvodní jugoslávie se bez silného a jednotného vedení začala rozpadat. Jednotlivé části země složené z různých národnostních skupin začaly vyhlašovat nezávislost, v důsledku čehož docházelo k situacím kdy např. po vyhlášení samostatné Bosny a Hercegoviny na jejím území zůstala početná skupina Bosenských Srbů, kteří ovšem chtěli jimi obývaná území připojit k Srbsku, proti čemuž zase byla většinová skupina obyvatelstva - Bosňáci a Chorvati. V důsledku těchto národnostně/územních sporů došlo k Jugoslávské válce.
Pokud je řeč o válce v Kosovu, tak ta vznikla proto že UCK tedy Kosovská osvobozenecká armáda( kterou i USA tehdy označili za teroristickou) začala vyhánět z Kosova všechny nealbánské obyvatele, přičemž se neštítila proti srbským civilistům užívat teroristických útoků, hrubého násilí a brutálních vražd. Protože Srbové si nechtěli nechat beztrestně vraždit svoje obyvatelstvo, začala srbská intervence v Kosovu.
3. Máš nějakej důkaz pro ten blud o používání civilistů jako živých štítů? Skutečnost je taková že NATO nerozlišovalo na koho bomby padají - to bylo generálům naprosto jedno - jejich největším problémem byly muniční sklady plné bomb, kterým už končilo datum upotřebitelnosti a to kde se jich zbavit. Cílené větší útoky proti vojenským cílům NATO zavrhlo, protože by to znamenalo příliš velké ztráty.
4. Tuto nesmyslnou válku rozpoutala západem podporovaná, teroristická a albánskou narkomafií řízená UCK, která začala masakrovat bezbranné srbské civilisty. V okamžiku kdy proti tomu Srbská armáda regulerně zasáhla, bylo Srbsko - svrchovaná a samostatná země - zákeřně, protiprávně a teroristicky napadeno společenstvím NATO... -
Havel nikoho nebombardoval,ani to nebylo jeho bombardování... Srbsko napadlo své sousedy, kvůli Srbsku zahynuly desitka tisíc lidí v nesmyslné válce , bombardování bylo tak zavně humanitní..to jest takové které zasáhme nejvíce vojenských cílů , a ušetři civilní obyvatelstvo , Srbská armáda ale používala cíleně!! obyvatelstvo jako živé štíty atak d.jelikož OSN nebyly schopny se nějak domluvit , evropské státy nechtěly vyslat své vojáky , nakonec pod taktovkou OSN , zasáhly i americké letecké síly !!Bombardování možná nebylo nejštastnější řešení ale pomohlo ukončit nesmyslno válku , kterou rozpoutali Srbští komunisté !!
-
Ano, Havlovo humantitární bombardování není můj výmysl ani pomluva, to si každý může najít na internetu. Např. video o bombardování Jugoslávie je na http://www.youtube.com/watch?v=It8rgZ0_IRI
A pod tím komentář:
Tento dokument není oslavným dílem o velkém humanistovi!!! Tento dokument ukazuje špinavého lokaje imperiálních mocnosti, který systematicky ničil hospodářskou suverenitu ČR a podporoval agresi v bývalé Jugoslávii. Tato agrese přinesla stovky civilních obětí, genocidu kosovských Srbů páchanou kosovskými teroristy z řad UČK a nebývalý rozkvět Albánské mafie, která nyní ovládá 80% evropského obchodu se zbraněmi a heroinem.
A klávesnico, vlastní názor mám. Humanitární bombardování je zločin. A myšlenku humanitárního bombardování u nás prezentoval V. Havel. -
Havel podporoval humanitární bombardování a já jsem Anežka česká. *1* Víte, komu lezete do řiti vy? Totalitním psychopatům, kteří jsou plni nenávisti ke světu jako vy. Dobře to Fds napsal, nemáte vlastní názor a lživými pomluvami se snažíte ostatním vymývat mozky. Zatím se vám nedaří.
-
moje řeč
-
ty si opravdu gogo ..jen papouškuješ co kde jakej soudruh napíše vlastní názor nemáš a i mít nemůžeš když ničemu nerozumíš *3*
humanitární bombardování *1* odpad si sám ..neboť šíříš pomluvy -
Ano Gogo alias Villibaude, pravda a láska zvítězí, ale ta tvoje taky bohužel ne, protože komunisti byli všechno jen ne pravdiví a milující a jestli se tady snažíš přesvědčit ostatní lidi o pravém opaku, tak nebesa s tebou. Že tě to furt baví, hustit ty tvoje upravený pravdy všem do kebule.
-
Vážený ubožáku Villibaude alias Gogo (asi jste už v úzkých, tak začínáte psát pod více nicky). To samé můžu říct já o vás, že nenávidíte každého, kdo má pana Havla rád. To vy se tady zalykáte nenávistí k Havlovi a k celému světu, nikoliv já. Vy se do mě taky navážíte. Už je vám asi trapně, tak jste si zvolil jiný nick.:-)) Jak rozumné.:-)) Klidně si myslete, že jsem jeho díla nečetla. Váš názor mě nezajímá. Neznáte mě, tak radši držte klapačku. Tenkrát vás měli vystřelit do vesmíru místo Lajky, protože čím míň takových zahořklých komoušů, tím pro náš národ jedině líp. Samozřejmě, že zde nikoho nezajímá, jaká jsem já a jaký jste vy, ale uvědomte si laskavě pane Totální zabedněnče, že vy mi zde nadáváte taky. Ale vy určitě řeknete, že jste tady o mě nic nepsal, protože po vzoru komunistů uctíváte jedině lež.
PS: do těch Bohnic patříte vy, prohnilej komunista, který se nedokáže smířit s tím, že už je po všem. Doporučuji velice intenzivní kúru, protože z takových vypatlaných vyvrhelů se mohou časem stát velmi nebezpečná individua. -
Madam Iks, citovat Havlova díla nemůžete, protože ani jedno neznáte a ani jedno jste nečetla. Jenom se trapně vymlouváte. Někdy je lepší držet hubu nevymáchanou. Ve Vašem případě ústa láskyplná. Vy jste nikdy neslyšela co to je miluj bližního svého, jako sebe samého. Vy tady předvádíte nenávist ke všem, co si o Havlovi myslí něco jiného než Vy. Stačí si tady přečíst, jak na všechny útočíte. Tak nevím proč Havlova díla vychvalujete když o nich NIC nevíte. NIC, zhola NIC. A už Vám říkám madam po páté, že se zde nejedná o mou osobu, ale o osobnost Václava Havla. Co je čtenáři potom co já jsem a co nejsem. Já nikoho nezájímám. A Vy také ne madam. Možná primáře v Bohnicích. Jestli si chcete podiskutovat o tom, zda Havel byl alkoholik a morální odpad, či dramatik a spisovatel na úrovni maturanta a nebo zda to byl nejlepší člověk ve Vesmíru, tak prosím.
-
Havel vyzýval k tzv. "humanitárnímu bombardování". Lezl amíkům do řiti a přitom situaci v bývalé Jugoslávii vůbec nerozuměl, jenom papouškoval po válečných štváčích. Američané si dovolili bombardovat suverénní zemi v Evropě se zdůvodněním, aby se zastavilo vraždění. A tak vraždili sami. Bombardovali továrny, elektrárny, mosty, civilní obyvatelstvo. Dnes je na netu článek, z něhož přebírám text: .... Největší nebezpečí, a to i pro zkušené pyrotechniky představují americké kazetové bomby BLU-97. Pokud by se podařilo všechny najít a odvézt na jedno místo, položeny jedna vedle druhé by pokryly území o rozloze 1200 hektarů. Každá z bomb je přitom velká jen jako plechovka od piva a k výbuchu ji může přivést sebemenší otřes. "A zabíjejí i ty nejzkušenější pyrotechniky," ....... A přitom kazetové bomby jsou zakázány mezinárodními úmluvami. To je terorismus jednoho státu vúči jinému. A toto Havel veřejně podporoval a veřejně se k tomu hlásil. Co si má myslet běžný občan o "nejmorálnějším Čechovi"? Já si myslím, že byl nejnemorálnější. Morální odpad. Škoda, že ses Václave nedožil jak se o tobě mluví pravda a jak se o tobě nemluví s láskou. Ano, jednou pravda a láska zvítězí, ale ne ta tvoje. Dej bůh, aby ti země nebyla lehká.
-
Pane Villibaude, nic o mě nevíte, tak radši držte tu vaši prolhanou, komunistickou klapačku. Já znám díla pana Havla, ale citovat je zde nebudu, protože slepičí mozek máte nejspíš vy a jde vám jenom o to se tupě hádat. Pak kdo je primitiv. Je mi vás svým způsobem líto, ubožáčku. Vy musíte mít hodně nešťastný život. Dál si žijte tím vaším krásným snem, jak bylo za totáče strašně dobře. Házet špínu na Havla dokáže každej primitiv. Usilovně přemýšlím, na jak nízkou úroveň komunikace musím klesnout,abyste mě pochopil. Asi to nemá smysl, protože ne každý občan je prozřetelný a má dobré chápání. Na to je veškerá snaha marná. Ještě dodatek na závěr - pan Havel byl nejlepší prezident. Jenom abyste měl nad čím přemýšlet.:-)))
-
Paní xxxxxxxx píše, že Husák byl vrah. Na něčí otázku (nevím jméno pisatele, musel bych to hledat) odpověděla že na to měl lidi. Rád bych se dozvěděl a přečetl si o tom, koho Husák nebo někdo z jeho lidí zavraždili. Moje otázka není namířena proti nikomu v této diskuzi, jenom bych to chtěl vědět, to považiji za důležité. Tedy paní xxxxxxxx kdo a koho? Nebo aspoň nějaký odkaz na literaturu, abych si to mohl přečíst.
-
Madam Iks, nevím, jak bych měl přijít na to, že Vy nejste Vy. To že taty píšte jak hodnotné jsou Havlova díla a přitom jste žádné nečetla, tak to Vás usvědčuje z totální prolhanosti. Chválíte Havlova díla a přotom je neznáte. Ani jedno. Tak na to už musí mít člověk slepičí mozek. Jste stejně nevzdělná a primitivní jako byl nebožtík Havel. Tak si tady dál pište ty kraviny.
-
Vážený Villibaude, kdybyste uměl pořádně číst a pálilo vám to, tak byste přišel na to, že tady někdo psal pod mým nickem xxxxxxx, tudíž tohle jsem nepsala já. Jak je vidět, tak vám to nepálí. Je to vidět krásně na tom, jaký bludy tady píšete. Usvědčil jste sám sebe.:-))) Ta vaše rádoby pravda, kterou tady hlásáte, stejně jednou vyhasne.
-
Madame xxxxxxx 2.8 jste zde napsala citát z děl Václava Havla. Ujišťuji Vás madame, že uvedený citát: "Ať si bylo jaksi bylo, nikdy ještě nebylo, aby jaksi nebylo" nenapsal Václav Havel, ale Jaroslav Hašek. Můžete si to přečíst v knize Osudy dobrého vojáka Švejka str. 345. Klidně se zde ztrapňujte dál. A nebo jste byla po vzoru Havla total besoffen. Vykládáte, jak byl Havel velký dramatik a přitom jste žádné z jeho děl nečetla. Tak tomu říkám trapas...
-
Promiňte soudruhu Pánku, ale jen zabedněnec může říct, že prezident může za alkoholismus v naší zemi. Jsem přívrženec pana Havla a divte se nebo ne, nepiju!!! To je co??? Takže tenhle vás chabý, podprůměrný argument vám zase nevyšel. Spíš hovoří o vaší celkové osobnosti, která jasně říká "já za nic nemůžu, to ti druzí". Příkladná ukázka zamindrákovaného člověka, který má problém hlavně sám se sebou a odmítá si to přiznat.
-
Pane Villibaude, taky bych ocenila, kdybyste ze mě přestal dělat pitomce a nezařazoval mě do skupinky těch lidí, které jste vypsal, byť říkáte, že mě tam nezařazujete. Blbce dělejte z někoho jiného, třeba z chudáka vaší manželky, pokud tedy vůbec nějakou máte.:-)) Tak bych řekla, že tupý jste vy a jste i alkoholik, schizofrenik a psychopat a narušený člověk, jak jste to sám napsal. Krásně jste definoval vaši zdevastovanou, nešťastnou a zakomplexovanou osobnost.
-
Ano, pane Villibaude, je lepší být alkoholik než vrah. To pochopí i malé děcko. Jak je vidět, i malé děcko má víc inteligence než vy. Prosím vás, vy jděte spolu s panem soudruhem Pánkem do cukrárny a trochu si oslaďte ty vaše trpké životy. Jak tak koukám, tak to vehementně potřebujete. Se zabedněncema, jako jste vy, nemá cenu se bavit. Inteligence některých našich spoluobčanů je vážně na bodě mrazu.
-
Pane Soudruhu Pánku, vy jste opravdu k smíchu. Myslíte si, že Havel může za to, že český národ pije? Prosím vás, máte vy vůbec v hlavě tu věc, které se říká mozek? Zřejmě nemáte. Pokud někdo klesne k alkoholu, tak svoji vlastní vinou. Pane soudruhu, vy si říkáte dospělý člověk? Jak je vidět, tak ne každý dospělý jedinec oplývá inteligencí a rozumem. Běžte se vyšetřit. Samozřejmě, že Husák s Gottwaldem sami nejspíš nikoho nezabili, oni na to měli svoje lidi, kterým dali befel a oni konali, jestli to ta vaše hlavička dokáže vstřebat.