-
Dopis
Dobrý den pane Havel, mám na Vás dotaz,který neumím a nejde napsat.Moc rád, bych si o mém problému promluvil s Vámi (jste člověk,který na obrazovce, na mě udělal ten nejlepší dojem a s důvěrou se k Vám obracím o radu odborníka).Chápu vaše vytížení,ale jedno setkání s člověkem ,který by potřeboval od Vás radu ,jak daní problém vyřešit.Pokud ,jako hodně populární člověk ,jste ochoten mě kontaktovat moc a moc děkuji a vážím si toho. Moc děkuji Standa Křížek ,mobil-737558996,e-meil LRU.predmerice@seznam.cz -
venda jo enda
venda klausu je moudřejší než byl venda havel.ahoj prostitutka diana říkejte mi bejby. *5* -
oprava adresy z min příspěvku
-
*3* *16* *15* *13*
-
Chtel bych vydat knihu.
Vazeny pane! Chtel bych vydat knihu muzete poradit? PS:Kniha uz je napsana.... -
dotazy
Věděl jste o estébáckých donašečích ve Vašem okolí? Když se Vás na hrádečku televize ptala,jest-li lidé přijmou Vaší brzkou svadbu po smrti Vaší ženy,odpověděl jste,že Vám na názoru lidí nezáleží.Platí to stále? Vaše bránění komunistů po revoluci umožnilo jejich ovládnutí ekonomiky této země.Bylo to správné?Mají lidé pravdu,když říkají,že jste byl také agentem STB?Za odpovědi předem děkuji -
Fajn stránky.
-
Jsem hrdý na V.Havla
V poválečné historii,je to snad jediný statečný a moudrý člověk na kterého je většina čs.národa hrdá a právem.V zahraničí je nejznámější ze všech českých osobností. V dobách totality se nebál vyslovit svůj názor veřejně i za cenu,že šel do vězení.Současný prezident Klaus se bál podepsat petici za propuštění V.Havla na svobodu.Zde vidíme rozdíl,pokud se jedná o statečnost obou prezidentů. -
JOOO
Trapak!!! šedivej!!! Do plynu s takovyma vychcankama. -
osobnost
Vaclav Havel je jeden z mála lidí tohoto světa, kteří se nebojí, nikdy se nebáli a nebudou se bát říkat své vlastní názory. Ať už se to těm, kteří nejsou tak stateční líbí nébo ne. -
Díky za postoj projevený vůči diktátorovi,
jakým Putin nepochybně je. Poslouchám německou televizi, kde se dovíte, co naše tv netuší, resp.vědět nechce. Udělal jste pro naši zemi najmě v zahraničí obrovskou práci, za které Vám rozumný a nezaslepený člověk musí být vděčen. Nesouhlasím se všemi Vašimi názory a postoji, ale jste pro mne po Masarykovi druhý vážený prezident. Pokud byste tyto řádky snad četl, o čemž mám pochybnosti, přikměte mé uznání a přání všeho dobrého. -
Havel
Myslím si, že pan Havel byl celé období odtržen od reality. Nikdy nepoznal nějaké i minimální strádání a proto vůbec nemůže pochopit potřeby normálního "člověka. To se znásobilo za jeho presidentování. V roce 1989 do všeho spadl úplně nepřipraven a ovšem později se s tím vyrovnal. Jeho největší chybou bylo jeho rozhodnutí propustit v rámci "jeho zvolení" všechny kriminálníky!!!Na jeho objahobu mohu říci, že ještě větší diletant je dnešní pres. Klaus!!!!!! -
Názor
Pane Havle, nechtěl bych být ve Vaší kuži a umírat někdy v budoucnu s představou, že jsem pod roužkou spravedlnosti, pravdy a humanity dotách do téhle země ten největší bordel na světě. Jen hlupák nemůže vědět, že s takovouto "demokracií" čeká lidstvo něco strašného. Na rozdíl od Vás, mě může těšit, že na tom nebudu mít žádný podíl. -
Dobrý den pane Havle, přeji Vám šťastné a veselé vánoční svátky...ze srdce Linda Palenčárová
-
názor
Souhlasím s tím, že na Hradě nemá co dělat vlajka EU. Kocáb nemá pravdu. Je to jenom jeho populistické gesto. Až budeme plnohodní členove EU tak možná ano. Zatím si necháváme jenom poroučet a diktovatt. Jsem strašně rád, že je konec Vašemu poklonkování a Vašemu prezidenství. Nedokázali jste pro nás udělat celkem nic. Vážím si Václava Klause jako nynějšího prezidenta, protože není žádný lezdoprdelka a bojoje za srovnatelné podmínky pro nás pro všechny. -
Havel
Havel je z rodiny kolaborantů a je ostudou čechů že takový živel mohl se stát prezidentem -
bez názvu
Mám dojem,že o Vaše moudra tady nikdo nestojí. Věnujte se raději svým jakoby hrám.Myslím,že do jejich prostředí zcela zapadáte. -
Humanitární bombardování
Vážený pane exprezidente. Chtěl jsem Vás požádat o vysvětlení termínu humanitární bombardování, který jsem slyšel z Vašich úst. Nyní proběhlo bombardování v iráku, při kterém zahynulo několik set civilistů a bombardování bylo označeno jako humanitární. Prosím vysvětlete mi to. -
Gratulace
Gratuluji venco, že v akci Největší čech jsi byl zvolen před Učitelem národů Amosem, kterej ti kouká do prd...le. V Neratovicích ještě žijí tvoji spolužáci, kde jsi byl superarbitrován z učiliště pro mimořádné nadání chytrost!!!!!!!Hezky zní jevištní technik stejně jako podlahová kosmetička. To povolání v pivovaru je vystihující. To jsme se měli.Zadarmo se nachlastat!!! -
Největší blbec republiky
Takovej blb se stal prezidentem jen omylem,taky to tady rozprodal,zisky šli jemu do kapsy a lidi jsou slepí.