-
Kolikrát sem tenhle slint ještě budeš kopírovat????!!!!
-
chcete po něm pojmenovat letiště,no dobrá tak byste taky mohli sundat krista z kříže a natlouct si tam Vaška né,abyste se zněho ne.....ly
-
ty mychale ty vůbec nevíš kdo to je václav havel proto že je to totiž AMATÉR,PIČA,KURVA,ZMETEK,ZLOČINEC
-
hele on byl už několikrát ve vězení přinesl nám hodně velkou smůlu a ty tady meleš samé o něm pičoviny
-
ten václav havel je magor zpičený a má on přes 1000000 let
-
ty dvojitý ibla bla bla měl bys zavřít hubu je to velký magor já sem starší než ty mám už 18 let tak zavři klapačku
-
Asi ko*oti ne? :D bez něj by tu nebyla demokracie ale byli by jsme pod nadvladou rusu...njn... 12ti letý děti se tu vyjadřujou :D držte pi*u když nic nevíte...
-
jako on je blbý Václav havel co to je za chlapa?aspon´ že chcíp.Když konečně zemřel tak mu do hrobky můžu říct aspon´ že si chcíp magore
-
Václav Havel magor
-
mě je 12let a já osobně vím že je to ulhaný zpičený zloděj nechápu že oni ho dali jako prezidenta co nám přinesl řekně te mi to zdražil domi,byty někteří lidi si stěžují že jsou blbý ti kdo na baráky dal takovou cenu a měli by si stěžovat na Václava Havla zatím je pořád nejlepší prezident Václav Klaus
-
Václav Havel je pytomeček co nám přinesl jen samou smůlu a ti co říkají že je nej prezident nebo že je třeba úžasný tak si myslím že taky asi půjdou do vězení jako on a jak pustil zločince z vězení už vlastně kdo to tam napsal tak už vím že jsou uplně blb jako on/a proto budu dělat že mně to nezajímá *7* jo a z toho hn´upa dělám toto *10* *16* a pak se mu pěkně vysměju *15*
-
on je náhodou velký lhář a už prý byl ve vězení náhodou je blbý ,a je starej dědek mám na něj takovíhle názor S I B L B V Á C L A V E a je mi jedno že si zemřel *12*
-
On pro nás udelal hodně takže roč mu nadáváte??Vy debilové jestli vy ho nemáte rádi to neznamená že ho nemají rádi ostatní! *16*
-
Vaclav Havel to mozna myslel dobre ale bohuzel zklamal na plne care,myslim si ze ho zajimalo jen aby dostal zpatky majetky v restitucich,zachutnala mu moc a funkce prezidenta,hlavne to nebyl politik a na funkci prezidenta nemel.Jako dramatik mozna usel ale jinak ho beru jako politickou loutku,hlavne me zklamal ze sel na ruku komunistum.Jinak at odpociva v pokoji,nikomu se prece nepreje smrt.
-
CO NÁM DAL
Lež a nenávist,svobodu kapitálu a lidem co ho mají,bezdomovce ,propuštěné vrahy amnestií,děti co vraždí rodiče,a sebevrahy z nouze jeho vize svobody,hlavně zákon vlků,POKUD MNĚ NESŽEREŠ SEŽERU JÁ TEBE,POD ROUŠKOU IMUNITY CELÝ DISENT VRACÍ NÁKLADY NA ROZVRÁCENÍ STÁTU ROZKRÁDÁNÍM SPOLEČNÉHO MAJETKU STÁTU SVÝM MODRÝM ZAOCEÁNSKÝM DÁRCŮM.
CO NÁM VZAL.Důstojnost občana a ČLOVĚKA.A možnost říci JÁ blbec zahodim klíče a dám lopatu na práci do rukou jestřábům jako oni Šloufovi.
dobrá hra bisko -
ne omlouvam se
*8* to psala segra -
myslim že pro nás udělal pěkný h---- de
dek posranej eště že chcíp.
*15* -
ano pan václav havel udělal pro čechy hodně takže nevim proc mu tady nadáváte vy BLBCI. *16*
-
počkej až ti bude 18 a rodiče ti řeknou padej z domu a ještě se o nás postorej.
-
tak hele ty blbecku Peppone hajzl jseš teda ty a jestli to nevis tak to byl nej prisident ČR tak si toha pěknýho hajzla odpust jo?! *16* a vsichni ostatni co o nem rikaji ze je hajzl blbec smolar a tak at jde do haje nebo k psichiatrovi! *16* *10* takže držte huby vy chudinky. *10* pan Václav Havel je proste nej *1* *2*