-
Jestli nevíš, jak se stát miliardářem poctivě, tak tě lituju. Někteří kradou, ale existujou i čistý způsoby. Takže smůla.
-
Jo, ještě tak stát se tím miliardářem poctivě, nikoli státem posvěcenou zlodějinou...
-
Nadávej spíš těm miliardářům, že se nerozdělí s potřebnými a ne Havlovi. Stát se miliardářem není zločin, zločin je spíš to, když takový miliardář vidí okolo sebe nouzi a je mu to jedno. Za charakter miliardářů si můžou oni sami, ne Havel.
-
To víš že jo a nechtěl bys tu hubu držet raději ty? Co ti vadí? Že Havla neodsuzuju,tak jako ty? Vadí ti, že má Havel ve světě stále hodně přívrženců? Tak to máš smůlu chudinko. Když ti Havel nevoněl, tak ses měl sám angažovat frajere. Vy se tady bavíte o Havlovi a zároveň jste nakousli komunisti. Vadí ti, že já komunistům nelezu do zadku jako ty a ostatní? Tak to je tvůj problém blbečku. Že komunisti usilovali o to,aby se jich každý bál, je čistá pravda, tak se ji nesnaž překrucovat. Oni zastávali politiku cukru a biče, lidem mazali med okolo huby,aby je falešně uchlácholili a zatím mají ruce pošpiněné krví nevinných. Jestli ti to za těch 20 let ještě nedošlo, tak se vrať do zvláštní školy, protože tam zřejmě patříš.
-
Včera mluvil v TV František Ringo Čech o rozkrádání země a také řekl: "Češi se pánubohu nepovedli..." Ano, má pravdu ten Ringo. A pro Havla jako prvního Čecha to platí především. Ten úpadek českého národa, to je Havlova práce. Havel naprosto demoralizoval společnost. Zavedl zde systém, kdy člověk může okrádat člověka a není zákon, který by tomu zamezil. Okradli tě omylem exekutoři? Máš smůlu. Okradla tě cestovka a nevrátila peníze? Máš smůlu. Nemáš peníze ačkoliv jsi celý život dřel? Máš smůlu. Vyhodili tě z bytu a spíš pod mostem? Nemáš na zubaře, na léky, na inkaso? Nemáš na nic? Poděkuj Havlovi. Díky němu jsou zde miliardáři, kteří nevědí co s penězi.
-
Je vidět, že patříš mezi ty, co se jim v hlavě nerozsvítilo. No tak medituj o Havlově pravdě a lásce. A také o jeho manželské nevěře, alkoholismu, nevzdělanosti a neschopnosti. Tady se mluví o osobnosti V. Havla a ne o tom, jestli se náhodou nějaký gauner bál že ho za lumpárny zavřou. Jestli chceš hovořit o osobnosti V.H tak prosím. Jinak drž hubu.
-
A co by ti nabídli komunisti? Já vím, vzkvétající zemi, jak už tady nějakej nevzdělanec nadhodil. Navíc každej měl práci a další bláboly. Ale že jejich hlavní záměr byl,aby se jich všichni báli,to už nikdo nevidí. Práci měl každej, protože jinak hrozili kriminálem. Fakt svobodná země. Pak kdo má inteligenci na nule.
-
Přečíst si příspěvky a zaplakat. Když se po 2Oti letech ještě někomu nerozsvítilo v hlavě, nevidí okolo sebe co zde Havlova láska a pravda způsobila, tak je zřejmé, že inteligence a vzdělání národa jdou dolů. Totální úpadek.
-
Jediný, kdo je tady chudáček budeš nejspíš ty. A sd a Phoebe. Jinak většina lidí už prokoukla Havlovu lásku a pravdu. Stačí si číst na netu články o Havlovi a také si přečíst některou z jeho knih. Ale chápu, že zmasírovaný mozek nechce vidět pravdu a čím více arumentů se mu předkládá, tím více setrvává na svém stanovisku. To je tragédie nižšího intelektu, která neumožňuje podívat se na věci i jinak. Tak si třeba věř, že Havel a dalajláma meditovali o nesmrtelnosti. Já si myslím, že meditovali o prostatě.
-
Další nechápavej člověk, ale to je jedno. Je mi vás líto chudáčkové....
-
Vidím že se jedná o zbytečnou diskuzi. Nerelevantní. V krimi zprávách se hovoří o tom, že někdo třeba někoho bodnul nožem a nebo že déžo ukradl kolejnice. Co to má společného s konstatováním, že V.Havel v naší zemi zavedl kapitalismus a s ním i ten bordel co tu je? Běž se dívat na krimi zprávy a potom tady napiš zase nějakou kravinu.
-
Za to ty jsi spolkl všechnu moudrost světa co.......za dnešní situaci může vláda, ale i obyčejní lidi, kteří se podrážejí navzájem, nemusí to být hned podnikatelé, ale ten bordel dělají i obyčejný lidi. Se podívej, ty chytráku, večer na krimizprávy, které jsou většinou o obyčejných lidech, takže k tomu přispíváme všichni a ne jenom někdo. To znamená ty i tvůj soused. Jenže ono je těžké ukázat sám na sebe, lepší je ukázat na druhýho člověka co??? "Já nic, já muzikant, za všechno můžou druzí" - Ano, typickej zabedněnej Čech.
-
Tak tomu se říká ztráta orientace ve světě. USA jsou nejvíce zadluženou zemí světa a největším věřitelem USA je kdo? Je Čína. A když někdo nevidí, že kapitalismus ve světě kolabuje, tak to je jeho hloupost. A také jenom hlupák si může plést regulaci populačního růstu s genocidou národa. Napsat, že Čína vyraždila půlku svého národa může jenom jenom magor.
-
Dobře ti vymyli mozek. Kdo tady dělá ten bordel? Já či můj soused? Ó nikoliv. Ten bordel tady dělají podnikatelé, vexláci, mafiáni a zkorumpovaní politici. A kdo jim dal moc do rukou? Havel, Václav Havel. Havel tady zavedl kapitalismus a tento systém umožňuje okrádání člověka člověkem. Za bolševika by tací lidé byli v kriminále, stejně jako Havel. A teorie, že za ten bordel mohou ti dole, tak to těm gaunerům vyhovuje. Obvzlášť když takové pitominy někdo šíří dál a vydává je za pravdu. Český občan může za jedinou věc. Že Havlovi věřil a svou důvěru v pravici vyjádřili ve volbách. Havel zklamal všechny, kromě těch co nemají mozek.
-
Nejsem tak ubohý, abych přecházel do osobní roviny a nedostatek argumentů nahrazoval urážkami. Když si myslíš že jsi vzdělaný a inteligentní, no tak si to mysli, ale máš v tom sd totální chaos a nebo by sis přál aby to bylo tak jak píšeš. Havel byl totiž prezidentem, nejvyšší právní a morální autoritou v zemi. A když takový prezident řekne že zdražovat se nebude, tak to není doporučení pro mne abych žil morálně. To je zvěstování národu, jak se bude země vyvíjet. Politici totož dělají sliby. A jestli se chceš sd navažovat do mé osoby, že já jsem nekontroloval Havla a že já jsem volil lumpy, no tak to už je zcestné a vymyká se to realitě. Obávám se, že jsi sd pod vlivem těch lumpů o kterých píšeš úplně ztratil soudnost. Zde se píše o osobnosti V.H. a ne o Srbsku. Nedivím se, že naše země je v hlubokém morálním a intelektuálním úpadku, když jsou mezi námi takoví občané jako ty sd.
-
Ano, za dnešní situaci můžeme jen my sami, že jsme vládu svěřili dnešním politikům. Za tohle Havel nemůže....za situaci, která se dnes děje mezi lidmi, si lidi můžou sami, vládne tady svoboda, jenže Češi si svobodu vyložili jako bordel, krádeže, podvody, vraždy atd. Za tohle Havel taky nemůže. On byl taky jenom člověk, který dělal chyby, jenže ono je daleko milejší všechno svést na jednoho člověka, i když nám dobyl svobodu a to že to tady vypadá, jak to vypadá, není vina Havla, ale nás, obyčejných lidí, kteří si děláme jméno ve světě svým chováním. Chtěl bych vidět vás, kdybyste byli na jeho místě, jak byste to ukočírovali vy. Ono se lehce pomlouvá druhého člověka.
-
jo paja je blb máš pravdu
-
To bil vzkaz pro Paju toho BLBA *12* -.
-
Ja si to budu psat jak chci .Jestli o něm toho tolik nevíš tak ty za usedni do knihovny frajirku. *5*
-
Emánku ty si opravdu emánek , to nebyly sliby..bylo to doporučení pro lidi , stím že lidé se po té revoluci polepší po všech stránkách , že začnou žít mravně ..jenž to jste neudělali , každý se hnal za mamonem , jako prezident moc pravomocí neměl , něco se podařilo něco ne , každpoádně to jak to tu dnes vypadá není jeho zásluha ale tvoje protože si dostatečně nekontroloval jako občan , své politiky , zodpovědnost si hodil na cizí a nyní brečíš , ano ty si volil lumyp a ty si zodpovědný !!
pořád ho kritizují za nějaké bombardování , pokud vím jen podpořil nálety které pomohly zastavit a zkrátit nesmyslnou válku , kterou rozpoutalo Srbsko , takže proč nekritizuješ Srbsko ??
Takže u tebe nejen nedosttek vědomostí ale i toho rozumu ? *7*