Přejít na výpis diskuzí

Václav Klaus

OSOBNOST 15.10.2010 
356 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: dotaz

Vůbec, chtěla jsem jen vědět v jakém kraji, jaké pracovní příležitosti a tak. Omlouvám se, jestli Vám to nebylo milé.
  • Re: dotaz

Je to pro Vás tak moc důležité?
  • dotaz

Odkud jste, Láďo?
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jak-se-kalil-kapitál

Není za co děkovat,tohle je realita.

Konečně spřízněná duše. Dík

DIKY konečně spřízněná duše!!!
  • Re: Re: Re: Re: Jak-se-kalil-kapitál

Jinak jsem volil vždy "KSČM" ikdyž jsem na ně za jejich působnosti nadával.Přesto všechno za nich bylo lépe,po sociální stránce.Kdo by to dnes chtěl zpochybňovat je bez vědomostí a kůň přinejmenším.Mě osobně zajímají lidé, jak se chovají v parlamentu dnes, a na veřejnosti. Zatím vystupují jako slušná strana, a chce to jim dát šanci. Je potřeba se koukat i dopředu, nejenom do zadu.Taková totalita jaká vládne dnes, to jsme zažili v padesátých letech.Dnes "ODS","TOP.09","VV".Tito lidé nemají právo nám vládnout!!Porušují ústavu a ústavou se ohánějí,jsou to vyvrhelové nejhrubšího zrna!Problém je i v tom že černých ovcí je zde nemálo.
  • Re: Re: Re: Jak-se-kalil-kapitál

Vždy KSČM
  • Re: Re: Jak-se-kalil-kapitál

Poprvé neparlamentní stranu, Paní Bobošíkovou.A taky naposled ,jsem volil neparlamentní stranu.A koho jsi volil ty?
  • Re: Jak-se-kalil-kapitál

KOHO JSI VOLIL? ABYCHOM VĚDĚLI, KOMU DĚKOVAT!
  • Jak-se-kalil-kapitál

Za vše co se děje zde v republice je vinen Václav Klaus!Měl by dostat trest ten nejvyšší!! na 300 let!!

Už jsem to tady několikrát zdůrazňoval.
    Mám přesně popsáno co všechno Václav Klaus zamýšlel od roku 1985.Jak to bylo dopředu naplánováno, s tou oblbovačkou na lidi. Mrzí mě že se to sem všechno nevejde.Je to opravdu poučné jak se z některých stali milionáři!Já to psal ale nechtělo se to tu objevit.Je to moc obsáhlé.Hlavně kdo rozkradl ty miliardy!Které máme teď platit!Jen u Koženýho se hovoří o 40 miliardách?Bude to víc!!Disidenti, komunisti 1969.
  • Re: Re: Re: rovnou z práce na hřbitov

Koukám jako tele na vrata.Nám utahují opasky a samy pořád rozdávají 2.500 000,zdravotní potřeby pro Lýbii!!!!!
    My zřejmně nic nepotřebujeme!Svět se obrací vzhůru nohama,my tady máme dluhy a ti dacani mají na rozdávání stále dost.Ať si zřídí svoji humanitární pomoc ze svých výhod!My zde dřeme na to aby to mohly rozdat?Chce to je valit po hlavách bez rozdílu jeden vedle druhého.Kdo vede válku my proti komu.K čemu je vlastně NATO?Já myslel pro ochranu naší země!Vyhlásily nám válku?Afghánistán,Irák,Jugoslá vie?Je to válka USA, my děláme pouhou zástěrku.Věřte tomu že Ameriku bude nenávidět celý SVĚT!!!!!A díky AMERICE celé spojenectví NATA.M ÁME TAM PENDREK CO DĚLAT!To je vina SOCIÁLNÍ DEMOKRACIE!Zatáhly nás tam bez REFERENDA!!!
  • Re: Re: rovnou z práce na hřbitov

Máte pravdu, opasky už ani více nejdou utáhnout.Také mám problémy se páteří, jako vy z práce, celoživotní dřiny. Musela jsem se vzdát práce, která mě bavila a dělám u stroje.Ale zaplať bůh, že tu práci mám.Nechápu, jak je možné, že jsou lidé, kteří jsou leta doma a nakonec budou mít lepší důchod, než ti, co makali. Ta moje kolegyně ani žádný už mít nebude.A doma na ní čekala rodina, děti s vnoučatama. Jedno se jí narodí za pár měsíců a to už babičku nepozná.Víte, jak mě to všechno štve?Jistě to víte.Tak dobrou, jdu pokračovat v práci.
  • Re: rovnou z práce na hřbitov

V podnicích se budou zřizovat,přechodné márnice,aby bylo kam ukládat ty, kteří selhali pří výkonu profese, pokud zemřem před dovršení 70 let.Tatík říkal Klausovi před 19 lety, aby moc nezdražoval.Odpověděl, nebojte se nebude to tak hrozné!Káže vodu, sám pije víno!
    Pamatujeme si téměř všichni,za pět let doženeme Evropu!Díky němu,ji budeme dohánět, tak nejmíň dalších 40 let!Za Hitlera,to byl pochod smrti!A teď je to práce k smrti!Jsou to pijavice housenky,které vyžírají naši pokladnu!Za tu pani je mě to upřímě líto.Pro mě je to také nelehké.Po operaci totální endoprotézy čeká mě ještě druhá strana.Lépe býti zdráv!!Kdyby Klaus dělal rukama v dolech dávno tady není!Přál bych si aš skončí aby zalezl do nory!Tady bude dobře tehdy,aš si budou vážit tvrdé ruční práce,zejména zemědělců.Ti by měli být na prvním místě.Potravina je prvořadá pro život,aby bylo co jíst.Potom příjde na řadu lékař!
  • rovnou z práce na hřbitov

Dobrý večer, včera odvezli z naší firmy kolegyni, která si odpracovala noční,pohřební služba. Bylo jí 55 let. Umíte si představit, kolik z nás takto odvezou, když budem strašit v práci ještě dalších 10 let? Aby byli v závodech sklady, ze kterých nás ráno odvezou a hned na naše místa nastoupí ti, kteří čekají na práci za branou závodu. Šílený, co?
  • Re: Re: KONFERENCE

Přesně jsem popsal jak dopadnou věci veřejné.I dnes o tom byla zmínka v TV 24. se Škárkou, načež jsem dostal známku za pět.Koukněte na stránky Vít Bárta.Ne čas.Kalousek.Já si myslím že v této době je to dost výstižné.
  • Re: KONFERENCE

Díval jsem se i dnes.Jinak moc děkuji.
  • KONFERENCE

Láďo, pusťte si televizi ČT 24, stojí to za to!!!
  • T.G.Masaryk

Mám rád ruské lidi,nemám rád ruskou šlechtu.
    Za sebe,mám rád českej lid,nemám rád
    českou šlechtu!!!
    V česku je imunita pro českou šlechtu proto aby mohly beztrestně krást!!!!
    A trest smrti, to je to samé kdyby náhodou se to zvrtlo aby neviseli.V Číně jsou nelidská práva, ale za zlodějinu by se mělo střílet i u nás.Potom by náš stát byl bohatší a nebyli by tam takový lidi počínaje hlava našeho státu!!!!!!Tři strany a dost!!!
  • Re: Re: Re: Bylo tak špatně před listopadem 1989 ?

Noční nebylo, jsem na neschopence a pořád počítám peníze,jestli sté almužny co mě stát dává, vydržím do příštího měsíce.A mne jako občana dnešního dění se to dost dotýká.A musím nato co se zde děje reagovat.Vůbec nic vtomto státě, není pozitivního.Snad jen to že ještě máme korunu a né euro.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit